Gå til innhold

Noen classer raid guilds ikke vil ha med?


Anbefalte innlegg

Når det gjelder tanking og aggro, er det ikke rart paladin gjør det best, siden de ikke er avhenging av å faktisk bli slått på for å holde aggro. Warrior er designet for å ta imot mye damage for i hele tatt holde aggro, og det går ikke så bra i 5 mann/heroics. Til og med karazhan blir problematisk med godt gear. Man kan si warrior ikke er "tilbakoverkompatibel" :D

 

Testet litt i shattered halls non heroic, en vanlig trash melee-elite hadde fra 2 til 6 dps på meg. Meste dpsen jeg hadde mot meg var 106 dps fra sistebossen.

 

(joda, dra fram 2h og tank i zerker sier noen, men det er ikke så lett med protection spec :!: )

Endret av likferd
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Prot loladins kan tanke som bare faen, hvis de kjenner klassen sin og ikke har loligreened gear. God ingame venn av meg har en 70druid (MT i guildet) og en 70loladin. Med loladinen offtankeren han i store instances, men er som regel MT i 5man heroics. Funker FJELL.

 

Morsomt når vi drar i pugs og.

 

Warrior: "I r dps. who tank?"

Loladin: "Me."

Warrior: "who tank?"

Loladin: "me?"

Warrior: "WHO TANK FFS?"

Loladin: "ME"

"Warrior has left the party".

8713601[/snapback]

 

Hehe.. jaja nå skal jeg si mitt: Har selv spillet siden release og også tatt endgame content i sin helhet med untak av TBC der noe gjenstår.

Spiller for tiden 4 klasser (hunter(MM70), warr(prot70), mage (frost63), rogue (combat68)og vil påstå jeg gjør det rimelig ok.

 

Jeg spiller både med guild, andre proffe endgame guilds og pugs.

Jeg er også GM i mitt eget guild på +150 chars.

 

Vi har påstander og vi har faktum:

1 er at skill til den som spiller klassen er totalt avgjørene, ikke klasse.

2 er det at hvis vi ser vekk i fra urealistisk gode spillere så er enkelte klasser MYE enklere og bedre til DPS enn andre. Sånn er det bare.

 

For en del klasser i en del roller må en eventuelt mase/belære såpass mye at det blir rett å slett skikkelig stress for vedkommende å "henge med" og moroa forsvinner.

 

Faktum er det at Palas er ikke best til DPS. For mange så vil det å ha en pala som DPS rett å slett kunne gi problemer for å få til run'et fordi det går fpr treigt og på bosser blir det for mangen adds etc.

Jeg liker best å gi de rollen som "vaktmester" der de roterer litt å passer på hele gjengen. Samme med shammy. Rene egoistiske DPS horer hører ikke hjemme der uansett

 

MEN: Det skal jeg si.. en Pala kan tanke. Lærer han seg oplegget slik en skal gjøre iht spec slik en f.eks. prot warr gjør så tanker de supert med veldig få unntak.

Men som DPS vil det uansett lett gi problemer likeså en DPS warr i 5 mans fordi de mangler den extra abilitien som en annen mere "riktig" klasse vil ha. Som f.eks. skikkelig CC, nyttige buffs og spells etc.

 

Sluttsummen her er at jo: En pala _kan_ være med som DPS, ellers så er de sinnsykt kjekke å ha med uansett, men da skal pokker resten stemme og vil aldri hos meg ha prioritet som DPS hvis jeg kan velge mellom en "ekte" DPS klasse.

 

Jau.. :innocent:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Problemet er vel at der er så sinnsykt mange Rogues og Hunters, og ca 70% av disse er såkalt fjortisser som ikke kan sin class, og heller ikke gjøre mye dps. Disse styrer guildene unna. Men i TBC så gjør rogues mindre dmg enn warlock og mage, derfor prioriterer guildene classer med god dps, og forskjellige buff(som rogues ikke har).

 

Dog er det lettere og få guild som raider 25man, da trengs det flere classer

Lenke til kommentar
Men i TBC så gjør rogues mindre dmg enn warlock og mage, derfor prioriterer guildene classer med god dps, og forskjellige buff(som rogues ikke har).

8939508[/snapback]

Jaha?

 

Spiller rogue selv, topper stort sett dps meter, selv med shadowpriest i raidet. (ekstra dps for warlocks) Gearet mitt er heller ikke helt på topp.

 

Edit: ser ut som nettlinja te utlandet ikke fungerer, søk på Alyss, Turalyon på armory.

