Gå til innhold

Akt og hulderbilder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hah, utrolig flott det første bildet der! Du kaller det huldrebilde, men med det håret og det blikket ser hun nesten ut som en løve, eller et annet vilt dyr!

Må ihvertfall si at jeg liker fargeversjonen best. Får en frisk følelse av de grønne bladene, og modellens kraftfulle, blå blikk.

Nå vet jeg ikke om det ville vært en forbedring eller ikke, men hun kunne hatt litt varmere hudtone. Men det kan godt hende at det er kontrasten mellom det sorte håret og den hvite huden som gjør det flott..

 

Ellers synes jeg at det meste av aktbildene var nokså vanlige aktbilder, men det siste aktbildet skilte seg litt ut. Igjen noe av det litt dyriske, løveaktige.

 

Beklager at jeg ikke har så mye kritikk eller forslag til forbedringer, men jeg måtte bare si hvor mye jeg likte bildene!

Lenke til kommentar

Det første bildet: fantastisk, men definitivt best i farger. Jeg skal innrømme at jeg falt fullstendig for Christine første gang jeg så bilder av henne. Øynene og det ville Ronja Røverdatter-håret gir henne en ukonvensjonell skjønnhet som er mildt sagt forfriskende, og det bildet presenterer henne veldig bra.

 

Av de to neste, så liker jeg det siste best... antageligvis på grunn av blikket, jeg synes det blir bedre av at hun ser på kameraet. Og jeg liker også veldig godt måten hun holder hodet på. Jeg mistenker at jeg liker bildet av veldig mange av de samme årsakene som Aetius misliker det, så det er mulig jeg har litt rar smak :p Det første av dem synes jeg er litt mer kjedelig, men jeg kan ikke gi noen råd til å forbedre det.

 

Bildet med dykkerkniven tror jeg hadde blitt bedre uten :p Dessuten stjeler pynten på kjolen litt av oppmerksomheten fra modellen... jeg tror bildet hadde vært bedre hvis hun hadde en litt mer nøytral kjole på seg. Hvis kniven er et poeng så tror jeg en naken kjøkkenkniv som hun holder i hånden hadde fungert bedre.

 

Det neste bildet er for så vidt bra, men det gir meg ikke så veldig mye... mye hår, lite annet ;)

 

Bildet der hun ser ut som hun kryper mot kameraet er virkelig flott. Jeg liker skyggespillet i ansiktet og det litt ville uttrykket. Skulle likt å se en litt lysere versjon av bildet, men jeg vet ikke om det nødvendigvis blir bedre av det...

 

Ansiktsportrettet er også veldig flott, men enig med Aetius at signaturen blir litt i største laget.

Lenke til kommentar

Aak1:

 

Takk for det, nei jeg lever ikke på dette dessverre, jeg kjører aviser om natten hehe. Tror nok man kan leve av slikt om man har gode nok bilder, håper selvagt en dag at jeg kan leve av noe som har med foto å gjøre.

 

En som lever av det og er en av mine favorittfotografer er Igor Amelkovich, du kan se bildene hans her:

 

http://www.amelkovich.com/

 

Fantastisk fotograf

Lenke til kommentar

Så det der på nettsiden :) (EDIT: det første... det ble visst postet et bilde til i mellomtiden :p )

 

Jeg liker det også veldig godt, eneste jeg kan si på det er at litt mye av detaljene i håret hennes forsvinner i skyggepartiet. Men det er vel vanskelig å gjøre noe med uten at andre deler blir overeksponert.

 

Av nysgjerrighet: hva slags utstyr bruker du til denne typen bilder? Spesielt optikk..

 

Skulle for så vidt også likt å se exifen til noen av dem ;)

Endret av Sutekh
Lenke til kommentar

Flotte fargebilder av huldra. Jeg likte det første bildet og det bildet du postet kl 2034. Fine kontraster med grønt bakteppe, brunt hår og lys hud. Modellen har et vakkert ansikt, nydelig hår og fantastiske øyne som du klarer å fremheve på en meget fin måte.

 

Vil benytte anledningen til å anbefale forumbrukerne å gå inn på hjemmesiden til Dieter...under Ilustrasjoner og til bildet "mum, where are you?"....rett og slett fantastisk!

Lenke til kommentar

Ja, det er vel egentlig alltid noe som kan finpusses, noe i forkant og andre ting i etterkant..

 

Selv om du generelt produserer gode og spennende bilder, synes jeg ikke du skal poste så mange i hver tråd - det tjener stort sett til en del forvirring om hvilket bilde folk snakker om, og det blir mye unødvendig og irriterende rulling opp og ned. Det er som det blir nevnt, et kritikkforum og ikke et ('mediocre') galleri - som så mange desverre bruker det til.

 

På fargeversjonen av "Huldreangrepet", er det en ting jeg synes er en demper på spenningen som bildet kunne hatt, og det er høyrehånden som ser for alt for lite "vill" ut. Det henger liksom en pen og alt for forsiktig damehånd på uhyret som ikke passer helt inn.

 

Faktisk har aktbildet også en rarietet med hånda som fanger oppmerksomheten - min i alle fall. Ansiktet gir en naturlig inngang til å følge armen ned til fingeren som så diskré peker på "den vonde tåa". Hadde tåa vært lakkert, hadde det kanskje virket.

 

Anyway, tilbake til utgangspunktet.. for å få en bedre/riktigere stemning i bildet ville jeg nok ha endret fargetonen på bakgrunnen. Ved å velge mørkere grønntoner, og kanskje noe vignettering, ville man kunne få mer "skremmende" stemning . Nå blir det liksom alt for mye i høylys dag, noe som drar det mot å være et bilde mer enn en stemning, en situasjon, et møte med noe farlig..

 

Kanskje dere skulle eksperiementere mer med uttrykket hennes også. Spille på frykt, både at betrakter skal skremmer og at hun blir skremt av møtet. Flere av uttrykkene hennes blir liksom for like, for 'apatiske'/undrende.

Lenke til kommentar

Skal starte ny tråd neste gang jeg øsker feedback, ser det nå at jeg blir forvirret selv hehe.

 

Når det gjelder utstyr har jeg et canon eos 400d. Objektivet jeg har brukt til disse bildene er Canon EF 85mm 1:1.8

 

Vedlig godt tips du kom med på slutten der Autodidact, takk for det.

Lenke til kommentar

Også helt betatt av bildene dine. Og forøvrig helt enig med auto.. Spill med litt mer følelser, hun blir litt ensformig i ansiktet. Kunne virkelig tenkt meg en sånn skremt/nysgjerrig/sint seanse. Tror det knune gjort seg godt å spenne litt muskler og vise hvem som er sjefen i skogen og :p

Lenke til kommentar
Tror det knune gjort seg godt å spenne litt muskler og vise hvem som er sjefen i skogen og :p

Yepp.. Ta med dere litt kull/sot eller annet som kan møkke til modellen og lage spill i huden/musklaturen, og oppsøk gjerne skauen "før eller etter åpningstid" for å få mer dynamikk i belysningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...