Gå til innhold

Tråden om solarium. OPPDATERT 28.01.08


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tok sol på lørdag og nå idag(mandag), da har jeg tatt 12-13 minutter. Nå imorgen vurderer jeg å gå opp til 16-18 minutter, er det lurt?

 

Noen som vet om noen gode solkremer som finnes på brun og blid?

er ikke så farlig å prøve! Tar selv 30 minutter. Du finner fort ut av om det går greit eller om du blir litt brent :p

Lenke til kommentar

Tannymax Bikini Beach, som jeg nevnte litt lenger oppe her, har jeg gode erfaringer med. Inneholder hemp, noe som gjør deg raskere brun. Eneste "negative" kan være lukta, godteri/karamell, men ikke kvalmende heller altså.

 

Eller tenkte du på tips til andre enn den?

 

EDIT: 25 min. sol i dag og gått til innkjøp av betakarotenpiller for å optimalisere fargen. Får gyldnere farge og fargen varer lenger. Pass på at det kun er tillatt med 3 mg betakaroten piller nå, mot 9 mg tidligere, som fremdeles er tilatt å selge i f.eks.Sverige (Norge vett.....) I følge ei på Sunkost, er 2 piller per. dag bra. Er spent på hvor bra det blir, noen som har erfaringer med dette eller?

Endret av deu
Lenke til kommentar

Vankelig å si, vet ikke hvordan det blir/eller hadde blitt uten, men synes den hjalp bra på begynnelsen. Nå som jeg har et grunnlag, så går det tregere. Men huden min føles aldri tørr, så slik hjelper den godt.

 

Ang. solingstid, så anbefales det en 1 min. økning hver 5. gang. Synes det høres tregt ut. Etter å tatt 2 18 min, 2 20 min, 2 22 min, så 1 25 min. så tok jeg en 28 min. sist gang. Gikk jo helt fint det, da, uten å bli rød. Littegrann i ansiktet, men ellers ikke noe problem. Hva er poenget med å øke så tregt f.o.m. 25 min, blir det en dypere brunfarge elns?! Eller er det ment om man tar sol 3 ganger uka? For jeg tar hver uke nå.

Endret av deu
Lenke til kommentar

Kjøpte meg heller 1 krem som ble to kremer på pose. 40 betalte jeg for den ene som ikke kom ut av automaten, den kom ut først etter jeg var ferdig med å ta sol. Kjøpte en krem som het Inferno som jeg tok på før sol da den andre ikke hadde falt ut.

Har nå den ene kremen til 40 kr liggende her og skal ta den i morgen når jeg skal ta sol.

 

Tok 16 1/2 min nå, og har planer om å gå opp til over 20 min i morgen. Har vel endel minutter igjen på solkortet, tror jeg har 65 kr :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...