Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Trådløs Tv signal ødelegges


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg har en trådløs Philips Tv sender, når jeg bruker min D-Link DIR-635 på Wireless ødeleges signalet slik at Tv som motar sending ikke er mulig å se på.

Jag har prøvet med flere Wireless sendere, samme problem. Med en gang jeg slår av Wirless på D-Linke'n blir TV OK. Noen løsninger, finnes det sendere/Routere som senner på annen frekvens. alle tips motas

 

Mvh

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

2,4 GHz båndet, som 802.11b/g buker, er et søplebånd. Det meste av trådløst utstyr i hjemmet bruker den frekvensen. Til og med mikrobølgeovnen din forstyrrer på den frekvensen.

 

Som Haakon_H sier kan det hjelpe å bytte kanal på routeren, men du er også avhengig av at naboen ikke forstyrrer den frekvensen.

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd alle kanaler og det går ikke, en stor strek beveger seg over TV-skjermen på motakeren...får bare slå av og bruke kabel. jeg lærer aldri, las en test om disse nye wireless routerene med n spes. og bet på kjøpte Router, kort til den bærbare og kort til den stasjonære....nå sitter jeg der med sjegget i postkasse og utstyr til et par tusenlapper som ikke kan brukes så lenge jeg sender trådløs TV signal. sånt er livet...Kan noen anbefale utstyr som vil virke trådløst eller bør jeg vudere strømnettet?

Ialla fall takk for svar..

Lenke til kommentar

Dersom du fremdeles ønske å kjøre trådløst, kjøp et aksesspunkt som støtter 802.11a. Da kjører du på 5Ghz-båndet og det forstyrrer hverken det trådløs tv-signal eller mikroovnen (å forstyrre mikroovenen er vel ikke så nøye, snarere tvert om.... :p

 

Komplett har et slikt AP til 2000,-

Endret av Borgy246
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...