Gå til innhold

Chuck Norris who?


xxexx

Anbefalte innlegg

Er ikke noen HUGE fan, men

8898887[/snapback]

 

Veldig uenig. Chuck var faktisk verdensmester 6 år på rad i Karate. Har Bruce Lee gjort noe lignende? Nope, men at han var flink skal jeg si meg enig i. Så faktisk en dokumentar om livet til Chuck'ern her om dagen, å jeg er imponert over mannen.

8898994[/snapback]

 

Hva vet vel du om Bruce?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
han er den største ninja...men samtidig alles ninjaer sitt store mareritt!! han kan ta alle uansett! selv når han sover er fyren dødelig! bare se en scene i the octagon hvor chuck sover dypt så kommer det en ninja opp husveggen helt lydløst.....stikker kniven rett mot schuck norris og svisj ....kan ikek fortelle hva som skjer...dere må se det for å forstå det:P

8901068[/snapback]

 

Chuck Norris doesn't sleep. He waits ...

Lenke til kommentar
Hva vet vel du om Bruce?

8902114[/snapback]

 

Mer enn deg ser det ut som...

8902953[/snapback]

 

Lån deg noen bøker om Bruce Lee og livet hans - les og bli imponert. Han har kanskje ikke vært med i et verdensmesterskap, men det han har gjort innen for kampsport er stort, mer enn Chuck kan drømme om. Og det er jeg sikker på at Norris er enig i.

Lenke til kommentar
Hva vet vel du om Bruce?

8902114[/snapback]

 

Mer enn deg ser det ut som...

8902953[/snapback]

 

Veldig uenig. Chuck var faktisk verdensmester 6 år på rad i Karate. Har Bruce Lee gjort noe lignende? Nope, men at han var flink skal jeg si meg enig i. Så faktisk en dokumentar om livet til Chuck'ern her om dagen, å jeg er imponert over mannen

 

Hvem tror du som fant opp Jeet Kune Do da?

Anbefaler deg til å se dokumentar om livet til Bruce Lee.

Fordype du deg i filosofien hans, er du godt på vei.

"Verdensmester" er bare en tittel

 

by Bruce:

"A fight is not won by one punch or kick. Either learn to endure or hire a bodyguard.

 

Forget about winning and losing; forget about pride and pain. Let your opponent graze your skin and you smash into his flesh; let him smash into your flesh and you fracture his bones; let him fracture your bones and you take his life. Do not be concerned with escaping safely - lay your life before him."

Lenke til kommentar

Du Chakl.

 

Da sier jeg, hvem fant opp Chun Kuk Do?

 

Ja, men en tittel betyr noe. Som jeg sa tidligere, hva har Bruce gjort som er så fryktlig stort? Han er en Hollywood kampsport stjerne, akkurat som Jet Li. Ser fancy ut, men hvordan det funker i virkligheten er noe annet. Sier ikke at han ikke kunne slåss, men å si han var bedre enn Chuck Norris som faktisk var verdensmester 6 år på rad i Karate, bare fordi "filosofien" han sin var bra er litt bullshit synes jeg.

 

Litt om Chuck:

 

* Verdensmester i Karate 6 år på rad.

* Første mannen fra vesten som noensinne har fått 8th degree Black Belt Grand Master recognition i Tae Kwon Do. Første på 4500 års historie innen denne grenen.

* Svart belte i Tang Soo Do, Taekwondo, Karate å Chun Kuk Do

 

Men nok om det. Gidder ikke krangle med deg. Du får mene hva du vil, så mener jeg det jeg vil. Begge hadde fått deng av Fedor Emelianenko i en fullkontakt kamp uansett. ;)

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...