Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Å slå dine barn. Hva mener du det er?


Anbefalte innlegg

Man mister rett og slett respekt for foreldrene. Du får ingen respekt hvis du ikke gir respekt.

 

Jeg ble slått av mamma hver gang jeg gjorde noe galt. Husker en gang jeg knuste et glass ikke med vilje og hun gav meg en skikkelig ass whooping med beltet. Men hun sluttet med det og nå er det mer psykisk enn fysisk. Det dreper et menneske innvending.

 

Foreldre som slår ungene sine er imo de verste foreldrene som finnes, uansett om ungene fortjener det eller ikke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes et lite slap på hånden er greit hvis ungen gjør noe som er skikkelig dumt. Men uansett man må snakke med ungene. Barnepike SOS(eller hva den nå heter) er et godt eksempel på mennesker som burde ikke fått lov til å ha barn engang. Skriker til ungen og itillegg til å kalle ham/henne dum? Hva i huleste oppnår man med det? jo at ungen din hater deg enda mer, men hvis det er det man har lyst til, i så fall lykke til.

Lenke til kommentar

Et par basketak eller røsk i kragen er helt ok, det setter preg på at det er galt, men bare i spesielle situasjoner, som om ungen din feks. ikke tar advarslene dine i butikken og likevel roper og springer rundt med vogna. Ellers er det helt forkastelig. Jeg ble slått av faren min til tider, og hadde jeg ikke flyttet vekk så hadde nok tankene mine om å drepe han ikke vært sunt for meg.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Jeg ville ikke slått mine barn, jeg ville generelt ikke slått noen som er mindre og svakere enn meg uansett. Hadde fatter'n rappa til meg med beltet eller gitt meg en ørefik i dag så hadde jeg garantert slått tilbake!

 

Tenk åp det, alle dere foreldre som slår, en dag kan barnet (iallefall gutter) bli større/sterkere enn dere, og da kan det bli utrivelig.

Endret av Slettet-oVjeg2q2Tk
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk
hvis ungen er sånn 7-8 år er det galt å slå imo men hvis ungen min på 15-16-17 år oppfører seg helt håpløst så må han regne med å få et par kjappe men da skal han ha vært håpløs.

 

Å "slå" ser jeg på som dask på baken/ svak ørefik. "Et par kjappe" er jo tross alt ulovelig å gi barna sine i norge. Uansett, slår du en 15,16 eller 17 åring skal du passe deg, de er faktisk store nok til å slå igjen.

Lenke til kommentar
Når jeg hører ordet slå, så tenker jeg med knyteneven. Selvfølgelig slår man ikke barna sine. Men en liten spank på rompa hvis de har vært slemme hadde jeg gjort for å oppholde disiplin :)

 

Og du tror at det utelukket er disiplin du skaper på den måten?

 

Hva med frykt og hat og med årene gjenngjeldelse?

Lenke til kommentar

Jo. Straffe ved å sitte på rommet/trappa, ingen lørdagsgodt, får ikke lov å gå ut å leke, osv. Det kommer sikkert ann på om ungen er helt ute av kontroll og ødelegger alt, har knust et vindu på gjors (eller hvordan man staver det). Eller kasta sand i øyet til broren

Endret av Prometherion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...