Gå til innhold

Har Playstation 3, Testing in Progress!


CaZpeR

Anbefalte innlegg

ang. Linux på PS3, så vil vi nok ikke se fruktene av det før det kommer til Europa, de dyktigste hobby-programørene bor her, er litt overasket over at ingen har laget en skikkelig god 3D-accelrator på SPE'ene enda. :p

Har sett litt kode, men den var ikke særlig effektiv. Selv om det var bedre enn det jeg kunne lagd. :p

8059599[/snapback]

 

Det kjipe er jo at Linux delen ikke har tilgang til video minnet. Ergo man har kun 256MB XDR til Linux delen. Og ikke mer enn det, men tar vel ikke lange tida før en eller annen petter smart kommer opp med noe.

 

EDIT:

Curses! :hrm:  Jeg er stuck på skolen, mens kurer er på vei hjem til meg.. Blir den bare levert på postkontoret da eller?

8059494[/snapback]

 

De ringte meg og avtalte når jeg sku være hjemme osv. Heldigvis så var jeg hjemme så jeg bare ba de komme (^^,)

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De hadde kommet 20 min før jeg var hjemme... Må stikke til skjedsmokorset og hente den senere i dag! 4 tidligst! :hrm:  :p

 

De ringte meg heller aldri...

8060622[/snapback]

 

Rart... Alle to gangene jeg har brukt DHL så har de ringt meg på forhånd for å avtale når jeg er hjemme. Men dette er DHL i Ålesund.

Lenke til kommentar

Siden du har fått den kan du kanskje svare på om knappene på den nye kontrollen er trykkfølsomme som på PS2 kontrollen?

 

Med trykkfølsomme mener jeg at om man rykker litt på f.eks et bilspill, gir det litt gass, trykker man mer gir det mer :p

Endret av Jorchi
Lenke til kommentar

Men etter lenger spilling og prøving så ser jeg meg nødt til å gi opp SIXAXIS. Den er så ikke laget for mine hender og at det faktum at den skipper ut i ny og ne er ikke spesielt løftende nyheter for min egen del. Så nå tror jeg skal ta å få kjøpt en Logitech Chillstream før den blir revet vekk fra hyllene ved release (Ser at mange webshopper har den inne dog med feil bilde).

 

Det er bare etellerannet feil med den for mine egne hender. Jeg har selv ingen problemer med PS2 kontrolleren, men er bare noe med vekta og størrelsen på SIXAXIS som ikke stemmer for meg (kanskje jeg bare har vokst i hendene).

 

(Ta ikke dette som noen stor kritikk mot Sony da sikkert mange vil like denne kontrolleren, men den bare funker ikke for meg)

Lenke til kommentar
hvis SixAxis er litt lett, så legger jeg på noe tyngde ass!;) bly eller noe!

8063158[/snapback]

 

Var ikke bare det som var problemet her i gården. Som jeg beskrev over. Er det bare meg eller er håndtakene blitt litt tynnere enn DualShock2? Har ingen å sammenlikne med.

Lenke til kommentar
Du er nok bare vant til x360 sin kontroller, og overgangen til sixaxis kan føles litt "uvant"

8063784[/snapback]

 

Nja. Er ikke bare det. Er det at jeg får vondt. Er det som er det nest største problemet. Det største er at den hopper ut. Derfor jeg kommer til å gå tredjepart :p

Lenke til kommentar
Merket ikke noe mye forskjell jeg ihvertfall. Den er litt lettere men Dual Shocken var nå ekstremt lett til å begynne med, så man merker nesten ikke forskjellen. Jeg synes desto lettere desto bedre, ihvertfall for heavy Tekken seanser.

8063967[/snapback]

 

Hehe. Eide aldri en PS2 så har aldri spilt no særlig med DualShock 2. Men nå har jeg faktisk prøvd å tilpasse SIXAXIS, men problemet er at jeg har for store hender for den. Derfor ble den helt feil for meg pluss at jeg fikk vondt i høyre hånda mi av den over lenger bruk.

 

Jeg sier ikkeno negativt om DualShock 2 eller SIXAXIS. Men er bare det at den ikke passer min hånd ^^ Enkelt og grei. I need something bigger (^^,)

 

EDIT:

http://www.mpx.no/img/cache/logitech_chill...35665_0_Big.jpg

 

Må nesten innrømme at jeg likte utseende på denne. I samme blank stil som konsollen ^^

 

EDIT2:

Nå sku jeg spille og nå hang den seg opp (Keylock igjen) igjen allerede 3 minutter spilling :S

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar
Syntes det var veldig rart å gå over til dualshock etter å ha spilt litt 360 iallefall.. Liker 360 kontrollen veeeldig mye bedre.. ;)

Rart om man skal kjøpe 3-part for å få en bedre kontroll forresten... :p

8066415[/snapback]

 

Hehe. Den har så å si slutta å skippe nå da. Har ikke skjedd på en god stund nå iallefall. Men skal fortsatt prøve chillstream (i tanke på at logitech alltid har levert varene for min egen del ;))

 

Men en ting PS3 skal ha. Den er en knall DVD spiller! Den innebygde i Xbox 360 holder iallefall ikke mål (mens HD DVD spillern til den er kjempegod til DVD den og). Venter på 2x Blu-Ray filmer og 2x HD DVD filmer ;) Så blir spennende å sammenlikne(^^,)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...