Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

( Unnskyder før du leser at jeg er særdeles dårlig til å formulere meg )

 

Har hatt en merkelig situasjon i kveld, ( lørdag ) Men for at dere skal forstå må dere først ha litt Background information.

 

Eksen har bodd på samme stedet som meg en uke, og hun er i mine øyne legendarisk pen. De fleste av kameratene mine har satt henne til 8-9. Så jeg så muligheten til å treffe henne, har kanskje maset litt, eller skal man kalle det frampå ? :p

 

 

Så fikk henne med på kafe onsdag som var, praten gjikk Smooth... bra kjemi, hun fotflørtet foreksempel, og andre signal som man ikke kan mistolke, men siden jeg ikke hadde alkohol innabords turte jeg ikke å gjøre noe. ( SHAME ON ME )

 

Men i kvell fikk jeg melding om vi skulle møtest, jaja tenkte jeg! Så jeg storma inn i dusjen, å barberte meg, klarte å kutte meg på 5 steder. Er noe spesielt med jenta, det er som om hjerte pomper dobbelt så hardt, noe som aldri skjer med andre jenter ! Har hatt andre i mellomtiden.

 

Så i kveld (lørdag ) møtest vi på kafe, men siden vi ikke er 18 stengte de klokken 11. Så jeg spurte om hun ble med hjem, å det ble hun.....

 

Var kanskje litt merkelig siden vi møtte kjæresten hennes i sentrum, tror kanskje de kysset... Men likevel ble hun med til meg. Kjæresten er mye gammlere, og sterotypen som vi har på bygdatulling.

Er kanskje litt dårlig gjort å prøve seg på en jente med kjærest, men han fortjener henne ikke og han tror han ''eier'' henne.

 

 

 

Det endte opp med at vi lå i sofaen og jeg fingret henne, men hun virket på en måte likegyldig, kan kanskje ha sammenheng med at hun måtte hjem på 10 minutter....

 

Hvorfor skjedde det ikke noe mere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hiver inn mine to kroner på kvasifilosofidebatten: Alle handler i bunn og grunn "egoistisk", om det er for å bedre sin egen selvfølelse eller hva det enn er. Selv så dropper jeg å prøve meg på jenter jeg ikke tror tåler en ONS særlig bra (Gjelder selvfølgelig ikke på byen, jenter på utesteder er aldri i denne kategorien), men indirekte er det like egoistisk som hva PUA'er gjør. Særlig jenter jeg vet jeg kommer til å møte på flere ganger, alltid en god følelse når de blir litt satt ut av å se deg (smiler fårete, kløner til det de driver med/rødmer). Hater dessuten å "dumpe" noen, særlig hvis de ikke har så høy selvtillit fra før av, forsøker å unngå å havne i slike situasjoner.

 

Det betyr ikke at jeg føler jeg er mer moralsk enn andre, jeg gjør bare det som gir meg mest gode følelser i forhold til dårlige for meg. Så om en småslibrig type kjører på med jenta jeg lot være, kjennes det egentlig bare positivt. Hvis han lykkes, vil jenta ofte se enda mer opp til meg (Uoppnåelig og moralsk, ikke ille det). Jeg elsker å bli beundret/sett opp til, om det betyr et par færre ONSer, gjør ikke det meg noe.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

To innlegg slettet som omhandlet piratkopiering. Ser kanskje litt mangefullt uten boktittelen, men det er altså Secrets of the Alpha Male av Carlos Xuma det er snakk om.

Lenke til kommentar

Heisann,

 

Nå har det seg slik at jeg har kommet til et punkt hvor jeg er gått lei av å gå i vennefellen hele tiden - så da tenkte jeg at dette bør være plassen å spørre etter hjelp for å kunne endring holdning og væremåte til det nødvendige. :)

 

Jeg kan vel begynne med å fortelle litt om meg selv først, så dere har litt bakgrunnsinfo. Er en helt gjennomsnittlig 18-åring som ble ferdig med skolen i sommer og er ute i arbeid. Slik som det ligger ann i dag har jeg en solid vennekrets av begge kjønn, men det stopper med venne-delen. Dette har nok, om ikke alt, mye å si med at når jeg var yngre satt jeg veldig mye på datamaskinen sammen med kompiser i stedet for å være ute. Jeg mangler derfor en del erfaring med jenter når det gjelder å eskalere ting.

