Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han typen som selger billige Converse på eBay er relativt vanskelig å forstå.

 

Jeg skrev:

Hello!

 

I want to buy two pairs of JACK PURCELL CP OX and two pairs of CONVERSE ALL STAR, but I want to know if you will mark the package as a gift/write down value, and if you will combine shipping or send four individual packages.

 

Thanks in advance!

 

Han svarte:

yes~~~its also free shipping for 4 pairs to your country, and it shows "thats the gift" on the package so the item would be duty free. most of the European countries are doing like this.

thanks

 

Yes? Jeg forstår jo hva han mener, men hva er det som foregår? Google Translate?

 

EDIT: Kan jo legge til link til selger, er jo alltid en eller annen som lurer på hvor man kan kjøpe Converse og ikke gidder å lese hele tråden. http://shop.ebay.com/kings-2006/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Endret av Jostein K.
Lenke til kommentar

Mener å ha lest ett sted at man bør spraye over sko i semsket skinn en gang i måneden med impregneringsspray i tre lag. Stemmer dette?

Har hørt det samme og er sånn ca det jeg blir å gjøre med mine, i tillegg til å børste de jevnlig. Det skal visstnok være mye lettere å fjerne skitt, iom at impregneringen funker som en hinne over skinnet.

Lenke til kommentar

Ble et par nye sko på meg i dag, fra Alden:

 

464786974_o.jpg

 

Ble jo nødt til å selge mine Herring Torino til Christian B fordi de var for brede, men håper jeg treffer blink med disse som er smalere i størrelsen (A/C i følge auksjonen).

Sendte mail til Herring for en god stund tilbake og spurte hvordan mulighetene var for å ta inn flere smale sko, men i følge dem sto det mest på produsentene. Det er ikke min erfaring. Teite Herring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...