Gå til innhold

Bør vi legalisere cannabis?


Bør Canabis legaliseres?  

2 882 stemmer

  1. 1. Bør Canabis legaliseres?

    • Ja, total legalisering
      1657
    • Ja, til bruk som medisin
      483
    • Nei
      658
    • vet ikke
      143


Anbefalte innlegg

Det er jo nesten trist å se at du måtte søm-fare posten min for selvmotsigelser, det betyr jo at du rett og slett ikke hadde noen gode argumenter mot meg.

 

Tar du deg nå 5 minutter og leser det pifler skrev, vil du få se at det ikke var noen selvmotsigelse, det var heller et eksempel, for å illustrere hvordan din tankegang var feilaktig.

 

Nå, jeg skrev hundrevis av andre argumenter du ikke tør røre fordi du ikke har noen motargumenter, dessverre er mesteparten av argumentene mine helt sanne, og basert bare på fakta, og det eksisterer derfor ikke motargumenter, ganske få av dem er basert på tro/tankegang.

 

Se gjerne tilbake på posten min, jeg la ved noen fine bilder av heroin og diamorfin molekyler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg leste hele posten din men du kom bare tilbake fordi pifler her klarte noe du ikke klarte: å bevise noe som sa at jeg hadde feil på et par punkter.

 

og dermed kommer du med en sinnsykt lang post etter å ha holdt kjeft i flere dager fordi du ikke hadde noe mer å komme med så du skal ikke snakke notelitten.

 

grunnen til at jeg kun tok ut det er fordi som reversfaen sier, dette tar helt av, og jeg syntes faktiskt synd på deg som kom tilbake med nye forhåpninger etter pifler sine innlegg så jeg gadd rett og slett ikke.

 

jeg tok fram de 2 tingene for å bevise et punkt, det er rett og slett det at det finnes mye mer enn diacetylmorphine i heroin, noe du selv sier da diamorfin kun er virkemiddelet i heroinen, noe jeg også quotet opp der for at dere skal se selv...

 

dere har bevist deres, jeg har bevist mitt. tro hva dere vil, i dont care. så lenge det ikke er i nærheten av meg eller min familie så er jeg fornøyd. GB bruker ikke vanlig heroin som medisin, bevis meg feil før dere sier noe mer.

selv om folk kaller det diamorphine, noe jeg ikke har noe problem med så betyr ikke det at det er det eneste som er i det.

tror dere paracet kun består av paracetamol? da må dere tro om igjen.

 

 

 

for å gjøre det enkelt:

 

ingenting godt kommer utav heroin, absolutt ingenting, uansett hva....

heroin er det eneste som kan kalles for dop og er det eneste som kalles for dop (utenom de som ikke har peiling)

 

det er de 2 tingene jeg begynte med, så sporet det hele av

 

så folkens, alle som leser denne tråden:

beklager for at det gikk fra marijuana til heroin (med andre ord: beklager avsporingen)

Lenke til kommentar

Først og fremst, du må ha skryt for å brenne for din sak. Dessverre er din sak feil, og vi har allerede nådd et punkt hvor en part produserer påstander som er ubrukelige.

 

Du hadde vært en god cannabis-legaliserende person om du var klar over hvordan man viser frem sine argumenter, og om du kom fram til dine svar med din tankegang. Du kan ikke hoppe fra punkt A til punkt C, tenker vi likt som deg, kan vi se at 1+1=2, tenker vi annerledes kommer vi aldri til å forstå (slik som i denne debatten) hvorfor du mener 1+1=3

 

Det at jeg var borte fra debatten var fordi jeg skrev min melding, og fordi jeg følte meg i et humør hvor enhver post rettet mot ditt argument hadde vært utrolig nedverdigende, jeg bestemte meg for å heller bygge meg opp, og poste en respektabel post som ikke var for frekk.

 

Jeg vil også fortelle deg at du umulig kan ha bestått kjemitimene i skolen.

 

 

Pifler skreiv:

Og ja, jeg tror Paracet kun består av paracetamol, pluss laktose selvsagt, for å gjøre det mulig å presse en pille...

