Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kvalm,svimmel og uklart syn


Catkin

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Det har seg slik at jeg akkurat kom ut fra dusjen. Alt virket normalt da jeg sto der,men når jeg kom ut ble jeg utrolig kvalm,svimmel og synet mitt ble mer og mer skurrete. Kroppen min ble tung og jeg sank ned på gulvet. Da ble synet klart igjen. Men så fort jeg var på beina var det på'n igjen. Kan legge til at jeg hadde spist litt lite,men litt rart likevel. Sitter og slapper av nå. Lurer veldig på hva det kan være. Håper på svar.

 

Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan også virke som et akutt blodtrykksfall. Det intreffer gjene om man reiser seg raskt fra liggende/sittende stilling til stående stilling, og kjennes ut som en akutt svimmelhet. Ved å morsjonere regelmessig hindrer man dette noe ubehagelige fenomenet.

 

Edit: Skjer dette en gang til kan du vurdere å få målt blodtrykket, for å få bekreftet/avbekreftet at det er dette det er noe i veien med.

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Dette har jeg også slitt med ganske mye. Så jeg tok en tur til legen, hvor de fant ut at det var jernmangel. (som mange har nevnt)

Får slike tabletter da :)

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Dette er på grunn av at du kroppen din mangler noe.. Var litt slik før, men nå som jeg passer på å få i meg nok vitaminer o.l, så har jeg aldri opplevd det igjen.

 

Jernmangel kan det også være, da jeg ogsa har hatt lavt jernlager. Men nå er det jo på topp.. :) (Det fins tabletter som hever jernlageret fort)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Skjer med meg også stadig vekk! Akkurat sånn du beskriver det. En gang reiste jeg meg brått og småløp over gulvet. Da fikk jeg blackout og falt. Ellers må jeg bare støtte meg mot noe for å ikke falle.

 

Jeg spiser også litt for lite i blant... Og jernmangel har jeg arva fra pappa, men min er ikke så alvorlig i utgangspunktet. Undervektig er jeg, riktignok. Og du, Ida, så ikke ut som verdens fyldigste på HW-treffet, iallfall. :p

Lenke til kommentar

Ille? Langt ifra ;) . Uansett, jeg hadde sjekket blodtrykket, provd med litt ekstra jerntilskudd og kanskje dusjet med litt kaldere vann. Jeg har levd med det i over 1 aar naa, litt slitsomt men ikke noe spesielt problem. Pass paa at du ikke reiser deg for fort opp fra f.eks. seng eller sofa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...