Gå til innhold

Den knøttlille? Vannpipe/Hokaah tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Vel, har du en skitten mynt i cola så blir den ren etter en stund. Det er jo syre, så er vel derfor. Dumt at vi bare har fanta dog, får stikke innom butikken imorgen..

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Hvordan kan jeg fjerne lukt fra utstyret? Har nå prøvd å vaske det i såpe og tannkrem (med vann selvsagt), men lukten går ikke bort fra det. Er en litt sånn tobakkaktig lukt som ikke er noe digg :p

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

for de av dere som er interesserte, og er nogenlunde stødige i engelsk, vil jeg anbefale hookahpro.com. De har gode videoer der de tester forskjellige typer shisha, forskjellige hookaher, leverandører av diverse producter, kull etc. De ar også noen ganske gode how-to videoer som kan være gode n¨r man begynner, og for all del, hvis du har en slange laget av lær. IKKE vaske den, men dediker den heller til en ype shisha. Grunnen til det er at innsiden av slangen vil begynne å råtne, og slangen vil bli ødelagt.

 

 

Personlig foretrekker jeg noen billige plast-slanger, enten av den typen du ville brukt i et akvarium, eller dedikerte hookah piper, veldig enkle å holde rene, og du kan bli kvitt "ghosting" (smak som setter seg i slangen)

 

forøvrig er en av de beste måtene å bli kvitt ghosting på å bruke sitronsaft (av den typen du ville brukt i te) og vann, og bare la det renne fram og tilbake i slangen et par ganger før du skyller den skikkelig.

 

Håper dette var til hjelp for noen :)

Lenke til kommentar

Nakhla er digg! Et annet merke jeg personlig liker er Afzal. De har noen gode smaker, men innimellom kan man få helt elendige "batcher", jeg hadde det for en stund tilbake med Afzal Lime-Lemon, som er dama sin store favoritt, personlig liker jeg Afzal Orange ganske godt. :) har en litt spesiel smak da :p litt appelsinskall aktig ettersmak, men ellers ganske god!

 

En smak jeg vil anbefale folk å prøve hvis de har lyst til å prøve Afzal er Pan Rasna. Smaken er en blanding av rose, kirsebær, granatepple og en del mint. Den kan bli ganske stærk om den blir for varm, da...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...