 

http://www.legemiddelsiden.no/default.aspx?pageid=66&IOID=900&TexttypeID=9&LanguageID=0&EditionID=33288&Pageview=print

 

Virkestoff er: Paracetamol 125 mg og 250 mg.

Hjelpestoffer: Mannitol, krysspovidon, aspartam, banansmak, magnesiumstearat, polymetakrylater, kolloidal vannfri silika.

 

ser du hvordan det er forskjell på de?

 

hvordan kan en 500mg paracet tablett veie over 1 gram hvis den kun inneholder paracetamol?

Det du sier her stemmer, men det er jo selvfølgelig flere stoffer i Paracet enn som så (her er en full liste av produsenten, Weifa);

- Virkestoff er: Paracetamol 60 mg, resp. 125 mg, 250 mg, 500 mg, 1 g og 24 mg/ml

- Hjelpestoffer er: Tabletter: Pregelatinisert stivelse, povidon, stearinsyre.

Stikkpiller: Hardfett.

Mikstur: Natriumcyclamat (E952), sakkarinnatrium (E954), glycerol 85%, makrogol 1540, metylparahydroksybenzoat (E 218), propylparahydroksybenzoat (E 216), vann.

Brusetabletter: Natriumhydrogenkarbonat, natriumkarbonat (vannfri), sitronsyre, povidon, sakkarinnatrium (E 954), natriumklorid, natrium laurylsulfat, natriumsitrat, magnesiumstearat, appelsinsmak og sitronsmak (sorbitol, mannitol, maltodekstrin, glukonolakton, triglycerider (middels kjedelengde), silika (kolloidal, vannfri), honningpulver, sitrusoljer.

 

Og for å bruke paracetamol som et eksempel, Heroin og Diamorfin blir det samme som Paracetamol og acetaminophen. De er de samme stoffene med forskjellige navn! Hvor vanskelig er det å forstå?

 

 

Dårlige kilder, viser ingenting.

 

 

ja her var det mer enn bare diamoprhine og mange forskjellige formler for nemlig heroin, alle sammen av de

diamorphine er virkestoffet i heroinen, heroinen trenger også hjelpemiddler akkurat som absolutt alt annet der ute

Diamorfin ER heroin, paracetamol ER acetaminophen.

 

Edit,

 

 

Opiumsplanten heter opiumvalmue, og marihuanaplanten heter hamp.

Rettet det for deg.

Heter den forsåvidt ikke Cannabis Sativa?

Endret av Notelitten
Lenke til kommentar

Snedig hvordan du klarte å finne smeltetabletter for barn. Trodde implisitt vi snakket om voksenmedisin her, men det kan egentlig være det samme. Paracet inneholder paracetamol + noe som kan presses til en pille, men som ikke er aktivt...

 

Edit:

Notteliten fant det visst til meg over:

Hjelpestoffer er: Tabletter: Pregelatinisert stivelse, povidon, stearinsyre.

 

Uansett er dette fullstendig irrelevant, og endrer ikke på det faktum at "diamorfin" er et annet ord for "heroin", og ergo akkurat det samme. Jeg skjønner ikke hvor du vil med de linkene dine, men det tror jeg ikke du gjør heller...

 

Men, tråden har sklidd helt ut, så du får heller opprette en ny tråd om du skal påstå at det samme stoffet er to forskjellige stoffer bare fordi det finnes to navn på det... Alle andre enn du skjønner hva "synonym" betyr, så det er ikke så interessant å fortsette...

Endret av pifler
Lenke til kommentar

Jeg forstår ikke hvorfor folk på nettfora er så opptatt av legalisering... røyker dere selv? Er det ikke ille nok at alkohol og tobakk er i nærmest fri flyt?

Det er mye mer i det en så.

 

Cannabis er et rusmiddel, det er bredt brukt i dag.

 

Over en million nordmenn har brukt prøvd det, nå hvorfor straffer vi mennesker for et rusmiddel?

 

Alkohol ble ulovliggjort i USA for en stund, og jeg mener at det var ulovlig i Norge en liten stund, jeg tror vi begge vet hvordan det gikk.

