Gå til innhold

Anbefalinger av headset til ca 800kr.


Anbefalte innlegg

Heisann, er på utkikk etter et headset som jeg skal bruke til pc'n og sammen med mp3 spilleren. Det må være lukket, og det må ha en god lydkvalitet, det skal ikke være slik at bassen overdøver deler av diskanten og mellomtonen slik lyd hater jeg. Jeg vil heller at det skal være bra med detaljer og at lyden skal være naturlig. Men de skal ikke bukke under for tidlig heller dersom jeg får lyst til å spille noe musikk med litt fetere bass.

 

Helst ikke over 800-900kr. vil helst at det skal komme på totalt 1000kr inkl frakt, men jeg kan strekke meg litt dersom det er mye å hente på det.

 

Så hvis noen vet om noe som passer meg så skrik ut. :)

 

Edit: glemte å si at hvis dere vet om et fra microplex som duger så ville det vært fint, for da kan jeg kjøre opp å hente selv så slipper jeg frakten.

Endret av marius90
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekk ut ljudia.no.

Har selv ett par Technics som jeg er kjempefornøyd med. Jeg bruker de når jeg mixer vinyl. Dvs at de brukes under situasjoner med høy lyd, men likevel de funker de kjempebra. Ellers leverer Senheizer og Denon gode headset. Stanton skal også være ok. Skullcandy er IKKE god kvalitet. Kul design, men kun det!

Lenke til kommentar

Har kjøpt de Ultrasone hifi-550 hodetelefonene nå, og må egentlig si jeg ble ganske skuffet. Nå har jeg ikke prøvd de så lenge, ca 30min men hittil så synes jeg absolutt ikke de var verdt de 1000kr jeg ga for de.

 

Bassen var etter min mening dårlig, diskanten var fremhevet, men lite detaljert det hele låter liksom litt grovkornet og ganske ubehagelig over lengre tid, 15min ut i testingen måtte jeg rett og slett ta en pause siden jeg var sliten i øra av å høre på selvom jeg ikke har spilt spesielt høyt.

 

Har prøvd ganske mye variert musikk, jeg har bla prøvd litt fra Infected mushrooms, noe fra Jean Michelle Jarre, moe ozzy osbourne, og litt diverse pop musikk som var på radioen, det som låt best var overaskende nok pop musikken som var på radioen, selvom Jeam michelle jarre cd'n er en cd med meget høy lydkvalitet. Sammenlignet med hjemmekinoanlegget mitt så låt rett og slett headsettet meget dårlig, lyden var meget innestengt, og slitsom. På Infected mushrooms cd'n så er det mye dypbass, dette var nermest ikke tilstedeværende med headsettet men selve anlegget mitt klarer dette helt fint. Dette er spesilet skuffende da jeg har lest mye om at et godt headsett kan spille bedre enn mange dyre stereoanlegg/hjemmekinoanlegg, dette er da ikke tilfelle her.

 

Det verste er vel igrunn det at jeg fra før har et eldre creative headset som kostet rundt 300kr på spaceworld tror jeg det var, og jeg klarer nesten ikke høre forskjell fra det nye headsettet og det gamle.

 

Alt i alt en ganske skuffende opplevelse.

Endret av marius90
Lenke til kommentar

Hvilke kilder har du prøvd. Har du brukt MP3 eller WAV eller FLAC etc.?

 

Det kan være lurt å prøve la hodetelefonen "kjøre seg inn", altså sett den på kontinuerlig spilling over flere dager.

Spesielt Ultrasone blir bedre når elementene løsner litt.

Lenke til kommentar

har brukt mest orginale cd'er, da koblet jeg hodetelefonene inn i forsterkeren.

Har også prøvd litt fra mp3 spilleren.

 

Men det virker det låter litt bedre nå, har fått spilt det inn litt lenger. Jeg skal la headsettet spille hele natten så får jeg se åssen det låter imorgen.

 

Når jeg får den nye pc'n så tror jeg at jeg skal investere i et litt dyrere lydkort og fikle litt med noen equalisere så kommer jeg sikkert i mål etterhvert.

 

skulle hørt på meg da tongue.gif

Microplex hadde ikke de hodetelefonene på lager, og jeg orket ikke vente hehe :p

Endret av marius90
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...