Gå til innhold

mistet filene på minnekort = Not accessible


Anbefalte innlegg

hei

 

jeg hadde tatt masse bilder nå i helgen. kom hjem og koblet minnebrikka til pcen. åsså markerte jeg alle bildene og trykka CTRL + X. gikk til den mappen på pcen jeg skulle legge bildene og trykket CTRL + V. da bagynte den og kopiere. jeg gikk ned og laget meg litt mat men da jeg kom opp igjen var skjermen helt blå og den reagerte ikke. hadde ikke noe annet valg enn å ta en soft shutdown. skrudde pcen på igjen å gikk inn på den mappen der jeg lagret bildene. da kommer meldingen ****** IS NOTACCESSIBLE.

gikk inn på properties men der står det at det er 0 filer og 0 bytes. gikk deretter inn på minnebrikken men den er tom. hvor er filene.

er ekstremt viktig at jeg får tak i de bildene.

 

hilsen

habbe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hei

 

jeg hadde tatt masse bilder nå i helgen. kom hjem og koblet minnebrikka til pcen. åsså markerte jeg alle bildene og trykka CTRL + X. gikk til den mappen på pcen jeg skulle legge bildene og trykket CTRL + V. da bagynte den og kopiere. jeg gikk ned og laget meg litt mat men da jeg kom opp igjen var skjermen helt blå og den reagerte ikke. hadde ikke noe annet valg enn å ta en soft shutdown. skrudde pcen på igjen å gikk inn på den mappen der jeg lagret bildene. da kommer meldingen  ****** IS NOTACCESSIBLE.

gikk inn på properties men der står det at det er 0 filer og 0 bytes. gikk deretter inn på minnebrikken men den er tom. hvor er filene.

er ekstremt viktig at jeg får tak i de bildene.

 

hilsen

habbe

8553012[/snapback]

 

Har selv berget bilder fra brikken med programmet GetDataBack (velg versjonen for Fat filsystem når det gjelder minnekort).

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nå har jeg vert gjennom litt over en times arbeid med å få tilbake bilder fra et korrupt SD-minnekort. Jeg lager derfor denne posten slik at andre som kanskje har eller kommer til å møte på et lignende problem kan ta lærdom av dette og på den måten få ordnet problemet på en raskest mulig måte.

 

Det har seg slik at jeg kom hjem fra ferie for et par dager siden, med godt humør og to smekkfulle 2GB SD-minnekort med bilder. I god tro om at bildene lå trygt og godt på brikkene begynte jeg på jobben med å overføre bildene fra minnekort til harddisk. Da jeg skulle hente ut bilder fra det andre minnekortet fikk jeg til min store overraskelse en beskjed om at filene ikke var tilgjengelige. Jeg fikk ikke til å kopiere noe fra kortet og filene var uleselige. Jeg har prøvd rundt 10 forskjellige programmer som alle lovet gull og grønne skoger, men kun et av dem klarte å hente ut bildene; CardRecovery™. Dette programmet klarte å hente ut over 80 % av bildene fra kortet, er enkelt å bruke, og relativt billig (~250kr.) Du kan laste ned en prøveversjon av programmet før du kjøper det slik at du kan få en garanti på at bildene lar seg redde før du betaler for programmet. Lykke til.

 

Edit: Leif

Endret av fargoth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...