Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Hey good peeps.

 

Forrige fredag (21. aug) var så borti natta syk, at jeg bare må skrive det ned - før flere detaljer walks into the oblivion.

 

I present; the Hangover.

 

 

 

I det fjerne hører jeg en buss. Den stopper rett ved siden av meg. Hvorfor i faen er det en buss rett ved siden av meg? Spørsmålet får meg til å slutte å snorke, for å åpne øynene mine. Det er en buss rett foran meg, og en random kis med skinnjakke går på.

 

Hvor faen er jeg?

 

Jeg ligger sidenlengs i en jævlig ubehagelig stilling, og forsøker å sette meg opp, men feiler miserabelt. Jeg konkluderer at blodnivået i alkoholomløpet mitt er faretruende lavt ... jeg er fortsatt dritings forbi Bjarne. Etter en lang og komplisert operasjon sitter jeg oppreist, en liten seier i hverdagen tenker jeg med meg selv.

 

Hmm, jeg sitter i et busstopp. Det regner. Jeg fryser. Jeg aner ikke hvor jeg er.

 

Det rasler i en pose ved mine føtter, så av nysgjerrighet tar jeg opp faenskapen. Inni posen er det en tint Grandiosa. Hmh, kult. Jeg skal til å ta opp mobilen min for å se hva klokken er, da jeg kjenner noe merkverdig i min lomme.

 

En tampong?! I helvete? Haha, jeg har en tampong i lomma!

 

Rimelig fornøyd med funnet mitt, tar jeg opp mobilen og ringer en kamerat (i forbifarten ser jeg at klokken er 05:17):

 

Meg: Hey, hvor faen er du?

Kamerat: Hmmm. Vent litt *ser seg om* .... jeg vet ikke? *ser seg om litt mer* Tror jeg er på et hotellrom... Hvor faen er du?

Meg: Jeg vet ikke, er på et busstopp. Jeg stikker hjem.

Kamerat: Kult, det ligger ei naken dame her.

Meg: Kult, prates i morra.

 

Tampongen og kameratens nakne dame fikk meg til å undre: har jeg hatt sex i natt? Når jeg endelig klarer å fokusere nervene til å undersøke hvordan utstyret kjennes ut, må jeg innrømme: det kjennes hvertfall ut som jeg har hatt sex. Jeg har dog ikke peiling på med hvem eller hva. *mental high five meg selv*

 

En kalenderoppføring på mobilen påminner meg om at jeg skal på et intervju klokken 10:00. Hmm, bare en utfordring *sette på tre forskjellige alarmer på mobilen* Men da er det vel på tide å komme seg hjem?

 

Lettere sagt enn gjort. Pga at jeg sikkert kunne blåst 3,9 i en alkotest, så er jeg mer ustødig på beina enn bambi på glattisen med trampe kjørt så langt i ræva at han tramper på blindtarmen.

 

Drunken Nikken vet råd! Jeg kavler meg midt i veien, og stiller meg som en stor menneskelig X i veien, dog svaiende til hællvette and beyond. Jeg tenkte med meg selv: det at jeg ikke er død allerede, kan kun være et tegn fra oven! Ingen biler kan drepe meg!

 

Etter, gudene vet hvor lenge, stopper en taxi. "Æ SCHKA HJÆMM! HÆR E BANKKORTE MITT! VIL DU HA KODEN OG?!" 180 kroner og 4 minutter senere var jeg utenfor. Det er mulig jeg hadde en meget meningsfylt samtale med taximannen, men jeg tviler.

 

Åtte timer senere våkner jeg. Faen. Vel, fuck det intervjuet.

 

Formen er helt fin, bortsett fra at jeg er helt tappet for energi og noen merkelige blåmerker på høyre hånd - akkurat som om noen har grepet hardt rundt den. Jaja, jeg tuslet ut i stuen, hvor ene roomien min sitter.

 

Han: Hva _faen_ skjedde med deg i går?

Meg: Dunno, hvordan det?

Han: Vel, vi var på Gossip. Først tryna du 3 ganger ned fra den samme barstolen på under ett minutt. Dette er rett etter vi ankom stedet for helvete! I ellevetiden på kvelden! Så går du rett til baren og tar to shotts pluss en drink, og det var det siste jeg så til deg. Tror du stakk på Downtown...

Meg: Oi. *flashbacks*

 

Jeg var på Downtown i går. Jeg får flashbacks til noen få scener. Jeg slo ned mikrofonen til pianomannen. Jeg stod _lenge_ å pratet med Mini Jakobsen. Jeg hev en kamerat over dansegulvet, som ei filledukke. Jeg brente alle aksjene jeg hadde lagt inn hos ei blond bartender, ved å ta en serviett, lage en gigantisk snørrklyse i den, pakke den inn, gi den til bartenderdamen: "jeg lagde en gave til deg" for så å vandre videre.

