Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Bruk av botox som forebyggende middel mot rynker?


VonOs

Anbefalte innlegg

Tror dere det vil være fordelaktig å få sprøytet inn botox i spesielt rynkeutsatte områder, før rynkene i det heletatt fremtrer?

Tanken er at siden botoxen lammer musklene, så får ikke huden krøllet og beveget seg i samme grad som normalt, og rynker vil ikke like fort oppstå.

 

Noen leger o.l her inne som har peiling på dette?

 

På forhånd, takk for svar!

Mvh. VonOs

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager, men nei, det vil nok ha ingen forebyggende effekt, da effekten av botox forsvinner gradvis og du må ta nye sprøyter.

 

Så om du absolutt ønsker å unngå rynker, må du nok vente til de fremter - og så oppsøke lege for å få korrekt botox-behandling.

 

Jeg tviler dessuten på at du hadde klart å finne en lege som ville gitt botox til en rynkefri person.

Lenke til kommentar

Ahh, trist.

Noen her som har erfaring med behandling av allerede fremtredde rynker med botox, eller annen form for "oppstramming" (ansiktsløft etc.)?

 

Jeg har heldigvis ikke kommet til det stadiet i livet, hvor disse styggedommene dukker opp i fjeset, men jeg ser frem til det med skrekk og gru.

Lenke til kommentar

Det er mulig at det kan ha en forebyggende effekt å ta botox før rynkene oppstår. Fordi effekten av botox varer lenger og lenger for hver gang det injiseres, så opplever mange faste bruker at intervallene mellom hver injekson økes, og de trenger kanskje bare ta det en gang i året eller sjeldnere. Dette fordi musklene som rynker huden gradvis lammes, og til sist nesten helt slutter å virke. Ta og hør med en klinikk som injiserer botox du, for å være på den sikre siden. Antar at bivirkningene som kan oppstå ved langvarig bruk, er noe som du allerede er klar over, feks, varige lammelser i ansiktet, slevjing fra munnen, nedfalne øyelokk etc. Lykke til!

Lenke til kommentar
Alderdom, og alle tegn på den er frastøtende.

Når jeg ser eldre mennesker grøsser jeg. Jeg har også problemer med å gi klemmer til besteforeldre, fordi jeg rett og slett finner eldre mennesker frastøtende, og ekle.

9264018[/snapback]

Du kan sprøyte inn så mye du vil, men klokka tikker og klokka går. Gammel blir du uansett! Ved mindre du velger å dø ung og "vakker"da.

Lenke til kommentar
Du synes det er bedre å injisere nervegift i ansiktet så du blir helt uttrykksløs?

9271625[/snapback]

 

Jeg er for det meste uttrykksløs fra før, så det blir ikke store forskjellen. jeg tør omtrent ikke røre på fjeset, i frykt for at jeg skal få rynker. Når jeg spiser, prøver jeg å unngå mat som må tygges for mye. noe som bare kan dyttes inn, og tygges forsiktig er det ideelle.

 

Jeg forventer ikke at jeg skal se ut som jeg gjør nå resten av livet, men jeg vil heller ikke se ut som en sviske, så dette er noe jeg kommer til å bekjempe så lenge jeg kan.

Det er ikke forebyggende, du må ta nye skudd hele tiden..

9274439[/snapback]

Jeg vet at virkningen går ut, og at man hele tiden må sprøyte inn mer. Jeg mente ikke at en behandling holdt, men dersom man jevnt sprøyter inn botox, må det da ha en forebyggende effekt.

 

Er det ingen kosmetiske kirurger her inne som har peiling da?(evt. leger)

 

VonOs

Endret av VonOs
Lenke til kommentar
Er det ingen kosmetiske kirurger her inne som har peiling da?(evt. leger)

Tror de har bedre ting å gjøre enn å surfe diskusjonsforum. Gå heller på en side der du kan spørre en lege, eller bedre, ring en :)

 

Vi her inne prøver så godt å hjelpe, med den kunnskapen vi har.

9275813[/snapback]

 

De kan da vel like så godt henge her på fritiden sin, som andre steder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...