Gå til innhold

hvorfor klør vi menn på testiklene?


Espen F

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
:lol: lol Kult gutte emne! Ja eg klør bestandig i nøttene. Ofte sitter eg med den ene hånden i ballene og den andre med musen :lol: og surfer. Anyways eg barberer ballene mine med høvel og det går helt fint. Eg gjør det mens eg dusjer og eg tar seff på skum og varmt vann. Var veldig skeptisk til det i starten da eg ikke vil at det skal være noe skarpt i nærheten av the holy area. Men hvis du tror at ved å barbere ballene skal gjøre slutten på kløingen så tar du feil! Faktisk klør det enda mer i starten av men så roer det seg ned. Men eg vil absolutt annbefale å shave vekk hårene. Det er deilig å ikke ha hår og jentene liker ikke hår på sakene i det hele tatt. har dusk over pippen men ikke mye. nok til å se hår men kort nok til å ikke klare å dra i hårene. Seriøst.
Lenke til kommentar

hehe klør vel pga håret...klør du aldri i håret (på hodet dah :razz: )

 

Sikkert greit å trimme tingen en gang i blandt...tror flere og flere gjør det. Jenter forventes nesten av alle gutter å ha det i orden der nede, men nå forventer de vel det samme tilbake...Vil tro at en skjegge trimmer og sånn barbermaskin med sånn hår inntak som braun har er bra hvis man ikke vil skjære seg, noe jeg er ganske sikker på vil gjøre _VONDT_, tror ikke jeg vil anbefale høvel akkurat.

Lenke til kommentar

Hmmm, en venn av en kamerat av meg, skrøt av at han hadde null hår der nede, han hadde kjøpt seg sånn krem, veet, ellerno, og da etter at han hadde smørt den på, så hadde hårene enkelt og greit bare detti av...

 

Men tror ikke du blir kvitt kløinga fordet, jeg tror kløinga kommer av at ballene dine ikke får nok luft, kjøp deg en hvi bokser av størrelsen XL, så hjelper det nok litt :smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: Aderlig på 2002-12-14 07:14 ]

Lenke til kommentar

Jeg barberer hele rusket. Er deilig å slippe alle hårene som stikker og klør.

 

Jeg må advare at det blir en intens kløing 1-3 dager etter de første gangene du barberer deg. Smør på god med aloe vera, det funker.

 

Så hvis du er på sjekkern eller er på jentejakt, så blir de desidert at du er barbert. hvem liker vel hår i "maten"? :grin:

 

Jeg bruker høvel og gele. Anbefaler ikke maskin, er ikke serlig godt å få en hudfold inn i maskina. (har ikke prøvd)

_________________

Moderator/admin [email protected]

 

@#hw.no@undernet

 

 

Prosjekt Billig Vannkjøling

 

[ Denne Melding var redigert av: SirHartge på 2002-12-14 12:02 ]

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...