Gå til innhold

Spillverket.no: Noe Nytt på Forumet her:


Anbefalte innlegg

Det som hadde vært lurt er om dere kunne lage et nytt sånn som F.eks: Mestpopulere spill eller hva det heter! Som kunne hete Feks: Diskuter spill.. Så deler dere opp med: Wii, PS3, Xbox 360, PC Og felles ! så om vi feks går inn på PS3 da. så lager dere et Innlegg til alle spill som kommer til PS3. ( Feks: Diskuter EyeToy) som bare kommer til PS3 er inne på PS3, så der er alt sånn EyeTot greier. Så på Felles er feks: GTA som kommer til Xbox 360 og PS3.. da er det lettere, alt er mye lettere om det er samlet på et sted :D Så kan man diskutere det spillet der, og det spillet der !

Skrive nyheter, Forventninger, OSV. Vet at det er mye Jobb men.. 1 idè Om dere skjønte det da!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I og med at det ikkje ønska store samletrådar for spel og liknande trur eg ikkje dette er ei aktuell løysing. Dette vil fort bli veldig uoversiktleg. Då trur eg det er betre sånn som det er i dag der det blir oppretta eigne trådar for dei spesifikke sakene rundt eit spel.

Lenke til kommentar

Ja.. Prøver jo på det, men de blir jo bare "Låst" men greit det..

 

Edit: Ja men da blir det mer oversiktig da...lei av at det er 100 tråder om det samma spillet :S Når egetlig alt kunne være samlet på en tråd.. men nei vel

 

** Du hadde et nytt innlegg rett etter ditt eget. La det inn her, så slipper vi unødvendig bumping av tråden -- TST **

Endret av TST
Lenke til kommentar
Edit: Ja men da blir det mer oversiktig da...l

Nei, det er akkurat det det ikke blir. Hvordan skal en stakkars bruker finne frem til det han lurer på i en helt generell tråd med 400 sider? Folk gir enten opp, og poster de samme spørsmålene igjen og igjen, eller så slutter de å bruke forumet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Så mykje oppdeling av konsollforumet framstår som lite praktisk. For det første vil det bli alt for mykje trykking. Med så mange kategoriar vil det og bli lite aktivitet i dei ulike kategoriane. Eg ser heller ikkje den heilt store praktiske nytta av å ha så mange kategoriar. Greit nok at det kan vere litt lettare å finne fram til stoff for dei som bare er interessert i ein konsoll, men aktiviteten er ikkje så stor i dag så dette er vel ikkje eit alt for stort problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...