Gå til innhold

Skulle valgt rogue da jeg begynte med WOW!


Anbefalte innlegg

i tilfellet hunter vs rogue:

 

hunters fordel er range, rogues fordel er at de er "garantert" å få begynne i melee. først og framst: ser du en rogue, uansett hvor lite interessert du er i han, hunters mark han, det kan aldri komme noe dumt ut av.

 

Ditt mål som hunter? å komme deg i ranged, da er spillet ditt. Ditt spec? forhåpentligvis beastmaster, da The Beast Within gir deg det værste en rogue kan tenke seg, immune mot slow og stun.

 

la oss annta at rogue før jump på deg, du får først sannsynligvis et cheapshot, avhengig av situasjonen er det første du bør gjøre å hive pet på, det er bedre enn ingenting. du har så tre(fire) valg.

 

1. trinket+freezing trap (evntuellt FD? vet ikke om dette er nødvendig for huntards enda)

 

2. the beast within + løøøp

 

3. intimidation fra pet i det cheapshot skal til å gå ut slik at når den stunnen forsvinner så er intimidation fortsatt forhåpentligvis på roguen

 

(4. suck it and die.)

 

uansett spec har du endel fordeler å bruke: som beastmaster har vi, som sagt the beast within, og saftig pet dmg bare du selv overlever.

 

som survival har vi entrapment, chain trapping (trap, løp til maks, skyt, ny trap, rinse and repeat)

 

som marksman gjelder det å få av et scattershot og en trap

 

mot en rogue er ideen for squishies og andre buskvekster å få han til å burne de fleste cooldownene hans raskt, etter det kontrollerer du kampen. få han til å bruke vanish, CoS, blind, eventuellt imp spring. det gjelder vider e å holde seg unna slowing poisons, da du som hunter trenger å være mobil.

 

du tar tegningen, jeg foreslår at du ser igjennom arsenalet ditt som hunter igjen, og studerer en rogues arsenal, du vil finne at mye av det en rogue kan hive på deg, kan du kontre ganske enkelt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...