Gå til innhold

Rana på åpen gate


chil

Anbefalte innlegg

mhm, det er bare fra pakistan, somalia, irak, iran og afghan som lager bråka.. kjipt for de andre utlendingene.. f.eks asiatere da.

8340812[/snapback]

 

Ikke så god i geografi du?

8341316[/snapback]

 

nei.. forbidder pakistan afghanistan med asia nei.. selvom de landa er fra asia.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
mhm. er sikkert mange utenelninger som flytter her får og få det trygt. og da blir det ytrygt får oss. sånn fortsetter det ... (er jo seff bare noen

8340262[/snapback]

 

Jeg vil faktisk tørre å påstå at det er omvendt, heller bare noen som er greie og mange som er jævlige. Det tør jeg å si med hånda på hjertet siden jeg har vokst opp med disse i nesten alle mine år jeg har bodd her i Oslo, merk da den litt mer mangfoldige siden av byen.. hehe.

 

Når jeg gikk på ungdomskolen var det ca 3 av 30 norske i klassen min og jeg veit hva jeg prater om. Vi hadde alt ifra somalere, pakistanere, irakere, vietnamesere og tamilere, og ikke overraskende var det pakistanerne og slikt som sto for all slossing og faenskapen. De slang dritt til hverandre, banna på sitt språk, sloss osv.

Jeg hadde alltid hatt i bakhuet at det er jo bare et fåtall som er sånn, flesteparten er jo snille og greie, men det tror jeg er usant den dag idag.

 

Hadde en god kamerat da jeg var en 10-12 år gammel, han utvikla seg til å bli den gangsteren (som de fleste andre innvandrere). Var med i slosskamper, har vært med på knivstikking m.m. En dag skrøyt han at han hadde knust noen av de nye bilettautomatene på t-banen i helga. Broren hans var med i en gjeng, var muligens B-gjengen. Og alle de andre utlendingene (merk muslimer) hadde også sider av seg selv som ikke var så gode. Omtrendt alle hadde vært innblandet i slosskamper, hadde dem ikke det hadde dem stjålet, drivi med dop eller andre ting.

Resten som var fra Vietnam, India eller andre land var de som lærte seg norsk bra og som aldri gjorde noe dritt. Snille som lam kan man si..

 

Her jeg bor er det snart ikke en norsk mann igjen. Det er alltid somalske og pakistanske gjenger som henger utafor blokka hele tiden, og det er de som står for all herverk her. Knuser speil i heisen, knuser lamper og lys, tagger osv.

Bedre er det ikke på f.eks Furuset, med en gang man kommer opp fra t-banen der er store utlendinggjenger som ser stygt på deg og snakker urdu som seg på deg.

 

Ellers vet vi jo alle at de fleste går på sosialen, kjører taxi og svindler stat for masse penger. Sånne ting skaper fordommer. Jeg har en god grunn til det etter å ha vokst opp med dem og har erfaring med hvordan de er. Nei, jeg har lite til overs for de...

8340729[/snapback]

godt skrevet. Forsåvidt enig i dine synspunkter. :thumbup:

Lenke til kommentar

ble mye tilbakemeldinger :)

 

takker alle,

 

 

Jeg er ikke rasist, langt ifra.. men ialle fall i kristiansand så forbinner man VELDIG ofte utlendinger med trøbbel.

 

Og kan noen her inne med handa på hjerte si at hvis du kommer gående alene på kvelden er like rolig hvis dere treffer på en gjeng av våre nye landsmenn, som en helt vanelig "norsk" gjeng?

 

 

 

Ps. Var en w810i :p hvis noen hører noe..hehe

Lenke til kommentar

Trist med den vendingen miljøet/miljøene i Kristiansand har tatt i det siste :( Går ikke lange tiden mellom hver gang jeg hører om sånt som du, chil, var utsatt for.

 

Noen venner av meg ble utsatt for blind vold oppi Slettheia for noen uker siden.. Gjerningsmennene var visst kjenninger av politiet... Det blir vel egentlig bare til at når de slipper ut for den ene voldsforbrytelsen, så slipper de ut og utfører neste. :wallbash:

 

Synes det er rart at Norge har så mange problemer, til tross for at det er et av verdens rikeste land. Jeg har ikke noe imot innvandrere, men jeg tror det er mye forebygging av kriminalitet som kunne vært gjort fra det offentliges side.

