Gå til innhold

nFORCE2 & minne


[nostra]

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

[nostra]: Ja, jeg hvet det 100% sikkert, jeg kjører bare en 256 mb DDR brikke, men snart blir det nok en til. Alt for lite med 256 mbram, men jeg satser på kvalitet framfor kvantiet. Kunne fått 512 mb ram av dårlig kvalitet for de 1200 kr jeg svidde av på mi 256 MB CORSAIR XMS3200 brikke. Men det er verdt det! 204 mhz fsb!!!!!!!!

 

Cappo: Nei dessverre er det ikke min bil.Dessvere! :( Men jeg skal få meg en slik etterhvert, koste hva det koste vil! Mål nr1 her i livet!!!

Her er min bil:

100-0090_IMG.jpg

91 Nissan Primera 2,0dLX (75hk Diesel injection, uten turbo), 40/40 senkesett, 215/40-ZR17 Goodyear Eagle F1 dekk, Momo GT2 felger, komplett 95 SRi/GT/SE look. Km.stand 300`000 +++

Lenke til kommentar

En ting til, Nostra, det er en tabbe å kjøpe ABIT sitt kort, ASUS A7N8X Deluxe er 100*opphøyd i to og tredvte potens bedre. Stabilitet, ytelse, overklokking. Alt er råere på A7N8X, jeg hadde ABIT før og var strålende fornøyd. Så skulle jeg ha nytt hk, skulle akkurat til å bestille samme hk som deg, men kom til å ta en rask titt på anandtech, tomshardware og diverse forum, og fant veldig fort ut at ASUS var kongen på N-FORCE2 kort. Men uansett, lykke til. N-FORCE2 hk er vel gerenelt bra uansett.

Lenke til kommentar

Ja, bombe sikkert! Garantert, kan ta ett bilde av hk`et mitt med en minne brikke i. Jeg kjører 1x256 mb ddr ram. Det dere dual greiene betyr bare at hk`et har 2x minne kontrollere til disposisjon, og at at den teoretiske minnebåndbredden blir dobblet, dette virker ikke like bra i praksis, da det er lite å hente på det. Men det gir noen % extra, og hvem sier vel nei til det? Får å bruke dual moden må man bruke bank 0 og 2 eller bank 1 og 2. (Bank 0 og 1 kjører en minne kontroller, og bank2 har en egen minne kontroller, derfor vil du dele minne kontrolleren ved å bruke ram på bank 0 og bank1, men ved å bruke en brikke i bank 0 eller 1 og en brikke i bank2 vil du får en kontroller pr. brikke.

Dette er garantert! Du trenger ikke 2 brikker!

 

Cappo: Det er bra du enig med meg! Fyfaen, det går ikke ett sekund uten at jeg tenkter på hvor forbanna mye jeg har lyst på den bilen, jeg måtte henge opp et bilde på veggen ved siden av meg på skolen, slik at jeg ikke sovner, og det gjør jeg når jeg tenker på skyline, jeg sovner og begynner å drømme om å cruise opp og ned i Bøgata i min Lilla chamelon Skyline R-34 GT-R Nur Editon V-SPEC2, og deretter by opp en av de lokale dritt bilene (les: Volvo 240 turbo osv.) til kappkjøring på Øvrebø slettene opp mot Seljord! :D

 

Primera`n er en liten skyline wannabe ja, men den er ikke helt borte den altså. Kjøreregenskapene tar pusten fra de fleste, de fleste som har prøvd bilen står tilbake med ett stort smil, ikke pga. de 75 daue hestene, men pga. ett supert veigrep og sinnsyke bra kjøreengskaper.

Super bil, men ingenting i forhold til Godzilla (Skyline), men så er jo Primera en 4-d sedan også da.

 

Edit: Skrive leif

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...