Gå til innhold

Ramones tribute konsert, Oslo


angels__hair

Anbefalte innlegg

Ramones tribute konsert på Beton lørdag 21 April

 

<a href="http://photobucket.com" target="_blank"><img src="http://i64.photobucket.com/albums/h188/angel-not/ramonestribute.jpg" border="0" alt="Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket"></a>

 

Uansett om det der funket eller ikke ja..

 

The Ramones var et amerikansk punk rock-band som ble startet i Queens, New York i mars 1974. I løpet av sin karriere spilte bandet 2263 konserter, gav ut 21 album både fra studio og live og var på turne mer eller mindre konstant i 22 år. I 2002 fikk de plass i Rock and Roll Hall of Fame.

Ramones ledet punk bevegelsen i New York og er kjent for å ha lagt grunnlaget til punksjangeren. Med sin guts, stahet og humor utgjorde de et av historiens første, beste og mest innflytelsesrike punkband. Selv om de aldri fikk et kommersielt gjennombrudd inspirerte de andre legender som Sex Pistols og The Clash, både musikalsk som estetisk med slitte, svarte skinnjakker, opprevne jeans, Converse sko og lavt hengte gitarer. “When they blitzed you, you were hooked”

 

Backstreet girls har vært et fast innslag i undergrunnsrockscenen i Norge siden 80-tallet. Med sin boogey-drevne energiske hardrock med høy punkfaktor er de noe av det råeste og tøffeste som har stått på scene i dette landet. Hvis du har sett de før vet du hva vi snakker om, og gleder deg allerede. Bandet er blant annet inspirert av the Ramones, AC/DC, Status Que og Rose Tattoo, og har vært på turne med sistnevnte. De er et av Norges mest rutinerte liveband og har i over 20 år beholdt den samme ekte og kompromissløse musikkstilen.

 

Med seg har de Casino Steel, som selv var med i the Ramones en kort tid etter å ha sluttet i de britiske punkrockbandene Hollywood Brats og The Boys.

 

The Åsmunds er en punkduo som startet opp i Oslo 2003 men begge gutta har vært fast inventar i punkmiljøet i en årrekke. Med en gitar og et trommesett fremfører de sin klassiske vitale punk på en overbevisende måte. Stilmessig spenner de seg fra the Ramones til Motörhead.

 

Rampant dogs spiller hard og rask punk og rock, inspirert av band som the Ramones, Sex Pistols, hardrockerne AC/DC og Motörhead. De som har sett disse punkerhundene live kan vitne om det sannerlig dreier seg om høyeksplosiv energisk rock’n’roll. På bandets egen myspace side beskriver de sin musikk som ”someone hitting you in the face with a hammer and grinding your balls at the same time… And you like it!”.

 

The Colvins er en gjeng hardcore Ramones-fans som er ildsjelene bak den norske tribute plata ”Leaving Home – a Norwegian Tribute to the Ramones” der 28 band gir sine versjoner av Ramones låter.

 

I tillegg til dette blir det salg av merch, diverse Ramones-ting, bøker, dansende pinheads, rockemus og mye mer.

Endret av angels__hair
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...