Gå til innhold

Hvilke spill "angrer" du på at du gikk glipp av?


Anbefalte innlegg

For min del er det oppskrytt. Historien er kjedelig, og engasjerer meg lite. Folk sier at jeg må bruke noen timer på å sette meg inn i den, men jeg setter mer pris på en historie som ikke krever full innsikt og forståelse, og som fortsatt er bra.

 

Med andre ord, FFVII ble for avansert for deg?

9612174[/snapback]

 

Absolutt ikke. Jeg synes kun at historien slik som den står er kjedelig. At jeg skal sette meg ned i 2 timer og tenke grundig over ting og tang for at historien skal bli bra er bare galt. Jeg ønsker en historie som kan være engasjerende og bra, UTEN at dette skal være påkrevd. Det er da ikke snakk om hva som er "avansert" eller ikke, kun det jeg ikke fant historien noe interessant.

 

Herregud, hvor gammel er du?

 

Jeg kunne likt å stille deg det samme spørsmålet, selvom det er totalt irrelevant. Jeg kom da ikke med noe personangrep mot deg, jeg skreiv bare hva jeg ikke likte med figurene og kampsystemet. Hvorfor i all verden skriver du dette i det hele tatt? Tok du posten min som en dyp, personlig fornærmelse? Grunnen til at jeg skreiv den var jo fordi du snakka om meningen min som om det var en faktafeil. Men vet du hva? At jeg ikke liker FFVII er MIN mening. Ikke kom og påstå at meningen min er "feil" siden de fleste andre liker spillet. Jeg prøvde ikke å dytte min mening over på Lasse_H, jeg ville bare gjøre det klart at ikke alle hyller FFVII. Du, derimot, snakker som om det er noe feil med meg siden jeg ikke liker det. I det minste kan du skrive noe relevant når du siterer meg, framfor å spørre om alder.

 

Hva er det egentlig du reagerer på?

Endret av RevX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg reagerer på at du bruker ord som emo-kid om Sephiroth når du tydeligvis ikke har orket å sette deg inn i selve historien.

9612377[/snapback]

Bare det? Kunne du jo bare ha skrevet til å begynne med.

 

Jeg skal innrømme at det var en stund siden sist jeg spilte FFVII, men mitt daværende inntrykk av Sephrioth var at han kun søyt og klagde over hvor urettferdig behandla han hadde blitt. Dessuten fikk han nesten ikke utretta noe som helst (såvidt jeg husker var Jenova langt bedre der), og det gjør han til en svært dårlig skurk. Kanskje emokid var å gå litt langt, men for min del er Sephrioth den typen fyr som sutrer uten at noe blir gjort.

 

Finnes svært få RPG'er hvor det kun tar 30 min, som virker passelig for deg ut i fra det du sier, å sette seg inn i historien.

 

Jeg liker gode og innviklede historier, ellers takk. Det er selve grunnen til at jeg spiller RPGer. At FFVII har en god historie har jeg aldri nekta for, men det er utrolig lite som faktisk blir vist mens du spiller. Jeg liker de RPGene som får alt forklart i selve spillet, ikke ved at jeg i etterkant må finne ut av det. Dette gjør ikke FFVII, som heller skaper en haug spørsmål jeg aldri orker å ta meg tid til å finne ut av.

 

Skjønner du? Jeg liker innviklede historier, så lenge jeg ikke må leke detektiv for å skjønne meg på dem.

Endret av RevX
Lenke til kommentar

Uten å spoile historien kan jeg for det første si at Sephiroth ikke er noen sutrekopp og handlingslammet...

Og ikke minst det at du sier at man må leke detektiv og at lite blir vist i spillet er jo helt feil - man får selvfølgelig ikke alle svarene med en gang, man bygger opp en god historie og så kommer den ene aha-opplevelsen og "whoa..!" opplevelser etter den andre.. akkurat som alle andre gode historier bygges det opp en solid grunnmur så det holder deg klistret hele veien :) At man må lete aktivt for å finne ut av den historien stemmer ikke, det er et veldig lineært spill tross alt.

Lenke til kommentar

RevX: Ja, du må selvsagt like sjangeren(kampsystemet i ditt tilfelle) for å like spillet, blir som å klage på at css suger fordi jeg ikke liker fps spill.

 

Ellers så er historien innviklet og det er ikke noe spill man lett flyr inn i uten å vite noe som helst, da blir man forvirret. Det blir som å se Advent Children uten å vite historien bak filmen, dessverre utrolig forvirrende.

Lenke til kommentar

Half life 1, greide half-life 2 for litt siden og det fikk nesten Halo 2 flashbacks. Bare at det ikke var "Hva i helvette slags slutt er dette?!" så var det mer "Woo? O_o" forstod nesten ingenting, var ikke før på slutten av spillet at jeg fant ut jeg hadde plaffet romvesen mesteparten av tida...

 

Hmm, FF spillene. JRPGs er egentlig ikke noe for meg, men alle sier serien er så bra. Kun prøvd FFX og, vel...nei. Men har hørt den var dårligere enn de fleste andre så, jah :p

Lenke til kommentar
Kun prøvd FFX og, vel...nei. Men har hørt den var dårligere enn de fleste andre så, jah :p

 

FFX er online, samt at det koster penger, men ellers så er det et utrolig bra spill. Et svært hardcore spill hvis du i det hele tatt skal gjøre det bra.

9615143[/snapback]

 

Huh? Er det ikke FF10 da? Eine hoved berta hadde blå og grønt øye mener jeg å huske, hadde også sånt små morsomt undervanns fotball spill...

Lenke til kommentar
Uten å spoile historien kan jeg for det første si at Sephiroth ikke er noen sutrekopp og handlingslammet...

 

Dette har faktisk kun med inntrykk å gjøre. Jeg personlig synes at Sephrioth er en sutrekopp som får utrettet veldig lite, uansett hva du måtte mene om den saken :)

 

Ellers så vil jeg stå på mitt når det gjelder historien. Kjenner et par typer som har brukt ÅR på å gruble over FFVII sin historie, om verdenen, skapelsen, alt rundt Shinra, Jenova, osv osv. Det de har skrevet ned har kommet opp i flere titalls wordsider, og jeg har faktisk fått en bekreftelse fra dem om at man MÅ leke detektiv i lang tid for å finne ut av det hele. Når jeg ser på alt de har fått ned på papiret, velger jeg å tro dem.

Jeg syntes aldri at historien i FFVII var veldig engasjerende eller interessant. Det hele var veldig forutsigbart, og "woah!"-opplevelsene du snakker om var jeg egentlig forberedt på ganske lenge. Jeg kan godt forstå at folk liker historien, men for meg føltes det hele veldig forutsigbart og kjedelig. De mange spørsmålene jeg faktisk ville ha svar på ble aldri besvart, og det var litt irriterende.

Men ærlig talt, dette begynner å ta av. I hvert fall jeg begynner å bli lei av å måtte forklare meg, så kan vi ikke foreslå en våpenhvile? ;)

Lenke til kommentar
FF9 det.

 

Edit: Fjernet quote.

9615207[/snapback]

 

Beklager, ff9 ;p Gadd aldri å spille igjennom på nytt på grunn av alle cgi scenene man ikke kunne skippe i starten, GUD hvor drygt. Er det slik i de andre FF spillene og?

9615350[/snapback]

har ikke spillt ff9 men det er mange sånne scener i alle ff spillene jeg jeg har spillt (7,8,10,10-2)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...