Gå til innhold

Skummel lesning ang handling på internett..


aurstad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jada.

Vg eller dagbladet kjoerte en slik artikkel for lenge siden, saa dette er gammelt nytt. Det sies at det er kort-selskapet som tar stoeyten naar noen misbruker kortet ditt.

 

Foroevrig var det en _tidligere_ kompis av meg som benyttet seg av en variasjon av dette for aa bestille noen ram-brikker igjennom posten.

"De gikk som varmt hvetebroed", iflg. ham.

 

Disclaimer: Jeg oppfordrer her hverken til selvstendig tenkning eller kriminelle handlinger. Ei heller proever jeg aa paastaa at oekonomisk kriminalitet loenner seg. Invester pengene dine fornuftig og kjoep aksjer i Multicom. Urin kan helbrede mange helseproblemer, drikk alt det du kan.

Lenke til kommentar

Hmm. Dette var jo ikke noe nytt da. Men grundig skrevet :wink: Morsomt å lese noe som er skrevet såpass bra.

Men en ting har han glemt: Det er vell en stor fare for å bli tatt, selv om man tar alle forhåndsreglene han har beskrevt. De fleste hadde vel kommet til å bestille fra sin egen pc.

 

Butikkene du bestiller fra, banken, VISA og Mastercard er alle interessert i at svindleren blir tatt. Ikke bare er det penger som blir tapt, men alle taper penger på at nettbetaling får et dårlig rykte.

Saken anmeldes selvfølgelig til politiet av f. eks. VISA Norge. Nettbutikken gir gledelig fra seg ip-adressen din (De taper penger på at nettbetaling får dårlig rykte). Politiet får en bitteliten signatur fra en advokat som lar dem kontakte din ISP og finne ut hvem som brukte ip-adressen på det aktuelle tidspunktet.

 

Og vips står det noen blåkledde utenfor døra di. Og du blir tauet inn for svindel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...