Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor mye veier du?


PgUp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke alle har et like sunt forhold til verken det ene eller det andre. Jeg har for så vidt anoreksi, om det kan forklare litt.

 

Du har en BMI på 13.1. Noe som vil si at du du veldig undervektig. Og hvorfor vil du veie mindre? Den eneste du gjør det for er deg selv, andre vil sansynlighvis bare finne deg mindre attraktiv, hvis du blir mindre enn du allerede er...

Endret av Zoro Sama
Lenke til kommentar

Kjæresten min krever det, for det første. Og man må det delvis i sportene jeg driver med. Og ellers er ikke alle så heldig at man havner med folk som bryr seg. For enkelte er det en måte å prøve å gjøre seg verdt noe :)

 

Han kan ikke kreve noe som helst av deg!

En god kjæreste liker deg som du er.

Endret av Athey
Lenke til kommentar

Det er ikke jeg som tenker sånn som er det største problemet. Men han vil det, og han har litt mye makt over meg. Så det er litt komplisert. Og nå har det bare blitt en... vane? Jeg vet ikke. Jeg føler at jeg må fortsette, og han oppmuntrer meg mer enn å motsi meg, så jeg vet ikke.

Lenke til kommentar

Jeg har gjort det, og har fått høre/kjenne hva han mener om det. Så jeg bare... prøver å være god nok. Han vil være "dominant" og kunne beskytte meg, og at jeg skal være så tynn og pen som over hodet mulig. Jeg er ingen av delene, og det er han enig i.

 

Life's a bitch, but you're her pimp! Ingen andre enn deg kan bestemme over kroppen din. Personlig hadde jeg slått opp med en gang om dama prøvde å kontrollere meg sånn. Jeg takler ikke sånne folk.. Blir automatisk avstøtt!

Lenke til kommentar

Jeg kunne ønske dere hadde rett. Virkelig. Det er merkelig å høre fra gutter på et forum at de har tro på meg, når ikke engang han som skal være glad i meg, har det. Jeg er i midten av noe jeg prøver å komme ut av. Jeg prøver.

Første steget for å komme seg ut av det helvetet er å snakke med noen av dine nærmeste om det, og få de til å støtte deg og hjelpe deg ut av den situasjonen.

Sånn, da vet du hvor du skal starte, nå må DU ta det første skrittet.

Dette greier du fint :)

Lenke til kommentar

liquorice: Hei, har blitt diagnostisert med anoreksi jeg også, er forsåvidt ikke så tynn som deg (og viss jeg skal være ærlig så misunner den anoretiske jenta inni meg deg, men jeg prøver å høre på fornuften) Det er ikke en enkel situasjon du er i, og jeg vet hvor vanskelig der er å komme ut av det. Jeg har også hatt min del av mennesker rundt meg som mener jeg ikke er god nok, og jeg har virkelig prøvd å bli "ett bedre menneske" rundt dem, men det har bare endt at jeg har falt dypere ned i mitt eget mørke.

Jeg vet også hvor vanskelig det er å se hva som er rett og galt når du sitter midt oppi situasjonen og ønsker så godt som mulig at alt skal være rett, fordi du er glad i personen. Love makes us blind, og det er så sant. Men kan jeg prøve å oppfordre deg til å skrive ned en liste over hva søm er bra i forholdet deres og en liste over hva som ikke er så bra, kanskje dette vill få ting litt mer i perspektiv?

Du sier også at det kreves av deg å være så tynn innen for de sportene du driver med, jeg rekner med at dette er fysisk krevende sporter som kanskje ballett eller turn, isåfall så kan jeg ærlig si at ingen sporter kan kreve at du skal være så tynn som du er, det vill bare gå utover prestasjonen din, og du vill merke at du ikke har energi nok til å fullføre like godt som du har pleid å gjøre. Jeg hadde det vertfall slik, jeg er driller selv, og trodde at om jeg var tynnere så ville ting bli lettere å gjøre, men nå som jeg har begynt på et spise program med behandleren min så har jeg merket at jeg faktisk har mer energi til å holde på lenger, jeg har ikke besvimt på lenge, og jeg blir ikke like raskt svimmel.

Det jeg prøver å si er at om du skal kunne gjøre ditt beste så trenger du energi gjennom dagen, det å ikke tenke på det som mat, men som energi til å kunne leve. (For jeg vet også hvor forbanna vanskelig det er å tenke på ting som mat i magen, og alle kaloriene og hvor stor fettprosent alt inneholder)

Jeg håper du har en behandler, og viss ikke så oppfordrer jeg deg til å gå helsesøster på skolen eller til Helsestasjon for Ungdom og spørre om en time hos en psyk der, den personen kan da hjelpe deg til å komme i rett behandling, dette er helt gratis og de har taushetsplikt så du trenger ikke å si noe til foreldrene dine, legen din eller noen andre viss dette er litt problematisk for deg.

Jeg håper virkelig du får den hjelpen du trenger, og ikke glem at du er smart, nydelig og verdifull, for det er du! Jeg har troen på deg, og jeg tror virkelig at du kan bryte deg ut av denne onde sirkelen =D

 

Stå på og vis verden hvor modig du er som tør å sikte mot ett bedre liv!!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

1. Hvor mye veier du på morgenen? Tja, rundt 70

2. Er du fornøyd med vekten din? Jeg er ikke misfornøyd...

3. Hvor mye skulle du likt å veie? Rundt 85, helst i pure muskler

4. Hvor høy er du? 183

5. Er du gutt eller jente? Gutt

6. Trener du jevnlig? Nope

7. Hvor gammel er du? Et sted mellom 90 og 100

Lenke til kommentar

Kjæresten min krever det, for det første. Og man må det delvis i sportene jeg driver med. Og ellers er ikke alle så heldig at man havner med folk som bryr seg. For enkelte er det en måte å prøve å gjøre seg verdt noe :)

 

Jeg vil ikke tro noen fysiske aktiviteter -krever- at du er så tynn som du er. Driver ikke du med dans? Med slike aktiviteter kan du nok føle presset med å være tynn, men det er en grense. Med vekta du er på nå, vil jeg tro de heller ser at du legger på deg. Det kreves, nesten mer enn noe annet, at du har en sterk kropp når du danser. Smidig og solid. Og det kravet tror jeg du vil slite med å oppfylle nå.

 

Har du faktisk snakket med trenerene dine om dette? For jeg er ganske sikker på at de vil si det samme som meg; det er en forskjell på å være slank og for tynn. Legg heller på deg og tren deg opp, enn å gå mer ned i vekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...