 

Cannabis er i dag en gigantisk inntekt til organisert kriminalitet, og alle som vil bruke det, må oppsøke kriminelle miljøer.

 

Jeg forstår ikke hvordan folk kan sette seg imot en legalisering, dessverre.

Lenke til kommentar

Jeg forstår ikke hvorfor folk på nettfora er så opptatt av legalisering... røyker dere selv? Er det ikke ille nok at alkohol og tobakk er i nærmest fri flyt?

 

Er vel det at folk i det 21ste århundre er mindre opptatt av å følge nærmest Calvinistiske idealer om hva man burde "ha lov til" og ikke.

Cannabis er nærmest helt ufarlig, en spliff er knapt mer skadelig enn en bigmac, og bør derfor legaliseres for å gjeninnføre litt selvbestemmelsesrett her i landet.

 

At politiet må skaffe seg utstyr til å måle blodnivå/THC på stedet er meg klekkende likegyldig.

 

Edit: Dessuten er fortsatt de fleste på nettfora under fylte 40 år gamle.

Som en hovedregel kan det se ut som at folk blir mer frigjorte jo yngre de er.

Endret av Lilac1
Lenke til kommentar

pifler skreiv:

Uansett er dette fullstendig irrelevant, og endrer ikke på det faktum at "diamorfin" er et annet ord for "heroin", og ergo akkurat det samme. Jeg skjønner ikke hvor du vil med de linkene dine, men det tror jeg ikke du gjør heller...

 

notelitten skreiv:

Diamorfin ER heroin, paracetamol ER acetaminophen.

 

ja heroin blir kalt for diamorphine. ingen problemer der, at all...

 

det dere ikke klarer å forstå er det faktum at det finnes faktiskt talt veldig mange flere chemical components i heroin enn kun diamorphine.

de kaller det det fordi det er hovedvirkestoffet

 

akkurat samme grunn til at paracetamol blir kalt for paracet (eller paracetamol) men faktiskt inneholde veldig mye mer som notelitten har quotet opp.

 

det jeg quotet opp tok jeg bare som et eksempel, om det var sånn eller sånn form spillte ingen rolle fordi det er hjelpemiddler i absolutt alt

 

når man tenker på cannabis/hasj så tenker mange THC pga det er hovedvirkemiddelet men faktum er at det finnes 421 kjemikalier i cannabis/hasj men de resterender 419 (tatt vekk thc og bdc) stoffene er kun hjelpestoffer og har liten relevans.

 

akkurat samme er det med heroin eller diamorphine om dere vil, det er diamorphine som her hovedvirkestoffet men det trenger veldig mange flere hjelpestoffer for å gjøre heroin til heroin

 

PURE diamorphine er IKKE heroin, det blir bare kalt diamorphine pga det er hovedvirkemiddelet..

er det så god damn vanskelig å forstå???

Lenke til kommentar
Med tanke på hva som står i avatarbildet ditt så burde du også være for legalisering ;)

 

Jeg er i all hovedsak for alle personlige friheter som er resultat av frie valg og ikke går utover andre.

 

Men det er ikke frihet når man er slave til stoff, til langere, og er med på å finansiere terror og organisert kriminalitet.

 

Ett sted må også grensen gå for personlig frihet. Eller, for å dra den så langt vi kan, skal vi også tillate privatisering av atomvåpen, kjemiske våpen, og biologiske våpen?

Lenke til kommentar
*snip*

Så at en person siter hjemme og tar seg en blås går skikkelig hardt utover livet ditt? Cannabis er et relativt ufarlig stoff, så jeg håper ikke du er så dobbeltmoralsk at du mener alkohol er greit og cannbis er fyfy. Dessuten er jo det kriminelle markedet der netopp fordi stoffet ikke er legalsisert ;)

 

Cannabis og kjernevåpen ja, nå har jeg hørt det også :!:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Med tanke på hva som står i avatarbildet ditt så burde du også være for legalisering ;)

 

Jeg er i all hovedsak for alle personlige friheter som er resultat av frie valg og ikke går utover andre.