 

*forteller dette til roomien*

Han: Hahaha, tviler ikke mtp formen din. Forresten hva er alle stemplene på armen din?

 

Jeg kjenner igjen Gossip og Downtown, men det var tre andre stempel jeg ikke hadde peiling på hvor er fra!

 

Vi spiser masse mat, sover en del, og så er det på flaska igjen. Vi vandrer langs byen, og jeg kommer over ei søt blondine som sitter alene på en benk. Refleksene kicker inn, og jeg går rett bort.

 

Meg: Hvorfor sitter du her helt alene?

Hun: Vet du, det spurte du meg om i går og.

Meg: Hahhahaha! Hva er oddsen? Duh, jeg husker faktisk _ingenting_ fra i går, så kunne du sagt meg hvor og når det var? Og ikke minst, hvor dritings var jeg?

Hun: Vi stod og pratet leeenge utfor 7/11, men jeg husker ikke når. Du virket ikke noe spesielt dritings etter det jeg kunne se.

Meg: Det kan bare bety en ting: Du *anklangende pekefinger* var også dritings!

Hun flirer litt og nikker.

Meg: Woohoo! Kos deg videre, jeg skal møte en kjenning på Frakken.

 

Resten av kvelden var høvelig simpel, jeg rota litt med to blondiner, men jeg fikk S.O.S. fra kameraten min. Han hadde funnet seg verdens vanskeligste milf ever! Så resten av kvelden gikk til winging for han, inkludert nach hos meg (dette var så tid- og energikrevende av typen 1 steg fram og 3 tilbake, fortjener en egen FR).

 

På nachet hos meg kommer vi inn på den syke kvelden vår (dette var fyren jeg var ute med på fredag).

 

Han: Forresten, Nikken. En kamerat av meg stakk innom for å se hvordan det stod til med meg. Han jobber i politet. Jeg var selvfølgelig sånn: Hva mener du, hvorfor skal ikke alt være bra med meg? Vel, Nikken, vi har visst vært i en heftig slåsskamp i natt! Sikkert derfor jeg har vondt i knokene, og blåmerkene dine på armen. Vi hadde visst stått utenfor 7/11 og pratet, så hadde en kis lengre opp i gata fiket til jenten sin noe grusomt. Vi hadde begge gått rett bort til han, hvorpå du hadde sagt: Det der gjør du faen meg aldri igjen! og han hadde svart: Pass deg, ellers får du det samme som dama. Rett etter han hadde sagt det, så hadde vi begge reagert med å slå jæveln ned. Så kom det to venner av ham, og hele helvete var løs.. Jeg vet ikke hvordan, men de tre hadde blitt kjørt i arresten, og vi hadde blitt kjørt ut av sentrum. Vi må ha dratt tilbake til byen, for det siste jeg husker er at du stikker med ei jente, og jeg blir med ei på et hotellrom...

 

Vi ler som faen og er enig at det må være det mest legendariske kvelden noensinne.

 

Vi var innom masse steder vi fortsatt ikke vet hva er. Vi hadde kvitteringer på til sammen 12 kebaber. (Jeg fikk vite at min kamerat hadde kjøpt 'bab til meg, men da hadde jeg vært busy med to jenter og plent nektet å ta kebaben. Da han insisterte, sprang jeg vekk fra han). Jeg har også et glimt av å stå over en lengre tidsperiode mens jeg diskuterte livet med en dansk prest. Vi vet til dags dato ikke hvem vi ble med hjem. Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde en tampong i lomma (som er min nye lucky charm :p ). Det mangler fortsatt en god 2-3 timer som vi ikke vet hva vi har gjort.

 

Jeg burde ikke ha lov til å drikke alkohol.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Basert på en sann historie, liksom? Uansett kul historie, jeg ble bare skeptisk til detaljene, hehe.

Dette skjedde faktisk på fredagen for litt over ei uke siden. Vi har en del vitner på det som er blitt fortalt, ellers ville jeg ikke fått vite om det i ettertid :p

 

Jeg bestemte meg for at jeg måtte skrive det ned, hvis ikke kom jeg bare til å glemme enda mer av denne sinnsyke natten ;)

 

Respekt Nikken! :D

Noe av det bedre, og mer underholdende jeg har lest på en god stund.

Hehe, takker ;)

Lenke til kommentar

Det er nå to uker siden dama(nå x) gjorde det slutt. Jeg var litt forberedt kan man si, så var ikke noen fatal krise.

Life goes on :)

 

Jeg bestemte meg da for å prøve å få meg litt erfaring, og har sett/lest en del om PU. Jeg er tjue, men forholdet på 8 måneder er min eneste erfaring med jenter. Så jeg vet egentlig ikke så mye, og har nå skjønt at jeg er veldig sjanseløs på byen :p

 

Vi kan begynne med forrige fredag, jeg vorset med noen kompiser og vi dro ut i relativt godt humør.

