Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Fiberlinje til boretslag


Anbefalte innlegg

Hei, da har endelig boretslaget mitt bestemt seg for å se på mulighetene for fiber istedet for alternativet ifra get som vi har nå. Problemet er at de er veldig usikre på hva de skal se etter. De er bla intressert i en løsning hvor hver enkelt boenhet har stor frihet i forhold til hva de skal ha lyst på i løsningen sin. Sammtidig er boretslaget intressert i en helhetlig løsning, med internett, tv og kanskje ip telefoni i en pakke. Altså noe alla de Get har men nå i fiber form.

Jeg har sett litt rundt og finner fortrinnsvis to leverandører (tror jeg), det er Lyse, og det er Data guard. Slik jeg har forstått det er Lyse drit dyre, men har alt i et, mens dataguard har billigere internett linjer, men har de også tv i pakka? Veldig usikker på hva som er hva og før jeg graver videre ønsker jeg egentlig erfaringer, råd og kanskje andre alternativer.

 

Takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du fått noen priser fra Lyse da?

I Oslo som jeg regner med dette er så har vel Lyse en partner som du bør kontakte, du finner mer på http://www.altibox.no

8944131[/snapback]

 

Lyse har en partner som driver på i Oslo ja, de heter Viken Fibernett, og finnes her via denne linken.

 

Har selv bestilt fra disse, da de starter utbygging av Kjelsås snart (ferdigstilles i høst).

 

Dog, man får ikke 10/10, 25/15 linjene, disse er nedgradert til 10/3 og 25/5 .. Salgsavdelingen sa at det var under vurdering å oppgradere disse, men kunne ikke garantere noe om hvor mye, eller når dette skulle skje.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hva med bynett saker? Da er det et selskap som drifter fiberen, og du kan velge hvem som skal levere tv, telefoni eller internett.

 

 

- Norsk bynettforening er viktig fordi kunder, leverandører og samfunnet for øvrig trenger åpne, fiberoptiske nett. Kundene ønsker stadig større valgfrihet og konkurranse mellom leverandørene. Leverandørene ønsker større marked og fri tilgang til ulike kommunikasjonsnett. Bygger man bynett, imøtekommer man begge parters behov.

 

Med åpne, fiberoptiske kommunikasjonsnett kan videotelefoni, e-handel, booking, nettutdanning, hjemmekontor, livesendinger fra ulike verdenshjørner og mye mer bli en selvfølge - alt sammen tilgjengelig med den beste lyden og de beste bildene, og ikke minst: til den beste prisen. Det vet vi fra andre markeder - for eksempel Sverige.

http://dnn2.dnd.no/bynett.no/

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Viken Fibernett blir nok den riktige å kontakte dersom dere vil ha Altibox (Lyse) sine tjenester. Siden det er et boretslag vil boretslaget klare å få ned prisene litt i forhold til hva privatkunder ellers vil klare. Jeg ville ringt dit, 02414 ;)

 

Ellers driver fortsatt Bredbåndsfabrikken på, nå under nytt navn etter at Hafslund ToKom kjøpte dem opp i fjor (nå heter de Bredbåndsservice). Du finner dem på bbse.no De kjører et slags åpent nett hvor du kan velge TV og telefoni løsning selv. Generelt sett blir dette dyrere og skjer det noe med en av tjenestene skylder leverandørene lett på hverandre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...