 

Men det er ikke frihet når man er slave til stoff, til langere, og er med på å finansiere terror og organisert kriminalitet.

 

Ett sted må også grensen gå for personlig frihet. Eller, for å dra den så langt vi kan, skal vi også tillate privatisering av atomvåpen, kjemiske våpen, og biologiske våpen?

 

Det er jo det som er poenget... for å kvitte oss med langere og finansiering av terror og organisert kriminalitet er legalisering eneste løsning!

 

Jeg er for personlig frihet så lenge man tar ulempene selv. Ta f.eks tobakk, som dreper tusenvis i året. Dette koster samfunnet enorme summer, men man har valgt å legge på høye avgifter som de som bruker tobakk må betale. Så lenge folk betaler for seg og kun risikerer sin egen helse synes jeg de skal få lov til det... vi har allerede så mye narkotika i fri flyt at jeg tror ikke forbruket kommer til å stige nevneverdig heller. De som vil ha det får tak i det i dag og...tar meg 10 minutter å skaffe et gram hasj, hvis jeg skulle ønske det...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Med tanke på hva som står i avatarbildet ditt så burde du også være for legalisering ;)

 

Jeg er i all hovedsak for alle personlige friheter som er resultat av frie valg og ikke går utover andre.

 

Men det er ikke frihet når man er slave til stoff, til langere, og er med på å finansiere terror og organisert kriminalitet.

 

Så du vil la cannabis ulovlig fordi det i dag finansierer terror og organisert kriminalitet?

 

La meg først og fremst si at det skal mye til for å bli slave til cannabis, fordi det ikke er særlig avhengighetsskapende, noen av de mest avhengighetsskapende stoffene gis bort allerede, som tobakk og alkohol. Cannabis er ikke overhodet like avhengighetsskapende som disse, og ikke er det på nært like farlig, ettersom at det ikke enda har blitt bevist at det faktisk er mulig å omkomme av en "cannabis-overdose", videre vil jeg si at det er flere alkohol-dødsfall i Norge hvert år enn det er dødsfall av ulovlige narkotika TIL SAMMEN!

 

Grunnen til at cannabis finansierer terror og organisert kriminalitet er fordi det er ulovlig, blir det lovliggjort skal jeg love deg at cannabisen ikke lenger kommer derfra, enten så er det store plantasjer og private firma som dyrker den, ellers er det staten. Nå tenker jeg at tobakksbaronene hadde nytt godt av å produsere cannabis i tillegg. Så, om du lovliggjør det, finansierer vi ikke lenger terror og kriminalitet. Nå som dette er satt på hodet, er du fortsatt motstander av cannabis, betyr ikke det at du er tilhenger av terror?

 

Ett sted må også grensen gå for personlig frihet. Eller, for å dra den så langt vi kan, skal vi også tillate privatisering av atomvåpen, kjemiske våpen, og biologiske våpen?

 

Så lenge man ikke kan skade andre med disse atomvåpnene, kjemiske våpnene, og biologiske våpnene, nå er det dessverre slik at det gjør de, de er skapt til å drepe eller skade andre mennesker, derfor er dette militæret sin jobb.

Lenke til kommentar

Cannabis er nærmest helt ufarlig, en spliff er knapt mer skadelig enn en bigmac, og bør derfor legaliseres for å gjeninnføre litt selvbestemmelsesrett her i landet.

Sannsynligvis er det mindre skadelig enn en Big Mac. Vi vet jo alle hva folkesykdom nummer én er.

 

Btw:

Cannabis anses å være mindre avhengighetsskapende enn andre rusmidler som heroin og kokain. Avhengigheten kan imidlertid oppleves som sterk.

 

Har en utviklet avhengighet for cannabis, kan risikoen for bruk av andre avhengighetsskapende stoffer øke. Selv om bare et fåtall av brukerne går over til andre illegale stoffer, har cannabis sammen med alkohol og tobakk, ofte vært et innledende stoff i en misbrukerkarriere.

- Folkehelseinstituttet -

 

Lol?

Endret av Magnusjs
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...