Gå til innhold

Kuleste anmerkning på skolen


Arve Systad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk aldri anmerkninger, var nok en kjedelig og stille elev, og jeg turde sjelden gjøre noe som lærerne ikke likte, sukk...

 

- På barneskolen slo jeg en gutt i magen, han fikk skikkelig vondt, men læreren så det ikke og gutten sa ingenting, så slapp unna

- I friminuttet lekte vi en lek jeg ikke husker navnet på, jeg sprang etter en gutt og holdt han igjen etter hetta, den løsnet og ble halvveis revet av, dette var jo et uhell (elendig kvalitet?:whistle:). Fikk veldig mye kjeft av en lærer, men ingen anmerkning.

 

Jeg var nok pysete, da flere ganger noen i klassen ville ha meg med på ugagn sa jeg nei, jeg var nemlig redd læreren. Spesielt siste årene på barneskolen hadde vi en kjempekul lærer og selv om han hadde god humor og var godt likt av de fleste, turde/ville jeg ikke være med på ugagnstreker i timen o.l. :innocent:

 

Da jeg skiftet til ny barneskole så krangla jeg ofte med et par i klassen, hendte ofte i timen. Læreren var alltid på min side, og kjeftet på de andre (han var antagelig skånsom mot meg grunnet grunnen til at jeg skiftet skole). Det var spesielt ei jente som ikke likte at ei ny kom i klassen som hun "regjerte i", så hun yppet seg ofte mot meg.

En gang jeg og en jente begynte å sloss i timen, så burde vi begge fått anmerkinger (like mye skyld, men vi slapp unna). En annen gang dro en gutt buksa av meg i timen, læreren ble rasende på han, jeg trodde seriøst han skulle klappe til han men gjorde heldigvis ikke det, han fikk anmerkning. Senere tok jeg hevn i timen med å klappe til han hardt på kinnet, han klagde men læreren mente han måtte tåle det.

Sorry ble litt off-topic.

Endret av Mislykket
  • Liker 1
Lenke til kommentar

En i klassen min fikk en skikkelig drøy en. Kanskje ikke fordi det gjør noen fysisk skade, men fordi det ble utvist null respekt for autoriteter og voksne mennesker.

 

Vi hadde prøve, men denne eleven gadd ikke og gikk ut på gangen. Her tente han seg en røyk, noe lærern min så. Han gikk ut to ganger, og begge gangene stumpet han røyken og tente en ny da læreren gikk. Til slutt gikk assistenten ut (vi har en døv i klassen som trenger assistent). Dette blåste han i, og hun sa mange ganger at han måtte stumpe røyken. Til slutt sa hun "nå må du høre på oss lærerne", og fikk til svar at "du er ikke lærer, bare en idiotisk assistent-fitte".

 

Jeg overhørte at assistenten sa dette til lærern min etter timen. Hun virket tydelig opprørt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Husker jeg fikk anmerkning en gang i 8. klasse for å spise hestepølse på brødskiva.

 

Mange av jentene i klassen var helt hestegærne, så jeg tok det som pålegg med vilje og satt midt i klasserommet nommet :D

"MMMMMMMMMh, hest smaker så sykt digg!" osv.

 

Haha de klikka i vinkel

 

HAHA! Fantastisk!!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kan fortelle om anmerkningene broren min og elevene i hans klasse på vgs fikk, og kanskje de ikke passer så godt til det å være "kule", men det er iallfall drøyt.

 

De hadde en kvinnelig lærer som var fryktelig streng, hun var ikke så langt unna å pensjonere seg heller. Det var kontaktlæreren, og alle hatet henne.

 

Det var mange rare grunner til at de fikk anmerkninger, men dette var de to verste syns jeg:

- Elevene fikk anmerkninger for å støtte hodet med hånden i timen. Det var ingen som gjorde det på provokasjon, og flere som gjorde det uten å tenke seg om engang. Likevel fikk de anmerkning for å være "uinteresserte."

- Hun kom alltid inn i klasserommet i de små friminuttene, rett etter at friminuttet hadde begynt, og satt i gang med å skrive diverse på tavlen. De som ikke hadde notert ned dette innen timen begynte fikk anmerkning.

 

Det hører med til historien at klassen til broren min sendte klagebrev, som tok sin vakre vei til fylkesmannen, og fikk henne sparket før de var ferdig med 3. klasse.

Endret av iverha2
  • Liker 9
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Skal vi se, har fått følgende anmerkning:

Sittet med sko i sofaen

Og ikke skylt skolemelk ( :-( )

Fikk vel også anmerkning for å holde en snøball i hånden en gang

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...