 

I løpet av de par-tre siste årene så har det vært tre jenter jeg har vist spesiell interesse for. Fellesnevneren for disse er at i samtlige 'forhold' så er vi blitt såpass close at holder kontakt 24/7 over lengre perioder og snakker om alt og intet. Men jeg klarer aldri å vinkle det inn seksuelt slik at jeg kommer videre. Etterhvert tror jeg derfor jentene mister den eventuelle interessen de hadde, og setter meg i en vennebås. Alle jentene har i hvertfall etter en god stund ordnet seg type fra annen plass, som gjerne bare kommer fra intet og blir sammen med dem. Herfra er det ulike følger, men det er jo uansett dømt til å gå galt. Passiv som jeg er, har jeg fortsatt følelser for jenta uten å ha klart noe, mens hun har gått videre til den nye typen og beholdt meg som en 'kjempegod venn'. Her er løpet kjørt, men jeg sliter alltid med å kutte kontakt med ei jente jeg faktisk har følelser for. Dette har resultert i pinlige situasjoner med sjalu typer. Noen har stoppet kontakten helt etter ønske fra typen, mens andre prøver å gjøre begge parter fornøyd. Løsningen passer ikke for meg uansett, og før eller siden kjøres forholdet i grøfta.

 

Så det jeg er ute etter, det er tips og råd om hvordan man bør gå frem i begynnelsen med ei jente man har lyst å gå videre med. Er det noen tydelige trekk man bør og ikke bør gjøre for å gjøre det klart fra starten av at det ikke er et venneforhold man er ute etter?

 

Er det noe dere trenger vite for å kunne hjelpe bedre, så er det bare å spørre rett ut. Hjelp settes pris på i hvertfall. :)

Lenke til kommentar

Jeg liker at du har en spesifikk jente i tankene, men likevel spør om råd om nye jenter og ikke hun du allerede kjenner. Du har tydeligvis lest i tråden. ^^

 

Det som skiller et vennskap fra et fysisk forhold er nettopp den fysiske delen, og jo raskere den blir introdusert, jo mindre sannsynlighet er det for at man ender opp med å bli venner. Jeg er veldig klar over at når jeg prøver meg på en jente så er det to alternativ - enten så vil det skje noe eller så kommer jeg neppe til å bli særlig kjent med henne. Jeg går aldri inn for å få venninner, rett og slett fordi de dukker opp av seg selv gjennom jobb, studier, venner, osv. Det gjelder forsåvidt kjærester også, men jeg er ikke tålmodig nok til å vente på skjebnen.

 

Du må fremstå som et seksuelt vesen, du er tross alt gutt. Det sto ganske greit i anti-manifestet hvordan jenter og gutter burde være nervøs rundt hverandre da det er en naturlig seksuell spenning mellom dem fra naturens side. Du er gutt, hun er jente, hun burde se på deg som en potensiell seksuell partner. Du må vise at du er seksuell (ikke det samme som sexy, tenk gjerne på det) for at hun skal vurdere deg som en fysisk partner, og det får du gjennom å skape eller forsterke den seksuelle stemningen. Enkelte her kaller det fuck-eyes, se henne i øynene og tenk på sex, så vil hun tenke det samme.

 

For to-tre år siden sa en her i tråden "KINO is the shit". Det ble nok sagt 10-15 år før der igjen, og ingenting har forandret seg siden. Ta på jenten på en seksuell måte, men eksaler det i riktig rekkefølge. Hvis du tar henne på låret etter dere har holdt hender og gitt hverandre klemmer og kyss på kinnet så er det det mest naturlige i verden. Hvis du gjør det etter noen minutter med vennskapelig samtale så virker du creepy fordi det ikke passer inn. Du må skape en stemning som gjør at det du vil gjøre passer. Kino escalation ladder finner du hvis du søker i tråden, og den er ikke dum.

 

Du kan også se etter CNC, en ny retning innenfor PU som kommer til å forandre gamet totalt.

