Gå til innhold

Hva er det verste du har våknet til?


Fruktkake

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Brølende sersjanter etter en nattevakt er surt. Eller brannøvelse klokken 4 på natta, arghhh.  :love:

 

under førstegangstjenesten var jeg i marinen. da vi hadde krigsvakter sov så mye vi hadde tid til. en av disse gangene jeg lekte med Jon Blund gikk havarialarmen og jeg måtte opp. problemet var at begge bena hadde sovnet og jeg sov i øverste av tre køyer. selv om bena sov hoppet jeg ut og ned på gulvet. senere fikk jeg vite at begge bena kunne knekke når jeg gjorde dette. hadde gjort seg om det skjedde...

Lenke til kommentar

Blei vekt i fire-tida av ein full moldenser som hadde forvilla seg inn i leiligheita mi. Han sto over senga mi og lurte på kvifor eg sov i senga hans. Eg knakk sammen i latter, og klarte ikkje på nokon måte å bli verken sint/forbanna.

Så eg kasta fyren ut. Når eg gjekk mot senga kjente eg at eg trakka i noko vått på kjøkkenet, og jada - fyren hadde spydd (heilt blankt) på kjøkkengulvet mitt.

 

Heldigvis hadde eg to kompiser som ikkje enda hadde funnet boplass på besøk, så eg slapp å tørke det opp sjølv. Den fulle moldenseren blei kasta ut av bygården morgonen etter. :)

Lenke til kommentar

Hmm noe av det verste var vel overnattingsturen med klassen ute i naturen et sted.

Været var topp den dagen 20+ grader, vi badet i en innsjø og lekte oss helt fram til 03 tiden før vi alle la oss, da var det rundt 5 grader. Jeg hadde ikke telt selv så jeg måtte låne av en annen, selvfølgelig måtte det være et en manns telt som jeg måtte dele med en medelev.

Ikke nok med det, kvaliteten på det teltet :cry::cry:

 

Vi fant en fin plass og plasserte stengene uten å tenke over mer.

Så hoppet vi inn og sluknet i hver sin sovepose.

 

Det har iløpet natta piss regnet så mye og en liten elv ble dannet, fyfaen teltet vårt havnet midt i en sti av vann. Jeg ble vekket av at noen jenter desperate ropte på navnet mitt og ristet på teltet med en kraft på minst Richters skala 9.

Det forsatte å regne, det var seriøst ikke langt ifra jeg ble druknet i soveposen. Han andre som sov med meg skalv bare i søvne, "hvordan var det mulig, vet jeg ikke :ph34r: ""

Hele teltet var grovt voldtatt, stengene vekke og rammene bøyd og knekket.

Jeg og han andre ble sykemeldt i 1 uke :!:

Lenke til kommentar

Den værste måten jeg har blitt vekt på er da noen fulle ungdommer gikk rundt i nabolaget her og knuste vindusruter med tunge steiner omtrent kl 04.00 på natta.

 

Ble helt vettskremt selv, lå rett under vinduet når de knuste det, "heldigvis" var det ikke noen jeg kjente, bare noen tilfeldige. Valgte å politianmelde dem, da naboen hadde sett hvem det var og visste navnet på dem. Lå og tenkte på at det skulle gjenta seg i lang tid framover, men har fått ristet det ut av hodet nå :p Men fy faen så skremt jeg ble!

Lenke til kommentar

En gang jeg våknet, husket jeg at jeg hadde drømt noen om 09.22, jeg snudde meg brått å så på digitalklokka på nattbordet. Gjett hva som stod på displayet....nemlig 09.22.... Da begynte jeg virkelig å lure på om jeg hadde magiske krefter, det er jo ikke hver dag man drømmer om hvilket klokkeslett man skal vokne opp!

Lenke til kommentar

Verste er vel på skolen engang. Jeg hadde vært på et 1 uke's lan der jeg sov lite, kansje 20timer tilsammen på en uke. Så jeg sov den første timen på skolen dagen etter. Plutselig så brøyter et stort stygt monster seg inn i drømmen min og roper; " Andor, nå fer du faen meg sjå te å våkna! Detta her fer du brev me heim får, drittongæ! " da jeg da oppdaget at det var lærer'n smilte jeg til'n å sovna igjen. Jeg vokna da a kompisen min som på slutten av timen slo meg i hodet så jeg datt ut av stolen og ned på golvet med nesen først, digg :D

Lenke til kommentar

Jeg nærmet meg vel rundt åtte år, og jeg hadde fått meg min egen køyeseng. Jeg valgte selvsagt å ligge i toppetasjen. Om natten begynte jeg tydeligvis å gå i søvne, og jeg falt ned til gulvet der jeg slo tinningen inn i nattbordet mitt. Jeg våknet opp, og strømmen hadde selvsagt gått. Jeg skjønte ingenting, og begynte å hylskrike. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...