Gå til innhold

xbox live spørsmål om brukere..


Anbefalte innlegg

Hei jeg har ett xbox live guld medlemskap på den ene brukeren min.

men i dag lagde jeg en sølv med en amerikansk email så jeg kan laste ned mer fra marketplace.. men når jeg drev på så stod det velg en av disse guld eller sølv (valgte sølv) Så når jeg nesten var ferdig så sto det om jeg ville beholde sølv så trykka jeg på det for jeg vil jo ikke betale mer. Men da jeg var ferdig så hadde den profilen ett guld medlemskap.. er det sånn at den blir guld hvis en annen profil har guld eller har det skjedd noe kødd?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
MS skal faktisk skjerpe dette med at vi lager oss "falske" kontoer for å få tak i materiale fra andre regioner. Dette blir gjort ved neste oppdatering som kommer neste uke, så spørs jo om det er noe poeng i det da :p

8535611[/snapback]

hehe har fått det jeg skal ha jeg nå :D

Lenke til kommentar
Kankskje jeg er dum her, men holder det med å registrere en amerikansk emailadresse for å få tilgang til amerikanske marketplace? Det er vel flere elementer enn kun emailadressen som bestemmer dette.

8535568[/snapback]

Du må vel ha amerikansk visa/mastercard for å få kjøpt noe tror jeg. Men du får tilgang til å titte på hva som finnes og laste ned gratismateriale kun med å registrere amerikansk-konto.

 

Min opprinnelige live-konto er amerikansk fordi jeg hadde satt amerikansk adresse på hotmail-adressen min. Og med denne kontoen fikk jeg i hvert fall tilgang til denne funksjonaliteten sist jeg sjekket.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Gjest Slettet+19283741

Noen som vet hvordan jeg kan forandre det til å bli en amerikansk konto? Jeg har forandret språket til england, men finner ikke amerikansk eller u.s der. Tips anyone?

Lenke til kommentar

Kan ikke forandre uten å lage en helt ny account.

 

Edit: Man blir forresten ikke utestengt fra live om man oppretter en us konto, men den amerikanske kontoen kan bli utestengt, og man kan heller tydligvis ikke laste ned filmer lenger. MS kan ikke gå inn på boxen din og utestenge alle kontoene, de kan stenge en spesifikk konto eller maskin, ikke en maskin og alle kontoene på den. (Med mindre alle kontoene på den bryter noen regler.)

Endret av Boffen90
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...