Gå til innhold

Ubuntu Ultimate Edition


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hjelpes.. den "versjonen" der (den er vel uoffisiell, såvidt jeg vet) var virkelig stappet full av crap. Legg heller inn vanlig ubuntu, alle linuxdistroer har samme forutsetninger for å få wireless til å fungere, forskjellen er kun hvilke programmer som er installert for å lette denne prosessen. Alle programmer du trenger finnes til vanlig ubuntu.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Vil dette funke på en HP Pavilion dv5-1095? Vil ikke at den skal crashe:) Og kan den spille windows spill på en enkel møte? F.eks Guild Wars?

Windows spill fungerer på Windows, derav begrepet Windows spill. Du kan få noen spill til å fungere i Linux gjennom Wine o.l, men dette er sjelden noe som kan klassifiseres som "enkelt".

Lenke til kommentar

@ Oxygen07:

 

Hvis du er bekymret for WLAN støtten i linux gjelder dette for alle distroer. støtten ligger i kjernen. Men hvilket GUI du bruker for å konfigurere dette velger du selv (følger med forskjellige prog. på ulike distroer).

 

F.eks. har jeg hørt bra ting om WICD. Vet ikkeom noen distroer som kommer med denne som std. men en guide finnes her.

Endret av Smif
Lenke til kommentar

Tviler på at noen her egentlig skjønte spørsmålet mitt:/ Men til noe annet, jeg starter opp Guild wars, men så plutselig ser jeg ikke vinduet lenger, selv om Guild Wars fortsatt kjører og jeg hører musikken. Så spørsmålet mitt er da, hvor er det? Er ikke på noen av skrivebordene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...