Gå til innhold

Team ICO er i gang med PS3 spill


Knebel

Anbefalte innlegg

I dagens skyllebøtte med propaganda må man da kunne unne seg en gladnyhet:

CVG reports that the latest issue of Famitsu has revealed that Team Ico, the people behind Shadow of the Colossus, is currently working on a new title for the Sony PS3.

 

While the said Famitsu issue didn't have any further details regarding Team Ico's new project, the team's track record has us pretty stoked to see what they come up with next. On a more personal note, I hope it's not as sad as Shadow of the Colossus turned out to be. I mean, come on, it wasn't as if they were attacking some town or anything. Yeah, alright, you were supposed to be doing it for your girl but still, I actually felt sad each time one of those behemoths toppled to the ground.

 

Anyway, we'll be keeping an eye out for any Team Ico-related news. If all goes well, more details will surface before the year is out.

 

Står ikke noe mer på sida som jeg linker til. Men det er ett kjent popuphelvete i den enden, så jeg anbefaler å la være å gå inn på linken om man absolutt ikke må.

 

:)

 

Link

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal ærlig innrømme at jeg i min ugudelige form ikke har prøvd SotC, så det skal jeg kreke min uhellige kropp til å bestille så snart det lar seg gjøre.

 

Men med tanke på de gode omtalene som SotC har fått så tviler jeg ikke på at dette blir et bra spill. Noe å se frem til på PS3, blant de andre titlene som kommer som f.eks MGS4 og GT5.

Lenke til kommentar
Skal ærlig innrømme at jeg i min ugudelige form ikke har prøvd SotC, så det skal jeg kreke min uhellige kropp til å bestille så snart det lar seg gjøre.

 

Men med tanke på de gode omtalene som SotC har fått så tviler jeg ikke på at dette blir et bra spill. Noe å se frem til på PS3, blant  de andre titlene som kommer som f.eks MGS4 og GT5.

7944751[/snapback]

 

 

Hehe, det er nok ein tittel du bør skaffe deg ja. Bare for å pirre deg litt tok eg like så godt å klippte ut noe eg skreiv om spillet for litt siden :p

 

Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor

Nei eg får nett si noen ord om spillet da, kommer garantert til å bli stemplet som SotC-xxxboy da men ;)

 

Når sannt skal sies, blei eg litt nyfiken på denne tittelen etter alle flote omtalene det hadde fått. Dette var før eg hadde invistert i ein PS2. Så eg sjekkt ut noen video reviews og gameplay klipp. Var meget skeptisk til opplegget, og gjikk med tankane om at dette bare var noe japanske greier uten like.Men likevel, noe var ekstremt pirrende. Kansje spesielt å ha sett intro.videon på nett. Det første som slo meg var den utrolig,atmosfæriske musikken som blandet seg med pikslene på skjermen. Fantastisk tenkte eg.

 

Så etter mye om og men og lav studentøkonomi, og veldig mye mas om PS2 og spill som skulle kjøpes inn, fikk eg ein PS2 Slim inkl. Buzz(som er utrolig bra) i gave av dama :) Fikk såfatt på ein demo, der SotC tilfeldigvis befannt seg. Og du verden, etter å ha spillt den demoen var eg i 100. Musikken, den kolossale følelsen av å stå ansikt til ansikt med Colossen...aldri kjennt noe lignende før i eit spill. Når Colossen hever armen for å slå deg med klubben sin er rett og slett ein følelse som overgår det meste,og den følelse enger igjen tvers igjenom heile spillet.

 

Kampmusikken er rett og slett så fenomenalt bra at eg har ikkje ord. Sjeldent har eit spill gitt meg så mye gåsehud utelukkende pga. musikken som passer ypperlig inn over alt i spillet. Mektig musikk til mektige kolosser og storslått orkester for å bygge opp under de storslåtte kampene.

 

Så har spillet greidd det då, å få meg til å føle det "feil" å drepe sine fiender. Man blir kastet inn i spillet, egebtlig lit uten å vote ka som skjer og ka konsekvensene av det du driver med er. Her entrer man eit forbud landområde, der de eineste vesenene består av små krypdyr og fugler, og ikkje minst de herlige Colossene. Og disse vandrer da rundt i terrenget, rolig og fredelig. Noen angriper deg ikkje ein gang. Så da skal man da bare massakrere disse uten videre. Det er litt sørgmodig å se de store utyskene riste løs alt de kan for å få deg vekk, uten å ein gang gjøre noen direkte forsøk på å skade deg. Og når enden er nær for de store, og musikken faller inn sitter du der og er litt småfurten egentlig(ihvertfal eg opplevde det til tider slik) Er dette rett da?

