Gå til innhold

Nye sanger til GH II


LarryDik

Anbefalte innlegg

Da går startskuddet for Guitar Hero II DLC extravaganza:

 

Name: Guitar Hero Track Pack 1

Price: 500 Points

Availability: Not available in Asia

Dash Details: Bark at the Moon as made famous by Ozzy Osbourne, Hey You as made famous by The Exies, Ace of Spades as made famous by Motorhead.

 

Name: Guitar Hero Track Pack 2

Price: 500 Points

Availability: Not available in Asia

Dash Details: Killer Queen as made famous by Queen, Take it Off as made famous by The Donnas, Frankenstein as made famous by The Edgar Winter Group.

 

Name: Guitar Hero Track Pack 3

Price: 500 Points

Availability: Not available in Asia

Dash Details: Higher Ground as made famous by Red Hot Chili Peppers, Infected as made famous by Bad Religon, Stellar as made famous by Incubus.

 

Var vel egentlig klar over det når jeg gikk til anskaffelse av dette spillet, dette kommer til å koste. Men det er hvert det :)

 

Kilde: Major Nelson

 

Edit: La til kilde

Endret av LarryDik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+32asd4f

Laster ned sangene nå :) Men venter stadig på spillet fra cdon :( Håper det kommer noe musikk av Kaizers Orchestra til nedlastning da. det er drømmen :)

Endret av Slettet+32asd4f
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Prisene her er helt på trynet, dette er vel grunnen til at de ventet til etter at anmeldelsene var ute før de gav ut sanger på marketplace.

Min begeistring for GH2 falt temmelig bra.

Lenke til kommentar
Prisene her er helt på trynet, dette er vel grunnen til at de ventet til etter at anmeldelsene var ute før de gav ut sanger på marketplace.

Min begeistring for GH2 falt temmelig bra.

8360193[/snapback]

Nå er du ikke nødt til å kjøpe disse pakkene da. Jeg er fullt klar over at mange ønsker sangene fra GH1 også, og vel og bra er det. Men da må man altså belage seg på å betale den prisen utvikleren/utgiveren har satt. Jeg forøvrig spillet er ypperlig og har blitt ganske hekta, hvilket ikke er bra med historieprøve stormende mot meg. Jeg skal forsøke å få gjort litt historie idag, så får spillingen vente.

Lenke til kommentar
Jeg hadde vel kanskje sett at man kunne få alle sangene i en pakke for 1000 eller 1200 points.

8357257[/snapback]

Det var noe slikt jeg hadde forestilt meg. Slik det er lagt opp til nå, kommer alle 30 sangene fra GH1 til å koste tilsammen 400 kr. Det syns jeg er i overkant.

8360833[/snapback]

 

egentlig er det ikke for mye, fordi man på en måte kjøper hele Guitar hero 1 til 400 kr, bare litt av gangen :)

 

Edit: men enig at man skal skulle kunnet velge en og en sang. jeg vil ha bark at the moon og Ace of spades, men jeg betaler unødvendig for den siste i pakken.

 

me wants Texas Flood!

Endret av Spazz
Lenke til kommentar

Virkelig bra saker dette her - rock on!

 

Synes det kanskje var litt i overkant priset - hadde ventet noe a la 400 points for en pakke med 4 låter eller noe. Men som det påpekes så er jo dette i tillegg til hovedspillet - og helt frivillig. Det er da mange mange mange timers moro med uten at man behøver å bruke en krone ekstra hvis man ikke vil. Og husk at de faktisk betaler for rettighetene til låtene og i tillegg har tilpasset dem til spillet da. I motsetning til mye annet materiale på marketplace så går dermed ikke hele summen direkte til utviklerne/MS.

 

Og blir alt fra GH1 lagt ut så får man jo i prinsippet en forbedret utgave av GH1 for 400 kroner - eller enda bedre: muligheten til å plukke et par håndfuller av de låtene man har mest lyst på for et par hundrelapper. Og det er jo ikke verst når man først har gitaren i hus :)

 

Pakke 1 med Bark at the moon og Ace of spades er ihvertfall bankers for meg!

Endret av Nonsens
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...