Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hypnoterapi, funker det?


Bruker-33331

Anbefalte innlegg

Min teori: Egentlig, så tar de folkene penger for at kundene dems skal få falskt håp, og nettop derfor klare å slutte med røyking, sukker, etc.

 

Så, noen erfaringer, kommentarer etc?

 

Timepris på dagtid er kr. 700.- For timer som starter kl. 16.00 eller senere er timeprisen 950.- Entimes røykeslutt og sukker/søtavhengighet er begge priset til kr. 1.950.- inklusive fortserknings CD.

Last Updated ( Tuesday, 05 June 2007 )

 

Hvis noe spesielt skulle inntreffe som gjør at du er nær ved å begynne igjen kan du alltid velge å ta deg en forsterkningstime, som vil få deg på rett kjøl igjen - i stedet for å sprekke. Vi vil prioritere deg tidsmessig for å få dette til så raskt som mulig.

 

Ser ut som svindel for meg :p

Endret av Bundy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 år senere...

Hypnoterapi og hvordan det virkelig virker. Hypnoterapi er terapi benyttet i hypnose. Terapiformene som benyttes er ofte annerkjente teknikker som har vist seg til å fungere. Nå en benytter terapi i hypnose oppnår en ofte å få tilgang til roten av problemet, kombinert med at endringer lettere etablerer seg, som f.eks det å ikke ha behov for røyk, ikke ha røykesug eller trang. Mer om: hypnoterapi og hvordan det virker

 

Når det gjelder røykeslutt benyttes oftest vanlig suggesjonbasert hypnose, men noen benytter også avansert hypnoterapi som 5-PATH Hypnose. Hypnose er annerkjent i England av “the British Medical Association”som den mest effektive behandlingsformen for røykeslutt. De mest effektive hypnoseprogram har en suksessrate på opp imot 90% og da er det enkelt, men hypnose er selvsagt ikke for alle i og med at vi er ulike som mennesker.

Kan allikevel anbefale å se nærmere på dette programmet: Røykfri på 2 uker!

 

Øyvind :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hypnose er en bevisst programmering av trossystemet i en veldig mottakelig fase hvor motforestillinger ikke er tilstede i like stor grad som ved full bevissthet/våkenhet.

 

Det å si at hypnose er tull bevitner bare at man ikke kjenner til effekten fordi man sannsynligvis ikke har personlig erfaring fra det, derfor virker det usannsynlig og vidre avfeier man gyldigheten til fenomenet. Det er enkelte som ikke lar seg hypnotisere og om man i tillegg er av denne typen og faktisk har prøvd hypnose, så er man gjerne enda mer skråsikker i sin sak.

 

Jeg har selv eksperimentert med hypnose og det fungerer veldig godt og kan være et nyttig verktøy til mange forskjellige formål.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...