 

Det gigantiske landskapet man rir rundt i er tomt som graven sjøl, og det skaper ein viss stemning. Landet du er i er tross alt forbudt og her ligger også litt av poenget med tomheten trur eg. Grafikken er fantastisk, det er altså ein PS2 man sitter å spiller på. Animasjonenen og samspillet mellom hovudkarakteren og hesten Agro er utrolig flott, det har aldri føltes så deilig å ri ein hest i spill før.Barbie Horse Adventures: Wild Horse Rescue må endelig se seg slått. Ikkje minst har utviklerene virkelig greidd det kunstykket å lage Colossene truverdige, med langsomme steg og seige animasjoner som ser forrykende massivt ut og føles STORT og TUNGT. Det å bestige disse jævlene er deilig, der du henger og slenger i takt med bevegelsene til Colossen er så vanvittig deilig og opprusende.

 

Men så skal det få litt ris også. Det er ingen hemlighet at spillet lider under hakking. Skulle gjernse sett det kjøre stabilt heile tiden, men tar man konsollen i betraktning og ser ka utviklerene har greidd å presse inn i spillet, samtidig som det kjører sømløst, så er det imponerende uansett. Musikken er som sagt noe av det beste eg har hørt i spill, ja noe av det beste eg har hørt egentlig sånn generelt.Gåsehudfaktoren er der uansett om eg spiller spillet eller hører OST på MP3 spilleren.

 

Spillet er så simpelt,men like fullt så rivende og genialt utført.Man rir og dreper den eine Colossen etter den andre, og det er alt. Simpelt. Men det fungerer så bra, og for min del blei eg aldri lei. Blei meir og meir giret eg i glede av å se neste beist som ventet meg.

 

Blei litt mye dette her, men spillet gjikk ihvertfall rett inn hos meg og står som noe av det mest rivende og engasjerende eg har spillt opp igjennom årene. :)

Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor
Lenke til kommentar

Hm, Mala, gratulere. Du har nettopp tatt livet av enda en koloss, real life edtion. Navnet den bærer? Bears^ Bankkonto :p

 

Det er nå bestilt fra den biligste butikken jeg fant (som likevell ikke var så billig, spillpriser sa 189 på CDON men den reelle prisen var 459).

 

Men men, litt kos skal man vel ha da ..

Lenke til kommentar
Genialt.. dette er gull..

 

uansett hvor mye syting og klaging det er her, så er det kommet mye gode nyheter for ps3 eiere/fans i det siste.. jeg tror aboslutt jeg har gjort et genialt kjøp.

7946821[/snapback]

 

 

Ich Aus :D

 

HAr fortsatt tilgode å fullføre Sotc. HAr kommet til kjempe nummer 11, men det hadde altfor mange spill på den tiden:)

Lenke til kommentar

Nydelig. Akkurat det jeg trengte å høre. Har lenge vært på ps3 pinestolen. Har forhåndsbestillt den for lenge siden, men har vært i tvil om jeg faktisk skulle kjøpe den. Nå tror jeg sannelig jeg må gjøre det. Shadow of The Collossus må være et av mine yndlingsspill. Utrolig hva de klarte å presse ut av ps2 på det spillet, og jeg ser fram til hva de kan presse ut av ps3. Shadow var vakkert til tross for at det ikke nødvendigvis hadde nydelig grafikk. Nydelig musikk, og ikke minst hadde det et helt originalt gameplay.

 

PS: Har tidligere hørt rykter om en eller anna Shadow of the Collossus ps3 versjon en gang i tiden. Husker ikke hvor og når, men hørtes jo spennende ut. Tviler på at det de jobber med er en remake, men som Ole Brom sier: Ja Takk Begge Deler.

Lenke til kommentar
Er vel neppe noen etterfølger til noen av spillene i og med at utviklerene har uttalt at de ikkje liker å lage oppfølgere. Blir heller eit spill som foregår i samme univers tenker eg. Håper eg :wee:

7948801[/snapback]

 

 

Link.

On March 9, 2006, Fumito Ueda, the creator and lead designer of both games confirmed that Shadow of the Colossus is indeed directly connected to Ico and that both take place in the same universe. He also confirmed that Shadow of the Colossus is a prequel to Ico.

 

Men uansett så er dette verd å vente på :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...