Gå til innhold

Windows XP skins/themes


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Nå er jeg møkka lei det orginale sølv-grå temaet som fulgte med PC'n når jeg kjøpte den. Og lurte på om noen vet om en webside hvor jeg kan få tak i noen annerledes og kule skins/themes hadde jeg tatt det i mot med stor takk.

 

Følgende har jeg akkuratt nå, den er veldig kjedelig, grunnet hvorfor jeg leter etter en ny en. Har googlet, men uten hell. Og, ja - Er sikkert bare jeg som suger på å finne ting på google. :)

 

 

themenl7.png

 

Har jeg akkuratt nå, den er veldig kjedelig, grunnet hvorfor jeg leter etter en ny en. Har googlet, men uten hell. Og, ja - Er sikkert bare jeg som suger på å finne ting på google. :)

 

Helst noe som er veldig enkelt å laste ned å bruke alà "Download -> Apply -> Voilà". Er ikke ute etter noe spesielt, bare noe enkelt, kult og annerledes. Kan gjerne hver selvlaget - noe som bare er kos - så lenge det funker helt fint, uten noe bugs eller noe som ødelegger for hele systemet mitt.

 

Takk for alle svar,

TheoB. :thumbup:

 

PS: Visste ikke hvor jeg ellers skulle poste dette, ettersom det er off-topic og annet. God natt. :sleep:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det finnes jo mange nettsider man kan få lastet ned gratis themes, men mange av de er som regel litt innviklet å installere. Har ett greit theme liggende på Pc`en som er veldig enkelt å installere! Laster det opp her jeg, så kan dere se på det.  ;)

7902300[/snapback]

 

Får feilmelding :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...