Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Skeptisk. Wenger sa senest i dag at han ikke rekker å gjøre noe før etter VM

 

Står ingenting om når den overgangen vil gå skje...

 

Uansett, hvor pålitelig er en Italiensk avis på en overgangssak mellom en Ivorianer som spiller i Franrike og en klubb som holder til i England? :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skeptisk. Wenger sa senest i dag at han ikke rekker å gjøre noe før etter VM

 

Alt han sier er at det blir vanskelig å få noe til før VM, både for andre managere og for han selv. Tror du Wenger, Gazidis, Law & co har tenkt å ta seg sommerferie fra 17. mai til VM er slutt? Ikke glem at det tross alt finnes gode spillere som ikke skal spille VM-fotball i sommer.

 

Når det gjelder Aurier så er det ingen grunn til at vi ikke skal klare å hente ham før VM. Mange unge spillere vil nok bruke turneringen til å showcase talentet sitt for å få flere tilbud, men Aurier er åpenbart desperat etter å signere for oss.

 

Edit: Vela vil det sannsynligvis også være mulig å hente før VM, da vi har en utkjøpsklausul og han tilsynelatende har veldig lyst til å returnere.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Alt Wenger sier bør taes med en klype salt. Skal ikke se bort i fra at Aurier blir erstatteren til Sagna om det viser seg at han drar.

 

Vela skal ikke til VM for øvrig, så han skal det være mulig å signere uansett før VM.

 

Artikkel ang. Vela: http://highburyclock.com/2014/05/08/a-returning-mexican-why-arsenal-should-bring-vela-back/

Endret av cfthompson
Lenke til kommentar

Det Wenger sier og det Wenger gjør er ikke akkurat noe som henger på greip nei. :p

 

Arsenal har blitt linket til Aurier i rundt 1 år også nå. Og det han har vist i Ligue 1 har vært veldig bra. Tror interessen er reell, men det vet man aldri før spilleren eller Wenger selv uttaler noe.

 

Wenger vil nok gjerne ha på plass noen før VM, men som nevnt av Le Prof så vil nok mange av spillerene (og klubbene) vente til etter VM i tilfelle noen av de imponerer underveis, men nå er det jo ikke alle spillerene som skal til VM uansett så at ting kan bli gjort før og underveis er trolig, men kanskje ikke helt sannsynlig når det gjelder Arsenal da vi de siste årene ofte har fått på plass mange spillere like før vinduet stenger.

Lenke til kommentar

MEN FAEN DET ER JO LOV TIL Å HÅPE ER DET IKKE? :dribble:

Nei! Det er helt forbudt!

 

Angående alle ryktene er det meget spennende. Føler selv vi egentlig ikke har vært så aktiv på ryktefronten før et overgangsvindu, som vi er nå, på lang tid.

Skal jo sies at det er bare rykter men uansett meget artig å følge med. Merker jeg gleder meg til vinduet åpner.

 

Vela, Aurier, Drmic og Martinez er spillere som jeg alle ønsker til klubben. Wenger presterer vel såpass bra at ingen av dem kommer?

 

Har også vært snakk om Fabregas, som er ikke særlig fornøyd i Barca (igjen). Hadde vært helt i hundre om Cesc kom tilbake. Tello ryktes også igjen til oss, kan nok ta dette med en stor klype salt. Pedro også har vært et rykte som har vært ute å gått. Har ikke nødvendigvis spilt fast, men har bidratt med omtrent 10 assists og 15-20 mål. Ganske imponerende!

Lenke til kommentar

Vet ikke om cesc passer inn til oss nå som andre blomstrer, vet ikke helt hvem han skulle bytte ut?

 

Er forsåvidt alltid plass til en så talentfull spiller som Cesc, men han ville trolig gått tilbake til den dypere rollen han hadde tidligere i karrieren fremfor å spille som ren offensiv midtbane. Ville kanskje vært litt "lightweight", men det er så mye talent der at det uansett ville vært en kanonmidtbane :p

 

Fabregas - Ramsey

Özil

Lenke til kommentar

Nettopp. Hvis vi kunne fått han for en grei pris ser jeg ingen grunn til at vi ikke skulle slå til. Jeg skjønner det fins mer passende alternativer der ute samt at Cesc ikke ville godtatt en plass på benken, men jeg er fortsatt positiv til det.

Endret av TheGooner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...