Gå til innhold

Hvorfor er pc'en så treg????Vær så snill å hjelp meg


Anbefalte innlegg

Jeg har et problem og jeg forstår ikke hva som er problemet. Jeg har en Intel p4 [email protected], 512mb ddrram og 160gb harddisk. Men jeg merker at pc'en er treg. Programmene mine åpner seg like sakte som på min p3 733mhz. Og jeg har et geforce 4-4400 spill som fifa 2003, nba 2003 og mafia er så utrloigt tregt og det hakker hele tida. Er det et eller annet program som jeg kan bruke for å sjekke hva som sakner farten på min pc? eller som kan rydde pc'en min.

 

Takk til alle som hjelper.

 

Mvh Nghia

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hjelper nok ikke å fjerne programmer som startes opp etter en clean innstall. Hvis du formaterer hele disken, så tar du og legger inn drivere for skjermkort hk osv, så tar du og sjekker at DMA er på, så sjekker du at ikke hd og cddvd-rom står på samme kabel mens at hden(e) står på egen kabel. Så sjekker du temperatur

 

Hakker de fortsatt da er det noe seriøst galt

 

husk at du må bruke format x: der x er partisjonen du vil formatere og du mister alle filer på den partisjonen

Lenke til kommentar
anbefaler adaware på det sterkeste. pc min gjikk møkka treikt heilt til eg instalerte d. då funka pcen fint igjen :yes: . men det kjedelige va at kazza for i samme slengen :grumpy:

Prøv å bruka Kazaa Lite i staden. Den er spyware-fri. NB: AdAware finn ei fil i Kazaa Lite-mappa, men den er visstnok berre ei "dummy"-fil. Dersom du fjernar den, vil Kazaa Lite slutte å virka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...