 

Edit: Fant meg

Endret av Caddy
Lenke til kommentar

Skjønner ikke at guild ikke vil ha rogues, min guild har 4 raidende rogues. Siden ikke alle roguesa er pålogga heel tiden, er det alltid én rogue i de to kara gruppene og noen ganger har vi 3 rogues i gruul. Rogues som kan spille og ikke slacker er alltid top 3 på dmg meters. På illhoof trenger man en rogue som kan redusere healingen hans, og på prince i går leda jeg på dmg meters.

 

Jeg skjønner godt at folk vil ha class balance i raidsa, én rogue i hver kara gruppe er ganske bra og de fleste guilds har 2-3 kara groups

Lenke til kommentar

Hvis man ikke er villig til å tilpasse seg, vil man slite uansett hvilken klasse man er (f.eks druids som krever å være balance specced).

 

Hunters gjorde dårlig dps før siste patch, men har kommet seg kraftig, det samme kan sies om rogues. Problemet er bare at det er så mange hunters/rogues at det ikke er plass til alle.

Lenke til kommentar

Er nok vanskeligst å få guild som Hunter vil jeg tro. Er ofte vi aldri har med Huntere i raids, og spesielt i Karazhan hvor vi kun er 10 mann. I TK og SSC er det nok noen Huntere med kanskje to.

 

I mange encounters som f.eks. Void Reaver (The Eye) og Prince Malcheezar (Karazhan) er det nesten ikke behov for melee DPS og eneste melee man trenger er tanks, her sliter Rogues med å komme inn.

 

Vil tro det er Hunter og Rogue som er verst. Warlock er nok den DPS klassen det er lettest å få guild / komme inn i raid med.

 

Ellers er det healers det er mest behov for; de fleste guilds har nok tanks. Det de trenger er ekstra healers, det er min oppfatning.

 

Har faktisk lagt merke til at det er en del guilder som trenger Enhancement Shamans også.

Lenke til kommentar

I guilden til kameraten min er det som regel 3 Warlocks på topp damage i kara, men en Fury Warrior havner og alltid høyt oppe.

 

En guild jeg var trialist i en periode hadde Rogue på første, og MS Warrior like under.

 

Alt kommer jo an på. "Skills", gear, fremgangsmåte, om du har noen dps-boostere i gruppa (S-priest for warlocks f.eks)

Lenke til kommentar
Som jeg har nevnt før er det en forskjell på maks hardcore guilds og vanlige guilds. Jeg kunne rolle en hvilken som helst DPS-karakter og ikke kommet på bunnen blant DPSerne. Fordi folk er late, ikke fokusert osv.

 

Vanlige guilds som ikke har ekstremt bra progress ville ikke merka særlig forskjell på om du bytta inn en Paladin mot en random DPS klasse, det er trangsynthet som som ødelegger der. Det er mange guilds som lar arms-warriors DPSe, men ikke paladins.

8698044[/snapback]

 

åh, deilig at du skulle nevne oss. for selv uten et eneste epic raid dropp gjør jeg like god skade som de andre reine dps klassene våre i karry. 31\30 2h flurry.

 

og når det kommer til paladins, jeg har 2 ganger vært i gruppe med crittadins. første gangen tanket jeg, og DPS'n vår var lik. jeg fikk latterkrampe da han ropte av sine lungers fulle kraft at de aldri fikk bevise seg, og at de egentlig eide, like før jeg linka damage meter.

 

den andre gangen hadde vi en kar som gjorde 2\3 av middels dps.

15% og siste plass mot mine 27% og første. lock og rogue tok resten.

 

jeg husker disse tallene fordi jeg skulle ønske jeg kunne gått dps pally selv siden warriors har 0 survivability i pvp, og er blitt en kjedelig klasse som av en eller annen småkvalm grunn nerfes igjen og igjen, littegrann hele tiden.

 

i karry tar vi aldri med rogues, hunter er med hvis gruppa blir overhengende mele basert. men det er vel de 2 ci ikke er så fryktelig begeistret for.

Lenke til kommentar
Som jeg har nevnt før er det en forskjell på maks hardcore guilds og vanlige guilds. Jeg kunne rolle en hvilken som helst DPS-karakter og ikke kommet på bunnen blant DPSerne. Fordi folk er late, ikke fokusert osv.

 

Vanlige guilds som ikke har ekstremt bra progress ville ikke merka særlig forskjell på om du bytta inn en Paladin mot en random DPS klasse, det er trangsynthet som som ødelegger der. Det er mange guilds som lar arms-warriors DPSe, men ikke paladins.