Lenke til kommentar

Først av alt, tusen takk for et utfyllende svar så tidlig på en mandagsmorning. :)

 

For to-tre år siden sa en her i tråden "KINO is the shit". Det ble nok sagt 10-15 år før der igjen, og ingenting har forandret seg siden. Ta på jenten på en seksuell måte, men eksaler det i riktig rekkefølge. Hvis du tar henne på låret etter dere har holdt hender og gitt hverandre klemmer og kyss på kinnet så er det det mest naturlige i verden. Hvis du gjør det etter noen minutter med vennskapelig samtale så virker du creepy fordi det ikke passer inn. Du må skape en stemning som gjør at det du vil gjøre passer. Kino escalation ladder finner du hvis du søker i tråden, og den er ikke dum.

 

Her må jeg nesten le litt, for jeg kjenner meg selv igjen. Og dette er vel kanskje det jeg sliter mest med, eskalering i forhold til berøring. Jeg skal ta en bedre kikk på kino escalation ladder, men jeg har allerede skummet over noe av stoffet - og det jeg legger merke til er at jeg skulle gjerne sett noe av det blitt brukt i praksis. (Noe alá PUA'er på Youtube) Dette fordi jeg ikke føler det er helt naturlig enda. Ikke for meg i hvertfall, så jeg trenger litt "inspirasjon".

 

Ellers er det vel bare practice som gjelder. Sliter egentlig ikke med å oppnå kontakt, men jeg er ute etter fast følge og ikke en ff og derfor kjører jeg meg fast for lenge hos samme jenta er jeg redd for.

Endret av Snikende-Sofa
Lenke til kommentar
Sliter egentlig ikke med å oppnå kontakt, men jeg er ute etter fast følge og ikke en ff og derfor kjører jeg meg fast for lenge hos samme jenta er jeg redd for.

Det tror jeg kan være et problem for veldig mange som ikke er så flinke til å lese jenter. De tenker i bane av "jeg ønsker mer enn sex, og kan dermed «play it slow!»". Problemet blir da at man henger seg opp i det faktum at man har god kontakt med en jente, og ikke ser det at du trolig ikke blir noe mer enn en venn. Da ender man fort opp som orbiter, og kaster bort tiden sin.

 

Hvis du er på utkikk etter et fast følge anbefaler jeg deg uansett å prøve på å f-close jenta fortest mulig. Ved å f-close hun eliminerer du så og si vennefaktoren helt, og du kan bruke lang tid på hun godt vitende om at du ikke kaster bort tiden din helt. Så lenge du fortsetter å holde en spenning mellom dere. Du kan gjør kjæresteting for å styke kjæreste-framen deres. For hver gang dere møtes er dere nærmere et ordentlig forhold. Ikke noe bortkastet tid.

 

Men cluet, kan være, å kanskje ikke på f-close tidlig hvis ikke jenta er helt med på det i utgangspunktet. LMR metoder, rasjonalisering for å få hun med hjem og sånt vil muligens få jenta til å sette et ONS stempel over situasjonen og dermed ikke ønske å treffe deg mer. (Kommer vel egentlig veldig ann på jenta...)

 

I så fall burde du ivertfall k-close jenta. Det å gjøre en k-close gir litt av samme effekten som f-close. Har hun kysset deg en gang, så kysser hun deg sikkert på nytt. Bare oppretthold spenningen og gjør kjæresteting. Sørg for at du kysser hun ved hvert møte. Da slipper du å kaste bort tid her også, da hvert møte er et garantert steg fremover.

 

Hvis du fortsetter å møte en jente uten noen form for reell close så vet du aldri hvilken vei du går. Større sjanse for å kaste bort tiden sin.

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Vi er utrolig like. Har egentlig ikke så mye å krangle om. Sannsynligvis ser begge på oss selv som såpass hevet over allmennheten at all krangling oss i mellom ville vært enten

 

a) Uforståelig

 

eller

 

b) Påtatt

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jo, jeg er nok hakket mer spirituell. Antar også at han ligger et halvt standardavvik foran meg på Bells kurve, samtidig som jeg sannsynligvis leder på logiske kvaliteter som penger og utseende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...