Får de for eksempel hjelp til tilpasning vil de nok også utføre mindre kriminalitet. Høyere utdanning har også litt og si for voldskriminaliteten.

Lenke til kommentar

Oppfordringen til ytterlige voldsutøvelse er ikke noe vi ønsker her på forumet. Å oppfordre folk til å gå til motangrep på en person med kniv er bare tåpelig.

 

Om dere ønsker å diskutere innvandring og kriminalitet på en saklig måte, finnes det mer egnende kategorier for dette.

 

Vennligst prøv å hold dere saklig slik at vi slipper å stenge denne tråden. Kommentarer på moderering tas på PM og ikke i selve tråden.

Lenke til kommentar

Jeg ble engang forsøkt ranet i oslo en gang, det var i 2000 på norwaycup.

Jeg var på vei tilbake til skolen vi sov på, og 50M unna bygningen kom en som var vel par år eldre enn meg å trakk en kniv å forlangte pengene mine.

 

Jeg har aldri vært den modige typen, men reaksjonen min der å da overrasker meg enda litt.

 

Raneren: Få pengene dine!

Meg: ....... NEI

Raneren: Få pengene dine!

Meg: NEI

 

øyeblikks pause......

 

Raneren: Bare kødder med deg

 

så dro han... der sto jeg igjen nervøs og overrasket... slet restn av den uken med å sove skikkelig.

Lenke til kommentar
mhm, det er bare fra pakistan, somalia, irak, iran og afghan som lager bråka.. kjipt for de andre utlendingene.. f.eks asiatere da.

8340812[/snapback]

JA! Og bare tenk på alle svenskene og danskene... :O

 

Vi burde likestille de krimminelle miljøene! Vi trenger flere kvinnelige voldsforbrytere!

 

Jeg ville lagt på sprang med en gang han så tilfredsstilt ut. Glad jeg ikke går med mye annet verdisaker enn en del kontanter og telefonen :/

Lenke til kommentar

Føler meg litt uvelkommen nå, er Pakistaner, er fader meg imot gangster-typen av utlendere. Henger bare med venner som virkelig er venner, ingen gangster venner. Men ikke klassifiser alle utlendingene på samme grad som 'gangster' typen av en f.eks Pakistaner. Drit i dem, slå dem ned eller ignorer dem hvis de sier noe til deg. Det funker forsåvidt helt fenomenalt her, blir kalt litt av hvert fra deres side, men det ignorerer jeg. Er ingen knivstikking her eller pengeutpressing, men det er nok hærverk og slosskamper som 'tar kaken'. Er selv født og oppvokst i Mandal (Ikke langt ifra Kristiansand).

 

Please ikke klassifiser alle pakistanere som idioter, tror det blir færre som vil skrive på forumet etter å ha lest all anti-utlendings svarene. Føler meg faktisk uvelkommen, men ikke tro at jeg er en gangster typen av en pakistaner. Langt ifra, fattern er streng på skolearbeid og respekt for voksne, så det går nok ikke her. Er faktisk veldig glad for at fattern har denne politikken i huset.

Har selv sluttet all vennskap med kriminelle pakistanere, var noe gøy i begynnelsen da vi var små (3 - 5 klasse), men det utartet seg til verre ting. Som å knuse ruter, stjele fra butikken osv, til slutt bestemte jeg for å slutte all vennskap med disse horeungene (unnskyld språkbruket, men er så forbanna lei dere).

 

Jaja, her har dere meg :).

Endret av specnaz91
Lenke til kommentar
visste dere at at 85% kriminell handling i norge blir begått av folk med utenlandsk opprinnelese? det er vel 10% innvandrere i norge nå? (kan hende jeg husker feil) . hvis du regner på det får du noen syke tall....

8338830[/snapback]

Tror en av toppen i FpU sa noe sånn som at 50% blir begått av invandrere. Men abre 2% av norges befolkning er invandrere..

 

Uansett.. Burde ikke dette ringe ei bjelle?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...