Gå til innhold

Problme med tv ut ATI9700 ( hakking ved panning )


MelonMob

Anbefalte innlegg

Har et problmem med mitt nye ATI9700. Når jeg ser på DVD filmer eller anne video på tven min så får jeg hakking når kameraet beveges mye. Er helt nydelig bilde når det ikke er mye bevegelse eller når mindre elementer beveger seg og kameraet står i ro. Men med kamera bevegelse ser får jeg horisontale striper ( litt som et vsynck problem ). Har prøvd de fleste instillingen i driverne men ingenting ser ut til å hjelpe. Bruker composit kabel til tven, vil det hjelpe med svhs? har ikke svhs inn på tven men kan koble det til den lille scart boxen jeg bruker for å få compositen inn til tven.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg slet veldig med det samme problemet i en lang stund. Det som jeg til slutt fant ut var at det var at filmen som skulle spilles av var i NTSC format mens Tv ut stod på pal. Det jeg inbiller meg er at det blir for mye jobb for skjermkortet å gjøre om 30 bilder/s til 25 bilder/s. Dersom jeg velger å kjøre NTSC inn på tv'en hakker det ikke i det hele tatt. Prøv dette! Skriv og fortell hvordan det går.

 

mvh Kristian

Lenke til kommentar

Nei, Europa bruker PAL (bortsett fra Frankrike elns). 3:2 pulldown har noe med hvordan bildene i overføringen film -> video.

 

Ved interlaced visning kan du se det som hakkete/rykkete bevegelser i sidelengs retning, f.eks ved panoreringer. Hvis du ikke vet hva jeg mener, vær glad og ikke se på linken. :)

 

Forklaring @ DVDFile

 

Men det er nok ikke problemet ditt uansett, ser jeg.

Det vil ikke hjelpe med S-Video istedet for kompositt, nei.

 

Edit: Lang URI.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...