Gå til innhold

Half-Life 2: Episode Two utsatt igjen (Multi)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Komisk rett og slett ja. Dersom det er andre ting som forsinker så burde de droppe alt det andre fjaset og heller gi ut dette som gratis addons senere til de som kjøpte spillet. :thumbdown:

Skulle ønske de bare droppet hele dette episode-drittopplegget sitt og lagde en skikkelig HL3 istedet. :(

Lenke til kommentar

Trist at det ble utsatt igjen :(

Men på en annen side, det er jo bare dumt hvis dem lanserer det før det er ferdig kun for å holde på datoene.

Støtter også teorien om at det er konsolene som tar tid. For alt vi vet kan jo EP2, portal og TF2 være helt ferdig, det eneste som mangler er å få det til å virke på konsol

Lenke til kommentar

Jeg har etter hvert fått et heller liberalt forhold til utsettelser av spill. Før var jeg definitivt en av de som skrek ut "oh NOES" med masse cry, wallbash og lignende. Faktum er at nå er jeg egentlig bare glad til. Half-Life 2 er en av de beste FPSene jeg har spilt, og Episode 1 tok meg med storm. Begge disse ble utsatt flere ganger. Jeg tviler ikke ett sekund på at Episode 2 kommer til å bli minst like bra som Episode 1, og uansett hvor lang tid de måtte bruke på det, så kjenner jeg Valve så godt at jeg vet å regne med ordentlig kvalitet. Jeg foretrekker å få levert ordentlig vare når jeg først får den.

 

Av det fantastiske kommentarsystemet i spillene (Episode 1 og Lost Coast) har jeg fått et mye større innblikk i spillutviklernes verden, og det er sannelig ikke lite de har å gjøre. Playtesting er noe av det mest tidkrevende, men man merker så alt for godt forskjellen på spill som er playtestet, og spill som ikke er det. Jeg er vant til at det faktisk tar noen måneder og et par større eller mindre opptaderinger før nye spill blir så gode som de egentlig skulle vært ved utgivelsen, men Half-Life-serien har faktisk vært så perfekt som de kan bli fra starten av. Jeg foretrekker dette framfor å spille en kvasibeta to måneder, for så å spille det igjen når det faktisk fungerer.

 

Tålmodighet er en dyd, og med Valve har jeg definitivt lært meg å være tålmodig. Jeg er fullt og helt alltid innstilt på videre utsettelser, så no hard feelings fra min side.

 

Kvalitet framfor kvantitet!

 

Die ganze Scheise

7898208[/snapback]

...Skrives med to s-er. ;)

Endret av MiSP
Lenke til kommentar
er godt gjort å bruke så lang tid på noe som den vanlige gamer vil bruke 2 timer på å runde

7899263[/snapback]

http://steampowered.com/status/ep1/

 

merk deg: Average completion time: 5h 40 min

Tror faktisk jeg brukte mer enn det selv. Liker å nyte spillet istedenfor å haste meg igjennom for å bruke minst mulig tid...

 

Forresten så synes jeg det er bedre om de utsetter det om det vil føre til et bedre spill.

Lenke til kommentar
Hva er Die ganze Scheise?

 

Jeg venter med å spille episode1 før jeg har 2 i huset. Da får jeg et mye lengre spill å glede meg over  :)

 

Valve leverer alltid varene. Jeg stoler på dem  :)

7899700[/snapback]

Vel det kommer jo 4 episoder totalt, så du må forberede deg på 5~år ventetid før du kan spille alle spillene samlet :=)

Lenke til kommentar
er godt gjort å bruke så lang tid på noe som den vanlige gamer vil bruke 2 timer på å runde

7899263[/snapback]

Å rase gjennom brettene er ikkje noko morosamt. Og som the_zombie sa, 5 timar og 40 minuttar gjennomsnittleg.

 

0,02% har klart det på to timar, er dette den vanlege gamer du pratar om?

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Nå er det jo slik idag at nesten alle gode spill blir utsatt. Eller ihverfall spill som du forventer skal bli veldig bra. Dette er jo et fenomen som jeg føler skjer oftere og oftere. Såkalte "lanseringsdatoer" er jo bare en stor vits og jeg tar de som regel med en stor klype salt. I beste fall så kan du legge på 6-12mnd på en gitt "lanseringsdato".

Men det beste vil være og ikke ha noen forventninger i det hele og heller konsentrere seg om spill som faktisk er gitt ut. Jeg blir irritert på hele opplegget når det kommer en lanseringsdato og folk tar helt av og diskuterer dette overalt, bare for å få vite at nei, det blir utsatt. Skulle nesten tro folk lærte snart hvordan denne bransjen fungerer... evt ikke fungerer om du vil.

Endret av teutonic
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...