Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

jeg har for øyeblikket ikke noen dress, men altså jeg sier meg enig i dette at svart dress blir lett litt trist. selv om at det ikke var store feiringen her så stilte jeg opp i en grei skjorte, slips og en svart bukse og det får duge for min del i alle fall.

 

egentlig skulle jeg vel ha hatt meg en bunad til 17. mai men det er en investering jeg får ta etter dressen :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjønner virkelig ikke hvorfor. For tiden kjører jeg ofte hvite bukser og lyserosa OCBD, og da jeg tok meg en tur til "hjembygda" Drammen iført dette, i tillegg til en mørk beige dongerijakke, fargefulle Duchamp-sokker, Arlingtons på føttene og Persol 649 i trynet følte jeg meg som en slags freakshow-attraksjon. Fikk høre av en kamerat at en bekjent av han hadde kommentert den rosa skjorten og omtalt det som gay, så ... ja... Oppegående er visst ikke alle.

Lenke til kommentar

Gjør meg ingenting at folk kaller meg gay når jeg bruker rosa skjorte, viser kun at den andre personen er usikker på seg selv.

Mange i denne tråden og dette forumet kommenterer andres klær på en negativ måte. Det er ikke fordi de er usikker på seg selv eller har dårlig selvtillit, det er fordi de synes at klærene de går med ikke ser bra ut. Når vi samler oss for å le av superkidzen så er det ingen som tenker at vi har dårlig selvtillit, de tenker bare at vi ler av en fyr som ser litt dum ut.

 

Mange synes folk i rosa skjorte ser dum ut. Jeg synes som oftest at folk som har på seg rosa skjorte ser dum ut. Ikke nødvendigvis rosa, men ikke nødvendigvis bra heller. Å si at det er pga dårlig selvtillit høres ut som noe en mor sier til sønnen sin.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...