Gå til innhold

Sony Ericsson P1i tråden


Anbefalte innlegg

Mitt lille problem som plager meg litt er sletting av flere sms.

 

Ved å gå til innboks, merke av feks flere sms velge slette og bekrefte ved å trykke på ja får jeg "ugyldig anmodning"

 

Innboks på telefonen har også en "Innboks" og en "sim" innboks, hva er forskjellen siden den linker til samme innboks.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som vet hvor PDF-filer legger seg? Jeg sendte over en fil og ba den lagre seg på telefonminnet. Jeg fikk ikke noe valg om hvor den skulle legge seg, plassen den la seg på var i følge telefonen denne: /

 

Har lett gjennom hele telefonen der jeg i mitt hode vil tro det er logisk at filen legger seg, men finner den ikke. Anybody know?

Lenke til kommentar
Du må nok komme med litt mer info, conflict. Hva er det som ikke virker? Får du en feilmelding?

 

Hos meg virker GPS-en fint, men jeg har et softwarerelatert spørsmål: er det mulig å måle hastigheten min? Finnes det noen gratis GPS-programmer der ute som kan gjøre bl.a. dette, eller (enda bedre) er dette en funksjon i programmet som fulgte med?

9227697[/snapback]

 

Hvis det er hvor raskt du kjører, eller beveger deg i km/t du tenker på, så er det mulig å se dette med GPS'en. Hvertfall hvis du bruker Wayfinder. Når du har plottet inn hvor du vil reise fra, og hvor du vil reise til, og setter i gang, så vil du kunne se hastigheten din ved å trykke på "Neste" når du ser kartet, og ruten du skal følge. Eventuelt "Neste" en gang til. Det er 3 forskjellige visningsmoduser. Hastigheten din står på en eller flere av de sidene. :p

Lenke til kommentar

Jeg reagerer på at skjermen blir så fort svart på denne i forhold til det jeg var vant til på P900-en. I tillegg savner jeg den praktiske klokke-skjermspareren.

 

Går det an å justere forsinkelsen på bakgrunnslyset? Hvordan går det forresten ut over batterilevetiden å ha håndholdt-innstillingen på "Auto"?

 

En annen ting som plager litt er når jeg skal "vekke" mobilen fra svart skjerm med pennen. Det første trykket på skjermen registreres, og et eller annet program startes.

 

Går det i det hele tatt an å installere nye skjermsparere på mobilen?

Endret av toblix
Lenke til kommentar
Har akkurat samme problem med min Gmail-konto...

9232715[/snapback]

 

Nå har jeg fått det til! Jeg måtte legge inn kontoen manuelt. Inne på e-post kontoen din (på nettet) skal du finne det du trenger av informasjon som du skal legge inn når du lager en ny POP-konto på mobilen.

Lenke til kommentar

Noen som vet om man kan slå av den funksjonen som gir meg beskjed på sms at jeg har skrevet sms over 2 eller 3 sider? Er irriterende å få denne påminnelsen hver gang man har skrevet en sms og trykket send. Denne kommer opp i etterkant at man har trykket på send og da har jeg ofte lagt tlf fra meg.

 

Er jo et "luksusproblem" sånn sett, men om den kunne deaktiveres hadde det vært topp.

 

Anybody know?

Lenke til kommentar
Hvor treg er treg? ( ;) )

Min p1 er en smule langsomere end en tilsvarende S60 og supertreg i forhold til en alm. tlf. Men for en smartphone er den vel ok..

9252581[/snapback]

 

Jeg hadde en 6131 fra før, og de kan ikke sammenliknes. Fra jeg trykker på internett snarveien fra ventemodus, tar det 5-6 sekunder til jeg i det hele tatt ser vinduet, og når jeg mottar en melding, og trykker på vis nå, tar det sikkert 7 sekunder til jeg ser meldinga, og jeg ser meldingene jeg har sett på før mens jeg venter.

Lenke til kommentar

Har forresten funnet en bug... Når jeg skriver en melding, og trykker på "tilbake" knappen på skjermen to ganger, går den ikke til ventemodus, men det vinduet der du skriver inn nummeret du skal ringe til kommer opp. Samme som hvis man trykker et vilkårlig tall i hvilemodus, men uten tallene.

 

Litt irriterende, for da må jeg trykke på ''tilbake'' på tastaturet for å komme til hvileskjermen igjen!

Lenke til kommentar

Fra min erfaring.

ladet moben opp på mandag. Først igår natt ved 23-tiden gikk batteriet flatt.

 

jeg har KUN gsm-nett, Wlan på og BT på hele tiden.

Samtidig ble moben aktiv brukt som sms de dagene siden mandag.

 

 

Hvorfor er det slik hver gang setter opp WAP og MMS på moben, så funker ikke Wlan lenger. da får jeg "Finner ikke ekstern server..."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...