Gå til innhold

Er det mogleg å skifte plugg på Koss PortaPro?


Zeph

Anbefalte innlegg

Eg har gjort det før, men skulle prøve på eit sett for nokre veker sidan der pluggen var dårlig. Ikkje pokker om eg fekk lyd i elementene, prøvde og å kople ein høgtalar til den gamle pluggen (som hadde lyd på ei side), men ikkje der var det noko liv heller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, er det pluggen som er ødelagt eller koblingen mellom elementet og ledningen?

 

For noen dager siden fikset jeg mine PortaPro når ene ledningen var ødelagt. Dette var bare noen mm. fra elementet, inni boksen som beskytter festet. Det man må gjøre er å åpne denne boksen, varme det loddeblyet som er der (og eventuelt fjerne det) for så å få kunne ta løs ledningen.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Gjest Slettet+89234341

Er ikke noe problem å skifte plugg selv på malte ledninger - så lenge de er laget for lodding. Beyerdynamic DT231 har lakkede ledninger som fint kan loddes normalt resultatet av min replugging av disse. Med portapro er det vanskelig, beste og enkleste er å skifte hele ledningen - kjøp RCA til jack plugg ledning, de har (burde ha, sjekk) delt ledning, dvs kanal og jording i hver ledning og ikke en hel ledning med to kanaler og jording. Da kan du dele den og bruke på portapro, null problem :D

Lenke til kommentar

Der kom svaret eg venta på, takker Ødegård. Trur ikkje eg kjem til å gjere det, har funnet alternative og betre headset, bruker uansett pluggar til vanleg. Greit å vite at ein må lodde dei, om eg skiftar ein dag så vil eg vel sannsynlegvis skifte heile ledningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...