8698044[/snapback]

og når det kommer til paladins, jeg har 2 ganger vært i gruppe med crittadins. første gangen tanket jeg, og DPS'n vår var lik. jeg fikk latterkrampe da han ropte av sine lungers fulle kraft at de aldri fikk bevise seg, og at de egentlig eide, like før jeg linka damage meter.

8948465[/snapback]

lol

Lenke til kommentar

Jeg er en smule lei av alle "Jeg ligger på topp av damagemeters"-postene jeg ser på alle slags forums. Slo du et par casuals i Kara? Gjorde underequipped paladins i feil groupsetup lite damage? Gratulerer.

 

Det betyr ikke nødvendigvis at dette gjelder i alle tilfeller.

 

Om du synes warrior er svak i PvP, så for all del, prøv en retpally. Jeg tror du logger tilbake til warrioren din rimelig fort.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
hehe, med over to års erfaring i å spille paladin kan jeg si at det kanskje er den mest missforståtte klassen.  Jeg vil si at en Paladin er på en måte den beste healeren i spillet, om du vet hva du gjør!  Man trenger knapt å tenke på ordet aggro, og man får igjen mana vist man critter på healene (speccet) Det er det sist nevnte som så mange idioter ikke tenker på, og tror at paladin er bare fokus på +healing.   

 

Paladins kan gjøre DPS, men jeg tror at man må ha ganske stor erfaring som retri pala for å klare å holde en gjennomsnittelig bra dps og ikke bare satse på at bursten skal komme i ny og ne.  Man må sette seg inn i seal`sene og vite tid man skal jugde, samt kombinere dem, vist man spiller paladin så er det ikke bare å trykke auto-attack.  Det er riktig at mange ler av paladin som sier at de vil DPS`e, men det er heller ikke rart. Det har vært alt for mange folk som ikke har klart å spille retri paladin og dermed har paladinen blitt stemplet for en ikke-dps klasse. 

 

Min konklusjon; Paladin er helt klart en av de bedre heale klassene i spillet, MEN kan også fungere som bra DPS _vist_ man har utmerket gear samt utmerket forståelse for klassen.

8713470[/snapback]

 

DPS'en på paladinen min fungerer (fortsatt) helt fint.

Bruk SoB istedenfor SoC, bless Salvation, smell av Avenging Wrath hver gang den er klar fra cooldown sammen med Abacus of Violent odds, og dps'en blir helt enorm.

Et minimumskrav er selvsagt 20% crit for å være sikker på konstante 15% damagebuff.

Judge og bruk Crusader Strike hele tiden i tillegg.

 

Sist i mechanar i forigårs slo jeg en destruction warlock i fulle epics, 34% mot 28%, og jeg har for det meste blått ustyr med bare 2 epics på ret-gearet.

Endte runnet på 34% (til warlocken) og 31% til meg, men det var etter at jeg måtte ta over som healer i perioder og således ikke fikk gjort noe dps.

 

Har tidligere også uklassa både huntere, mager og shadowprester, uten problem.

Greia er bare den at de fleste ikke vet hvordan man skal klemme ut full dps fra en paladin, og man således ikke klarer å holde følge.

 

 

Men nå håper jeg snart på sesong 2 arena gear, da skal jeg glede meg til å ligge i topp på dps hvor enn det måtte være. ;)

Lenke til kommentar
Og du klager fortsatt over at Retribution trenger en buff?

8949905[/snapback]

 

Ja, fordi ingen vil ha oss med i raids.

Gruppesynergien vår er for dårlig sammenligna med shadowprester, shamaner og druider.

Tallene viser at på US east så er 92% av alle paladiner som raider høyere enn magtheridon, holy specca.

Ingen andre klasser kan skilte med en så vanvittig ubalanse mellom specene, og det er en grunn til at tallene er som de er.

Lenke til kommentar
Når det gjelder tanking og aggro, er det ikke rart paladin gjør det best, siden de ikke er avhenging av å faktisk bli slått på for å holde aggro.

8714000[/snapback]

 

Jo, paladiner er i aller høyeste grad avhengige av å bli slått på.

 

1. Hvis vi ikke tar skade får vi ikke healing, og kan ikke lenger spamme holy spells.

2. Størsteparten av aggroen vår kommer fra holy shield + sanctuary, og det trigges bare av blocks.

 

Til gjengjeld kan jeg også opplyse deg om at paladiner av den grunn er elendige offtanker, siden vi ikke kan holde aggro i det hele tatt dersom vi ikke blir slått på, i motsetning til warriors og druider som kan holde et visst nivå av aggro selv uten å få ekstra mye rage av å bli slått på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...