Gå til innhold

hvordan kan jeg lage et trådløst kamera...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det mulig å lage at trådløst HELT VANLIG kamera til å bli det?

 

Jeg mener om man kan få er normalt digital kamera til å blir en type som tråløst til en TV'skjern eller pc'en...

 

PS:SVAR FORT!

8166322[/snapback]

Ja, det går an. Det vil trolig ikke lønne seg tidsmessig eller økonomisk framfor å kjøpe et som kan, men det kan være gøy. Du må til med elektronikk og programmering, ting du trenger kan du få fra www.elfa.se/no eller www.sparkfun.com f.eks. Bøker finner du på biblioteket, start med å se etter grunneleggende elektronikk og digitalteknikk. Eller bruk google.no

Lenke til kommentar

Nei, og du kan ikke bare kjøpe ferdig sender og mottaker. Du må også .... oops! ... -skulle til å skrive at du også må ta kontroll over kameraet. En tanke slo meg og jeg sjekket hvilket forum vi er i. Video ja, sorry.

 

Så da trenger du bare en link som kan ta analogt signal fra kameraet og sende til en mottaker. Kan ikke tenke meg at du trenger å punge ut med så mye for å få til det, har du sjekket Claes Ohlsson? Hvor dyrt det blir vil bl.a. avhenge av hvilken kvalitet du skal overføre og krav til rekkevidde.

Lenke til kommentar

http://www.clasohlson.no/Product/Category.aspx?id=251397

 

Det er "bare" å velge seg en pakke med trådløs sender/mottaker for TV/video - den overfører til og med fjernkontrollsignaler tilbake til kameraet for zoom/opptak. Skal du ha noe utover dette blir det enten en av de andre løsningene nevnt her eller en løsning beregnet på proffesjonelt bruk (Intervjuer på idrettsstevner og slikt).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...