Gå til innhold

Er selvangivelse viktig?


Anbefalte innlegg

Det har seg sånn at jeg jobber på kid, men nå blir den flyttet et sted nærmere meg, og skal sannsynligvis ikke jobbe før i uke 10. Jeg mener jeg mottok selangivelse ark i uke 2 da jeg sluttet å jobbe.

 

Men nå har det seg sånn at jeg ikke finner arket igjen....er det noe mulighet å laste det ned fra nettet? Eller må jeg fylle ut den jeg fikk fra Kid? Fristen har eventuelt gått ut?

 

Hadde helt glemt det :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvangivelse for 2006 skal leveres innen 30.april i år. Det du tjener i år, skal du angi våren 2008.

 

Er du sikker på at det er selvangivelsen du snakker om, og ikke skattekort? Du kan levere selvangivelse og søke om skattekort via nettet, men du trenger PIN-koder som står på skattekort eller skatteoppgjør.

 

Har du ikke PIN-koder, kan du møte opp på ditt ligningskontor og få skattekort der.

Lenke til kommentar

Er det lønns- og trekkoppgave du mener? Selvangivelsen får du fra ligningskontoret/skatteetaten, og ikke fra arbeidsgiver.

 

Lønns- og trekkoppgaven inneholder informasjon om hvor mye du tjente, skattet osv. i 2006, og beløpene på denne skal sjekkes opp mot selvangivelsen som altså skal leveres 30. april. Den er ikke kritisk, men det er greit å sjekke at det som står på selvangivelsen er riktig. Ta derfor kontakt med lønningskontoret på arbeidsplassen, og hør om de kan sende deg en ny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...