Gå til innhold

Noen som har HP Compaq 6715b AMD Turion X2 TL-60?


P0nduz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg får den snart. Det blir min fremtidige skolepc. Skal komme med rapport om ikke alt for lenge :)

 

Håper bare ikke at vifta har ADHD og klikker mongo. Det å ha integrert grafikk må da være godt for noe.. ? I guiden til hardware står det at vidunderet skal holde koken i 4 timer. Vi får no sjå snart...

 

Funker det å legge inn jugo-versjon av office på vista buisness?

Lenke til kommentar
du får poste her når du får den da. lenge til du venter den i hus?

9370150[/snapback]

 

Nope.. Jeg skal hente den i morgen, men har litt dårlig tid på torsdag/fredag. Du skal få en inntrykksrapport i helgen om støy, opplevd kvalitet og hvordan den føles å jobbe med :)

Endret av Rasjonell
Lenke til kommentar

Da har jeg hatt pc`en i et par dager og jeg vil si meg meget fornøyd til nå.

Jeg vil bare få klart frem med en gang at dette ikke er noe vidunder av en designer-dingz. Den er heller ikke slank, men vekten synes jeg er ok til denne pc`en å være. Den føles ikke tung å flytte rundt.

 

Mitt inntrykk av pc`en når jeg jobber med den er at det er en skikkelig rugg. Den virker veldig solid. Ikke spesielt varm blir den heller. Den suger inne luft foran og puster ut på venstre side, sikkert kjekt for de som liker å ha laptoppen i senga. Man kan såvidt kjenne litt varme til venstre for tastaturet like over der varmen kommer ut. Vifta er ikke at det hissigste slaget selv om den drar igang innimelllom. Jeg tror ikke jeg vil forstyrre noen på skolen med denne.

 

Jeg har ikke forsøkt noen spill ennå på denne da dette ikke er noen spill pc, men jeg er sikker på at spill som CM/Footballmanager, Heroes III eller andre ikke grafikkkrevende spill fungerer utmerket på denne. Ruggen er i allefall kjappere til å legge inn småapps enn min stasjonære cpu X2 4400 med 2mb cache.. TL 60 virker sterk nok til å feke rundt i vista + mer.

 

Nå har ikke jeg så veldig peiling på forskjellige skjermer, men jeg er fornøyd skjermen på denne. Det re digg å ha 1685 oppløsning. Skjermen er lyssterk og fin.

 

hmm.. var det noe mer da tro? ... Ja, Tastaturet. Det også er utrolig ålreit. Det gir ikke etter noen steder og føles behagelig å skrive på. Moderat klikkelyd.

Lenke til kommentar

Hvis man ikke gjør noe på pc`en så er den helt rolig. Hvis man surfer litt aktivt og kjører noen programmer i bagrunnen så kan man høre vifta innimellom. Jeg synes ikke den bråker selv og er veldig fornøyd. Det med at "man hører vifta" så mener jeg ikke den klassiske høyfrekvente hviningen som da et F 16 varmen motoren, eller sentrifuga eller kjøleskapet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...