Gå til innhold

Diskuter K850i her


Anbefalte innlegg

"Uff, kjedelig at man må pusse linsedekselete før bruk. Det må man jo ALDRI på vanlige kamera.."

 

Da lurer jeg på... vilket "vanlig" kamera har du? Jeg har kompaktkamera, speilrefleks og eldre kameratelefoner slik som K750i (som jeg mener må ha vært en av de bedre telefoner til SonyEricsson!). Og ingen av de må jeg stå og pusse linsedekslet før bruk... Ikke at dette alene betyr allverden, men sammen med andre negativ brukeropplevelser så er det litt irriterende.

Og heldig er du som ikke har opplevd noe negativt med telefonen din :)

 

Jeg har selv SLR kamera og jeg pusser da linsene i ny og ne. Men dog ikke før hver gang jeg bruker det da. Men nå bruker jeg ikke den som mobiltelefon som jeg går å fetter på hele dagen da. Så sånn sett så har jeg ingen problemer med å pusse på K850i'en, er ikke så mange kaloriene som skal til ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skjønner egentlig ikke hva som er grunnen til at SE har valgt å gi K850i et beskyttelsesglass i tilleg til det automatiske linsedekselet? Da hadde det nesten vært bedre med et skyvedeksel som på K810i/k800i/k750i! :hmm:

 

Fordi linsa støver. Og ja de som er litt mer proffe kamerabrukere pusser alltid linsen på alle objektivene de skal bruke før de tar bilder!! Amatørbrukeren ser sjeldent forskjellen fra litt fett og en ren linse.

 

Med et deksel foran så blir det lett støv på linsa og dekselet kan ha en uvane med å åpne seg i tide og utide. eller ikke i det hele tatt, spesielt tatt i betraktning av at det er en telefon du bruker hele dagen.

 

Det eneste jeg har å utsette på denne telefonen er at noen ganger så krasher den like hardt som en pc og da kan det være kjedelig. Men det er ikke annet å forvente av en mobil som ikke har fått én ordentlig firmwareoppdatering!!

Lenke til kommentar

Får ikkje lastet ned msn på K850i. Har fått tilsendt linken fra telenor der eg skal laste det ned, men når eg velger "last ned" så får eg opp "operasjonen mislykes"

Har også ein W810i, og på den er det ikkje problem å få lastet ned. Andre som har dette problemet? eller som kan hjelpe?

Lenke til kommentar

Jeg har fult meg på ESATO de siste ukene. Offisielt sa SE at de skulle slippe ny firmware for K850i i slutten av Januar/begynnelsen av februar. Så langt er det ingenting som tyder på at det har kommet ny software. De vet ikke mer på ESATO enn det vi gjør i denne tråden dessverre. Det blir bare spekulasjoner, selv om jeg håper at SE faktisk slipper den i løpet av denne måneden.

Lenke til kommentar
R1CA038 er fortsatt den nyeste. Ingenting nytt har kommet den siste måneden. Ser dårlig ut for at noe kommer i Januar hvertfall. Ryktet sier at det var slutten av Januar/starten av Februar SE skal slippe den nye driveren.

Jeg ringe SE kundeservie i starten av uke 5. 29. januar var det vel. De sa det hadde kommet en oppdatering, men den var trukket tilbake grunnet feil. De sa også at det vil komme en ny oppdatering i uke 6, altså den uken som starter nå.

Lenke til kommentar
Dere som har K850i. Er den like bra å bruke som mp3-spiller, god lyd?

Og blir den treg med 4GB minnekort? :)

Ja denne gir veldig god lyd tatt i betrakting at denn ikkjer er rett til det. og den blir ikkje treger av å bruke 4GB, den bruker bare lengre tid vis den må lese gjennom den på ny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...