Gå til innhold

THG PE-mobo test


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-12-11 17:09, skrev rondespiret:

Quote:


Den 2002-12-11 15:51, skrev Zink:

hmm, godt gjort å ta med 2 Siemens-kort og hoppe over Abit bl.a.


 

Tja, sier vel litt om hvor seriøse de er i Tom's Hardware Guide.....

 

Jeg siterer fra THG:

 

"Missed badly - the companies Abit and Shuttle were unable to send a test board with an Intel 845PE or 845GE chipset for this test. For your information: Shuttle builds the legendary Mini PC, and Abit claims to be the King of Overclocking."

 

Hva Fa*n er det dere maser om???

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-14 14:27, skrev Ar`Kritz:

Hva Fa*n er det dere maser om???


 

Det forplikter å være stor på tester av datautstyr.

 

Tom's Hardware Guide er kritisert av flere for å være for "Asus-vennlig", og at de er for mye produsentorientert og for lite leser-/kundeorientert. Gode eksempler er tester av Asus P4T533 og Asus P4S8X som fikk gode omtaler i THG, men hvor det viste seg at de tidligste utgavene var fulle av feil. Da hadde det vært i leserens interesse at THG gjorde dem oppmerkson på det på en eller annen måte, men lite/ingenting er gjort. Jeg forstår at THG gjerne vil være først ute med tester av ny maskinvare og velger å være "hyggelig" med produsentene, men det er ikke i forbrukerens interesse. THG er ikke alene, men de er så store at det får konsekvenser for mange forbrukere når de er først ute med å "reklamere" for produkter ikke følger opp dersom noe ikke er som det skal være.

 

Store nettsteder burde, etter min mening, være mer opptatt av forbrukernes beste, men så lenge flertallet av leserne er ukritiske, ja endog direkte "fan" av nettstedet, da kan de i grunnen gjøre som de vil og samtidig tjene store penger på det.

 

Derfor er jeg kritisk til f.eks THG. Hva dere andre mener kan jeg ikke gjøre noe med, bortsett fra å si hva jeg mener, men man blir nesten alltid møtt av "janteloven" i dette forumet, med utsagn som: "hva fa*n mener du?" og "her vet umodne lille meg best ja, for jeg har lagt inn flere meldinger enn deg så!" De som har noe vettugt å formidle blir lei, og fjortisene overtar...

 

Edit: Sjekket THG, og de har fjernet testen av Asus P4S8X. Det var enda enda godt. Kanskje de ikke er så verst like vel...

 

[ Denne Melding var redigert av: rondespiret på 2002-12-14 20:39 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...