Når jeg gikk inn på utestedet følte jeg meg som en gud, jeg gikk rett bort til to jenter og begynte å prate med dem. Hun ene ble helt oppslukt i meg, og jeg så vennina bak lagde det blikket. Men heldigvis bare pratet denne jenta(kaller henne A) videre med meg uten å se på vennina.

Jeg fikk tydelige tegn fra denne jenta, hun la hånda si på låret mitt og på baken min. Endte med A fikk nummeret mitt.

Fikk også god kontakt med to andre, men de rømte meg når jeg absolutt måtte spørre om de ville danse(noe som jeg aldri hadde gjort).

Merkelig nok gikk ikke disse avvisningene innpå meg, heldigvis :D

Jeg var fornøyd den dagen, dro hjem og la meg med god samvittighet.

 

Det gikk fire dager så fikk jeg melding fra A, hun går på samme høgskole. Jeg slo følge med henne halvveis hjem. Her følte jeg samtalen ble litt klein. Men var fornøyd.

 

Så kom torsdag og det var statuskro, her var det fult kjør. A kom også. Og jeg klarte fint å blåse min sjangse på hun til til helvete :whistle:

Men jeg fikk åpnet mange jenter etter dette, og det var blant annet en gruppe på tre jenter jeg fikk ordentlig kontakt med. Jeg fikk pratet med alle og jentene nærmest kranglet om å få sitte nærmest meg, men av en eller annen grunn kom en kamerat og dro meg vekk :dontgetit: , så ikke de jentene mer.

Til glede for mitt desperate sinn, husket en av disse jentene navnet mitt og hadde lagt meg til på face neste dag, gav hun en kommentar som hun svarte på og har fått chattet litt med henne. Men hvordan jeg kan bygge videre på dette aner jeg ikke?

Jeg fikk også dansingen på plass denne kvelden, det var jeg svært fornøyd med.

 

Så over til kvelden i går. Alt gikk fint til jeg gikk ut på dansegulvet og danset. Jeg fikk kontakt med en jente og jeg prøvde å eskalere dansen på en måte. Her snappa det helt for meg. Jenta ble mer eller mindre jævlig kåt etterhvert. Hun klina med meg, kysset på halsen min og småbet meg i øreflippen.

Som den store AFC jeg er, gikk jeg blank. Det ble for mye. Jeg friket rett og slett ut. når det begynte med berøring på mer private steder måtte jeg bare backe unna. Jeg stakk som et lyn. Etter dette kom AA og jeg fikk ikke pratet med noen. Jeg dro hjem ganske skuffet over meg selv den kvelden.

 

Men det har vært bra erfaringer på åtte dager syntes jeg, men føler det blir mye "learning by burning". Eller er det det som skal til. Bare prøve og prøve? Jeg skal nå friske litt ordentlig opp i PU-emne, sånn at jeg virkelig husker det :)

til helga tenkte jeg å prøve ut mystery-style og se om den har noe for seg, gleder meg som en unge :D

 

Jeg har også tenkt å begynne å åpne minst fem jenter hver dag, for å øke sjangsene og kompetansen. Jeg regner med å komme til og spørre om en del råd her ettersom jeg føler jeg har lært en del bare av lese om dere andre her.

 

(Dette kan nok virke jævlig lite for folk her inne, men er stort for meg :!: )

Over og ut. AFC

Endret av 2pro4u
Lenke til kommentar
Så over til kvelden i går. Alt gikk fint til jeg gikk ut på dansegulvet og danset. Jeg fikk kontakt med en jente og jeg prøvde å eskalere dansen på en måte. Her snappa det helt for meg. Jenta ble mer eller mindre jævlig kåt etterhvert. Hun klina med meg, kysset på halsen min og småbet meg i øreflippen.

Som den store AFC jeg er, gikk jeg blank. Det ble for mye. Jeg friket rett og slett ut. når det begynte med berøring på mer private steder måtte jeg bare backe unna. Jeg stakk som et lyn. Etter dette kom AA og jeg fikk ikke pratet med noen. Jeg dro hjem ganske skuffet over meg selv den kvelden.

 

Question: Hvorfor i _helvete_ bailet du på damen på dansegulvet?

Lenke til kommentar
Question: Hvorfor i _helvete_ bailet du på damen på dansegulvet?

 

Jeg aner egentlig ikke. Det ble liksom for mye, hadde aldri regnet med at noe sånt kunne skje. Jeg begynte å tenke på beskyttelse også, som jeg fint hadde glemt hjemme. Angrer noe sykt nå :dontgetit:

 

Okey, du tenkte med andre ord for mye. Prøv heller å bare la det flyte, og om du må tenke, så tenk i det minste positive tanker og glem alle konsekvenser... :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...