Gå til innhold

xbox live problem- telefonhjelpen kan ikke hjelpe


Gormers

Anbefalte innlegg

Jeg bare lurer på om noen har opplevd at man ikke kan gå inn på accounte management på den vanlige xbox-konsollen sin (men kan gjøre alt annet)? Hvorfor skulle jeg være nødt til det spør dere? Jo, det er fordi at mange må gå inn på den og bekrefte noe for å laste ned de nyeste halo 2 banene.

 

Hva som skjedde:

Jeg ringte, hun sa jeg måtte prøve å slette accounten fra xboxen og så ta account recovery. Men så når jeg prøvde så viste det seg at jeg fikk den samme meldingen som når jeg gikk på account management: "unable to continue due to technical difficulties, please try again later". Så nå fikk jeg ikke spilt xbox live i det hele tatt, og måtte vente til mandag for å få ringe igjen (var lørdag). Om mandag (i dag) ventet jeg ca i ti min på hjelp og fikk det til slutt. Etter mye om og men fant han ut at jeg måtte gå på xbox.com for å endre på account management.

 

Men der fikk jeg meldingen: Webserveren kan være for opptatt til å godta forespørselen din. Prøv på nytt senere. Teknisk informasjon: Det oppstod en uventet tilstand i serveren.Dette hindret den i å utføre forespørselen. Mannen i telefonen beklaget og skulle fortelle dette og ringe meg igjen senere i uka.

Så, er det neon som kanskje vet råd? Eller vil fortelle sin lille problem historie (er ikke første gang jeg har hatt problemer i alle fall)?

Endret av gormers
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Høres ut som noe midlertidig, dog jeg har ikke noe problemer med det.

 

Her er Xbox Live kundestøtte email side, antagelig kan de hjelpe deg mer enn telefonfolka: http://support.xbox.com/eform.aspx?product...ormts&mkt=nb-no

8894102[/snapback]

 

Det er alltid de jeg ringer til først, men de sier at jeg må ringe XD

Uansett, nå er det tredje dagen det ikke virker, og jeg har en liten baktanke om hva som kanskje er feilen: Jeg har prøvd å lage meg en acc på denne siden før, og linken den til gamertagen, men når jeg var ca halvveis, fikk jeg meldingen at jeg ikke var gammel nok til å gjøre dette. Kanskje noe av dette lagret seg siden jeg får jo meldingen: "Det oppstod en uventet tilstand i serveren.Dette hindret den i å utføre forespørselen."

Lenke til kommentar

Bare så det er avklart, du har ikke problemer med Live Messenger eller noe sånt?

 

Men du er hvertfall ett skritt videre fra sist du ringte, du får ikke endra på accounten på xbox.com heller. Så da får du vel bare ringe igjen da :/

Endret av Eremal
Lenke til kommentar
Bare så det er avklart, du har ikke problemer med Live Messenger eller noe sånt?

 

Men du er hvertfall ett skritt videre fra sist du ringte, du får ikke endra på accounten på xbox.com heller. Så da får du vel bare ringe igjen da :/

8895756[/snapback]

 

Nope kan logge meg inn på msn og msn.com... De sa de skulle prøve å finne det ut og ringe meg opp igjen, men uansett så skal jeg få meg 360 senere så så lenge det virker da så er det vel greit :)

Endret av gormers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...