Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Lyd hakker i winamp (vista 64bit)


Anbefalte innlegg

Som sagt Lyden hakker f.eks. i Winamp eller i windows mediaplayer når pcen blir belastet litt hardt, som f.eks. at noen laster filer fra meg, sitter i LAN. Hva kan det være? Jeg tror dette skjer når prosessor blir belastet hardt.

Pc specs finner du i profil.

Kompisen min har en litt dårligere pc specs med vista 64bit og når jeg laster hos han hakker ikke musikken hans.

 

Har dere noen gode ide'er på hva det kan være?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke bare for 64 bits windows det skjer på.

 

Jeg vet iallefall at hvis man bruker et ellerannet program i tillegg til winamp som gjør at winamp spiller hakkete, så er løsningen å sette prioriteten på dette andre programmet til IDLE. Da vil winamp bli prioritert før det andre programmet.

 

Men når det gjelder deling av filer som blir kopiert fra og til disk, så må jeg si at jeg ikke vet om det er prosesser man kan sette til IDLE for å hjelpe til.

 

Men jeg har en idé, men det er DU som må teste den ut siden jeg ikke har det problemet du beskriver. Først laster du ned programmet Process Explorer som er et nydelig gratisprogram for å se på prosessene som går i bakgrunnen. Kjør programmet!

Så finner du fram til den ene av prosessene svchost.exe. Hold musepekeren over så kan du se hvilke tjenester som ligger under hver av dem. Finn den som inneholder Network Connections og så setter du prioriteten på prosessen til Idle. Du kan desverre ikke sette prioriteten på hver enkelt tjeneste, så du må sette prioriteten til svchost.exe -prosessen som startet den aktuelle tjenesten.

 

Kan slettes ikke garantere at dette vil virke, men det er jo verdt et forsøk? Lykke til

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Hei!

 

Jeg har akkurat samme problemet. Klarer å fremkalle feilen ved å starte en kopiering på den ene ide disken min. Kan det han noe med dette å gjøre? Jeg har forsøkt å oppdatere bios og chipset-drivere uten forandring. Ved kopiering hakker lyden ca. hvert 20 sekund.

 

Har også et Asus-HK men bruker kun en ide-disk (Specs. kommer).

 

Dukker problemet også opp når det kopieres fra sata-diskene dine?

Forsvinner problemet om du kobler fra ide-diskene (om mulig)?

Har problemet alltid vært der?

Lenke til kommentar
kanskje harddisk går på PIO-mode, ikke ultra-ata100..?

ellers kan du prøve å installere foobar2000 istedetfor winamp, et søtt lite program som spiller alle lydformater og ikke krever noen systemressurser.

 

Skal sjekke ut det med PIO-mode. Men feilen dukker også opp under spilling. Har dukket opp flere feil i dagene etter sist posting.

 

1. Maskinen booter og skrivebordet kommer frem. Brått slår den seg av uten at jeg starter noe program. Det er ingen programmer som starter med xp. Bortsett fra Daemontools.

2. Maskinen starter opp men viser kun en rosa skjerm med en muspeker på.

3. Maskinen starter i 0.2 sekunder og eneste måten jeg får den til å boote ordentlig er ved å trekke ut strømmen i 5 min. Så la den stå med strøm i 2 min før jeg forsøker å boote igjen.

 

Hva er feilen? Tipper det er HK...

Lenke til kommentar
prøvd gode gamle format c:\ og en støvsuger inni PC-en?

hybelkaniner er kjent for å være mannevonde og har utallige pc'r på samvittigheten

 

Har nytt hk, gpu, cpu og ram. Har veldig god ventilasjon i pcn (5 vifter = 2 inn + 3 ut).

Dukker opp flere og flere feil. Nå må jeg starte pcn på en litt rar måte for å få den igang.

 

Om jeg lar pcn stå i kanskej 5 min med strøm koblet til uten å trykke på power starter maskinen som ingenting.

 

Om jeg kobler til strømmen og starter den med en gang får jeg ingenting frem på skjermen men vifter går. Harddisken er ikke i bruk men får strøm. Andre ganger går viftene 0.5 cm før alt stanser igjen.

Lenke til kommentar

du har formatert c:\ etter at du byttet hovedkort? det kan være en stor fordel, for ellers vil windows tro at du har det gamle hovedkortet og gjøre masse feil.

 

i tilfelle strømforsyninga di holder på å gå: har du en ekstra strømforsyning liggende? eller mulig å få lånt deg? kan hende at den tuller litt med strømleveransen..

Lenke til kommentar
du har formatert c:\ etter at du byttet hovedkort? det kan være en stor fordel, for ellers vil windows tro at du har det gamle hovedkortet og gjøre masse feil.

 

i tilfelle strømforsyninga di holder på å gå: har du en ekstra strømforsyning liggende? eller mulig å få lånt deg? kan hende at den tuller litt med strømleveransen..

 

Har ikke formatert c:\ men har lagt inn windows på nytt (:p)

Har et innlegg gående på akkurat det med psu. Kan jo sjekke den også, kanskje det er noen som kan komme med noen smarte innspill?

 

Volten på psu ligger stabilt.

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=362724&hl=

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har kjøpt meg en 750w psu, men problemet er der fortsatt. Har også fått en ny sata-disc. Problemet er fortsatt tilstedet.

 

Eneste jeg har kommet frem til det kan være er:

- Feil på HK (har testet med pci lydkort uten forandring)

- - Får ikke testet dette uten å erstatte hardware. Så prøver heller å eliminere de andre feilene også klage i butikken.

 

- Ide-kontrolleren er laget for cd\dvd-rom og ikke disker

- - Skal forsøke å legge inn xp på sata-disken istedet for IDE-disken

 

- Feil på OS.

- - Forsøke å legge inn windows på nytt.

 

Har også fått problemer med at skjermen blir en farge under spill (foretrekker rosa), men lyden fortsatter. Starter maskinen på nytt og prob. er borte helt til jeg spiller i 45-60 min.

 

 

Skal gå gjennom de 2 nederste tingene i dagene fremover. Legger ut dette i håpet om at kanskje noen vet hva som er problemet eller hvordan det kanskje kan fikses?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...