Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

- Brennende plastikk på arm og hånd

- Gravstøtte veltet over beinet

- Kvise akkurat på fiseringen

- Skulder ut av ledd

- Sparke av en tånegl

- Dra ut en 2cm glassbit fra håndleddet

- Krampe i begge bena samtidig. Stående. Midt på bussen

- Sparke i bordkant

Haha, unnskyld men det låt jævlig morsomt ut!

 

Hvor skal jeg starte?

I min fotball karriere hadde jeg en temmelig vond en. En passning kom litt for langt, jeg var alene mellom keepern og ballen lå 7-10meter mellom oss. Begge spurta som fy. Endte med at begge hoppet inn i en sklitakling mot ballen. Bare at han var større og raskere. Og glei lengere og plantet knottene godt midt i trynet mitt. Våknet 5 minutter senere i en bil på vei til legevakten med trynet fult av blod. Hadde ikke følelser i det på lenge. Ble noen sting og så lang avslapping hjemme.

Endret av GreVeen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Da jeg fikk mest vondt?

Enten da jeg slo forderva hofta etter å ha steila rundt på moped eller da jeg brista halabeinet etter å ha triksa med skateboard i garasjen til en kompis. Dritvondt å sitte og å gå en måneds tid. Da jeg slet leddbåndet i venstreankelen var også så vondt at jeg neste svima av. Kjenner det enda i ankelen av og til, 5 år etter. Fikk dårlig oppfølging. En måned med støttebandasje, uten krykker fikk jeg høre av legen. Yeah right som om det hjalp :p

 

Ellers så var det ikke noe særlig behagelig å ha lungebetennelse i begge lungene heller og 41 i feber. Men feberen gir ikke noe særlig smerte. Bare et utrolig ubehag.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8723

Var vel 13 år gammel, satt på sykkelstyret til en kompis mens vi syklet ned en noe bratt bakke, vi sykler på en fortauskant, og jeg flyr fremover, hadde buksene ganske langt nede ( gangsta ftw lol yoyo) og fikk en aliminums beltespenne skvist på penis hodet. au

Lenke til kommentar

Kan vel strengt tatt ikke sammenligne meg med mange andre her, men det vondeste jeg har opplevd må være når jeg opererte munnen for å lime på et feste/kjede på en hjørnetann som hadde vokst feil og lå inni ganen bak fortennene.

Først ca. 1 time med bedøvelse ( de trengte mye, så all væsken måtte ha tid til å tøye ganen), før de begynte å flekke av ganen fra baksiden av tennene og omtrent 1 cm opp (åpent fra hjørnetann til hjørnetann). Jeg hørte så bare masse skraping.

 

Etter en time eller så begynte bedøvelsen å miste virkning, og jeg tok den første smertestillende tabletten som jeg hadde fått på resept ( paralgin forte elns., veldig veldig sterkt). Det hjalp ikke mye, og jeg kunne bare ligge i senga å håpe på å sovne en gang, for smerten et par timer etterpå var helt forferdelig, og i min desperasjon hev jeg innpå enda en smertestillende av samme type. Spising var selvfølgelig ute av bildet. Etter enda et par timer tok jeg min tredje tablett, smertene bare økte. Omtrent en time etterpå fikk jeg plutselig sinnsykt vondt i magen, en slags krampeaktig følelse. Musklene i et bredt belte rundt magen og ryggen var helt stram og gjorde sinnsykt vondt, og det eneste jeg kunne gjøre var å sitte i en helt forjævlig stressposisjon for å dempe smerten. Jeg fikk ringt moren min, men måtte vente i 1 time i samme posisjon til hun kom og hadde med biolaen jeg ba om. Dette fikset mageproblemet som jeg antar ble forårsaket av tablettene. Etter det tok det omtrent 2 uker før jeg kunne ta til meg annet en yoghurt og drikke.

Endret av Atatar
Lenke til kommentar

når jeg blei kasta av en diger hest og landa rett på asfalten/isen med halebeinet/ryggen først... det værste var nok at jeg MÅTTE fange hesten etterpå i og med at jeg var helt aleine, og sette meg oppa den igjen og ri hjem..

 

eller når samma hest tråkka på foten min(med brodder) og vrei foten om..på BETONGgulv.. deilig:P

Lenke til kommentar

Eller når jeg var liten, spilte fotball med brødrene mine i gata i Hellas... Dum som jeg var tenkte jeg at jeg skulle ta skikkelig løpefart og sparke ballen kjempelangt og hardt..

 

Det viste seg å være en dum ide, etter å ha tatt ca 50 metersløpefart klarte jeg å tråkke oppå ballen i stedet for å sparke den, Jeg hadde aldri tidligere opplevd en så intens smerte, så jeg var overbevist om at den var brukket.

 

Derfor (i og med at faren min er lege) tenkte vi at vi skulle gå til pappa og se hva han sa, når vi kom fram til baren(dette skjedde på natta) var både mamma og pappa i gode og fulle, pappa tok armen min, rista`n og sa, den er det ingenting gæærnt med.

 

Jeg hadde ikke særlig autoritet på den tiden, så kunne bare gå hjem å legge meg. Sov ikke veldig godt den natten kan man si..

 

Dagen etterpå var det åpenbart for alle voksne at den var veldig knekt.

 

Det værste var faktisk når legen dagen etterpå måtte brekke den tilbake.. men den var jo brukket på flere steder så det tok litt tid, og at det i tilleg ikke var noe ferskt brudd.. Men heldigvis fikk jeg vantett gips!!:D:D hehe..

 

 

 

syns jo igrunn måten jeg knakk den på var ganske komisk, det syns ihvertfall alle andre... og i dag så ler jeg av hvordan pappa håndterte situasjonen.. Men behagelig var det ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...