Gå til innhold

Dine beste tulleringehistorier!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hender jeg tulleringer litt. For en stund siden ringte jeg til mora mi med skjult nummer. Sa ingen ting, bare satt og hørte på hva hun sa. Etter hvert begynte hun å bli bekymret. Men en gang skulle jeg ringe til henne, for å be henne om å handle noe på butikken, eller noe. Så kom hun hjem og konfronterte meg med det; jeg hadde glemt å skru av "skul nummer".

Lenke til kommentar

Jeg og en kompis tulleringte til en dame i påsken. Vi sa vi var fra Se & Hør, og at hun hadde vunnet en bil i en bildekonkuranse. Hun hadde ikke forstått det, så hun spurte om bilen var til henne, datteren eller faren. Da sa vi at det var til datteren, og da fikk vi til svar at datteren var Dakoda i USA, så vi måtte ringe ditt. Og det gjorde vi :p . Vi fikk ikke noe svar, så vi ringte tilbake til damen. Hun sa at hun heller ikke fikk no svar, så bare småpratet vi med henne en liten stund, så sier hun at hun snakket med dattern nettopp, og at dattern hadde vært med på en bildekonkuranse. Beklager sier vi da, men vi hadde en feil i systemet vårt, og dere har ikke vunnet. Men ring tilbake på søndag sier hun damen da :!: :p

Endret av HenrikTheGuitar
Lenke til kommentar

Looooooooooooooooool! :!: :!: Koffert, mmd Psyko vittig liten storry det kofferten. Her er en av mine. Jeg og tjommi ringt et nummer som jeg ikke visste hvem var til. Klokka var 5 på morgenen ikke sant også var det en som tok den og vi bare "Åssen står'e tel med nattesvnen." og han bare "Det gikk bare bra frem til du ringte" litt sånn irritert og jeg bare "Men du, vi selger nemmeligens slike herlige små piller" og han bare "ikke interesert smådjevlar som tulleringe te me" :!:

Lenke til kommentar

Høyere utdanningsinstitusjoner er ungdomsskolen saluttknall? :p

 

Men har en litt morsom historie. Var ikke jeg som tulleringte, men jeg ble tulleringt til. Vi var på klassetur til Polen og da bestemte noen seg for å ha det litt gøy med å ringe rundt til folka i klassen fra hotelltelefonen. Så jeg ble fortalt at vi hadde fått en svær regning på pay-tv for å ha sett på porno. Dessuten sa han at det var ulovlig siden vi var under 18. Jeg ble selvfølgelig ganske nervøs og prøvde å forklare det med at det måtte være en av de andre jeg bodde på rom med. Lengre kom ikke spøken fordi de som ringte knakk sammen i latter og avslørte seg. Men dagen etter hørte jeg det var fler som hadde blitt ringt til og som faktisk ikke hadde skjønt at det var spøk enda. :D

Endret av Solar
Lenke til kommentar

Tulleringte til B-Real her på forumet for noen år siden da jeg fikk nytt telefonnummer. Sa jeg ringte fra kripos (elns) og sa han var siktet for å poste injurerende bilder på nettet. B-Real beit på kroken som en glupsk fisk og jeg er ganske så sikker han ble livredd (hørtes jo ut som han var på halvgråten :p).

 

Såså, Gisle. Enda glad i deg! :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...